no3 εχεις μετρησει?
με τετοια ψαρια και ανα 2 βδομαδες αλλαγη , αμφιβαλω αν ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα. |
Παράθεση:
|
με τι τεστ μετρας?
το 18 πως βγηκε? :rolleyes: εγω δεν ξεχωριζω το 5 απ το 10:D |
Παράθεση:
------------------------- Σήμερα το πρωί το ψάρι ήταν ξαπλωμένο Κ δεν ανταποκρινόταν σε τπτ..Το άφησα όπως ήταν γτ επρεπε να φύγω για δουλειά..πριν κανα 2ωρο που γύρισα το βρήκα να κόβει βόλτες στο ενυδρείο όλο ζωντάνια..:confused:Έκανα μια αλλαγή 30% Κ έβαλα Κ διπλή δόση αντί χλώριο.. μέχρι στιγμής δείχνει καλά .. |
εμενα μου φαινεται παραξενο το 10, με τοσες μερες χωρις αλλαγη..
μετρα και με κανενα αλλο τεστ αν μπορεσεις. εγω λεω ξεκινα τις αλλαγες καθε βδομαδα 50% , να δεις πως θα στρωσσουν τα ψαρια. Εγω με τετοια ψαρια θα εκανα 2 φορες την εβδομαδα , ειδικα οσο μεγαλωνουν. |
Βάλε μια πέτρα λεία και πλατιά μέσα στο ενυδρείο
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Δεν έχω αλλά τεστ να δοκιμάσω..τώρα ξαναμέτρησα..μεταξύ του 10 Κ του 25 μοιάζει το χρωμα..αλλαγές τις τελευταίες 10 μέρες που είναι το ψάρι έτσι έχω κάνει 4-5.. πέτρες έχω 2 μέσα στο ενυδρείο,πλατείες Κ λείες,αλλά δεν πολυασχολουνται..εντωμεταξύ τράβηξα βίντεο 1λεπτο να το δείτε αλλά δεν μου το ανεβάζει με τπτ..
|
1 Συνημμένο(α)
Φωτόγραφιες..
|
Καλησπέρα..εδω Κ 3 μέρες έχω ανεβάσει θερμοκρασία στο ενυδρείο 28,5 βαθμούς Κ έχω ρίξει Κ αλάτι..πιστεύω ότι το ψάρι τα πάει καλύτερα..έχει ζωηρεψει αλλά ακόμα δεν τρώει..ανεβαίνει στην επιφάνεια όταν ρίχνω φαγητό αλλά είναι σαν να μην το βλέπει..:confused:επίσης το μάτι του είναι πολύ κόκκινο Κ τα πλαϊνά πτερύγια σε κακή κατάσταση ..λέτε να επανέλθει η μήπως έχει κάτι πιο σοβαρό Κ μου κολλήσει Κ το άλλο όσκαρ ;;;προσπαθώ ν ανεβάσω βίντεο αλλά δεν μ αφήνει το σύστημα ..
|
2 Συνημμένο(α)
Φωτογραφίες
|
ανέβασε το βίντεο στο youtube κ βάλε εδώ τον σύνδεσμο
|
Το ψάρι είναι χάλια και κρίμα που έφτασε σ΄αυτή τη κατάσταση.
Δεν ξέρω αν προτείνω τη σωστή θεραπεία αλλά εγώ θα ξεκινούσα άμεσα με Kanaplex (Seachem) ή με Polyguard http://www.seachem.com/medications.php |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board