Καθίστε ρε παιδιά. Τα saulosi δεν είναι ή κίτρινα ή μπλε με μαύρες ρίγες ?
|
Παράθεση:
|
Τότε γιατί να παραμείνουν πορτοκαλί ?
|
Παράθεση:
|
Δηλαδή ?
------------------------- Τα θηλυκα θα γινουν σιγουρα κίτρινα και τα αρσενικα ή θα μεινουν πορτοκαλί ή μπλε ? |
Παράθεση:
|
Αφού είναι όλα από την ίδια γέννα γιατί να αναπαραχθούν μετάξι τούς;
|
Δεν ειναι οπως οι ανθρωποι,δεν ισχυει το ιδιο,θα πρεπει να περασουν αρκετες γεννιες σε ενδογαμια για να υπαρξει προβλημα,αλλιωση των χαρακτηριστικων του ειδους,επιρρεπη σε αρρωστιες και αλλα,για αυτο οταν αναπαραγουμε ψαρια,μετα απο λιγες γεννιες ψαχνουμε να μπασουμε στον κυκλο καποια νεα ατομα για να σπασουμε τα "αιματα"
|
Παράθεση:
|
Τα περισσότερα ψάρια (αφρικάνες) που έχουμε στα ενυδρεία μας είναι από την ίδια γέννα.
|
6 Συνημμένο(α)
Μερικες φωτο απ τα μωρα,εχουν ξεθαρεψει σιγα σιγα και ειναι 16 ατομα!
|
ιδιαιτερα ψαρακια, να τα χαιρεσαι!
γουσταρω τις πετρες που ειναι φουλ στην κοραλινη!:D |
Παράθεση:
|
Κοραλινη ειναι στα θαλασσινα , με παρομοιο χρωματισμο , γι αυτο το ειπα;)
Προφανως bba ειναι.. |
Να σε καλα ;)
δεν εχω ιδεα απο Θαλασσινα! |
Η ωρα της επανενωσης με τη φαμιλια ηρθε :p
Η ψαρίνα οπως τη λεει η κορη μου ξανα πηγε στο μπουντρουμι της!!! Η οικογενεια αριθμει πλεον 16 μελη!!! https://www.youtube.com/watch?v=NrnwPZ8u3NA |
Τι υπεροχα ψαρια! να σου ζησουν!
Παράθεση:
|
Πολύ ωραία να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι! Απορώ πάντως που δεν τα πειράζουν...εγώ δεν έχω τολμήσει να βάλω τα μικρά σε τέτοιο μέγεθος πίσω στο κοπάδι. Μπράβο!
|
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!Πασχαλη ειδα οτι απ την προηγουμενη γεννα ειχε επιζησει ενα μικρο μαζι τους και εδω και καιρο δεν το πειραζαν καθολου,γιαυτο και τα εριξα,τελικα μονο αυτο το μικρο τα κυνηγησε και συνεχιζει να τα κυνηγαει,ειναι πολλα βεβαια και μοιραζετε το ξυλο.
|
|
Ελα βρε Αλεξανδρε μπραβο τελειο βιντεακι αυτες οι συμπεριφορες ειναι μαγευτικες στις "Αφρικανες"!!!!
|
Παράθεση:
Απολαυστικές εικόνες :) |
Καλή χρόνια με υγεία.
Τελικα τα μικρά νεογέννητα κινδυνεύουν μόνο από τα αλλά ή και από την ίδια την μάνα τους; |
Αυτά είναι ρε φίλε,αφρικάνες...........Α-ΦΡΙ-ΚΑ-ΝΕΣ!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
Η μάνα τα προστατεύει γιατί νιώθει ότι απειλούνται. Στο μέγεθος που είναι μπορούν να δεχθούν τροφή. Θα την απομάκρυνα από τα μικρά |
Καλη χρονια παιδια οτι επιθυμειτε με υγεια ;)
Απο τη στιγμη που τα φτυνει τρωνε μονα τους,αρα δεν υπαρχει κανενας λογος να το διακυνδυνευσεις και να χασεις μωρα,μετα το video χτυπησε ενα μικρο και το αφησε στον τοπο,ηταν προβληματικο και το ειδε???δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι του ελειπε το μισο κεφαλι. Στην προηγουμενη γεννα της με το που τα εφτυσε,παλι την εβγαλα και εζησαν σχεδον ολα. |
ενα νεο βιντεακι
https://www.youtube.com/watch?v=zsD5wsPVPmU&t=16s απο 4 που μου ειχε στειλει περσι περιπου τετοια εποχη ο Κλεο εχουνε φτασει τα 30 :smt041 Συντομα θα εχουν και νεο σπιτι! |
Μπράβο Άλεξ!
Με το καλό στο νέο άνετο σπίτι τους :) |
https://www.youtube.com/watch?v=TxpX...ature=youtu.be
:grin::grin::grin: Δεν μπορουσα να μην το μοιραστω μαζι σας :smt060 Το μικρο μου αστερι 5.5 μηνων ο μικρος Αλεξανδρος τα λεει με τα φιλαρακια του :grin: |
:smt052 να τον χαίρεσαι τον μικρό Τσαντόπουλο!!
Βλέπω έχει έφεση στις ξένες γλώσσες :D |
xaxaxaxaxaxaxaxa να σου ζησει και ο μπομπιρας αλλα και τα ψαρακια!!
ειναι διεθνης η γλωσσα των απανταχου μπομπιρων μπορει και να συνεννοείται μια χαρα!!:smt052:smt052 |
Κι εγώ τη βάζω τη δικιά μου (6μηνων) όταν γκρινιάζει και τα κοιτάει. Αλλά δεν ενθουσιάζεται τόσο. Γυναίκες...
|
Να στε καλα παιδια ;)
Ναι ειναι διεθνης γλωσσα :D:D:D Σταυρο να το χαιρεσε φιλε το "ζιζανιο" σου,γερη και τυχερη να ειναι!!! Μαλλον πηρε ποιο πολυ απ το DNA της γυναικας σου γιαυτο :smt081 Η μικρη μου 2.5 χρονων σου λεει και ποιο ψαρι ειναι το καθε ενα! Προχθες μου λεει "μπαμπα η ψαρινα ειναι μπουκωμενη παλι" και εμεινα παγωτο,κοιταζω τη γυναικα μου και ειχε μεινει κ αυτη καγκελο!!! |
να τον χαιρεσαι τον αγοραρο!
οπου να ναι θα ειναι ετοιμος και για αλλαγη νερου! :D |
Να σου ζησει ο junior!!!!!!!!!!!!!!!!Μοιαζει στον μπαμπα :D
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Αλέξανδρε να τον χαίρεστε βρε, να σας ζήσει :)
Και άντε , ετοίμασε τον να μάθει να κάνει αλλαγές :) Και η μικρή σου έμαθε , έχει καλό δάσκαλο :) |
Να σου ζήσει φίλος!!! Γερός και δυνατός να είναι!!!
Άντε να μεγαλώσει να σε βοηθάει και να φτιάξετε μαζί πολλά πολλά ενυδρεία!!!:) |
Τρομερός ο μικρός :) Να τον χαίρεσαι :D
|
Να στε καλα παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!
αυτο φοβαμαι Θοδωρη!!!;) Η μικρη Τακη σε κανα χρονο θα θελει δικο της,ειδη εχει αρχισει τη μουρμουρα! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board