ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,μολις τον ταισα 2 μπαλακια για πρωτη φορα απτο χερι μου,πηδηξε και το εφαγε λες και ηταν εκπεδευμενος να το κανει...οντος ειναι πολυ μοναδικα τα συγκεκριμενα ψαρακια,θα δοκιμασω και με κουνουπι που τους τρελενει περισσοτερο!
|
Δεν εχεις δει τιποτα ακομα ;)
Μολις εισαι ενταξει με το στρωσιμο, μαλακωσε λιγο το νερακι για να εχεις ενα υγιες ψαρακι. |
καλα παμε!
αρχιζουν την καθοδο! Σε λιγες μερες θα εισαι κομπλε!! Ελεγχομενα ταισματα τις πρωτες μερες;) |
και τα φυτα αρχιζουν την καθοδο τοσες μερες χωρις φως....επιτελουσ εφεραν το μπαλαστ και αυριο μαλλον θα εχω φως,αντε να αρχισουμε και το φυτεμα σιγα σιγα!
|
Παράθεση:
βαλε και καμια φωτο οταν βαλεις φωτισμο |
Ο ζαχαρουλης ποζαρει
4 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Για φωτογραφιες, σβηνεις τα φωτα στο δωματιο και εχεις ανοιχτα μονο του ενυδρειου. Δε βαζεις φλας στη μηχανη.
Ωραιος ο ψαρακος σου! |
κουκλος να τον χαιρεσαι!
οι βαλισνεριες βλεπω τα παιξαν χωρις την λαμπα.. οταν θα ξανακλαδεψω θα σου δωσω κι αλλες.. |
πολυ βρωμα ρε συ γιαννη το ενυδρειο απ'αυτες τις βαλισνεριες,παντου αιωρούνται σαπια φυλλα!μετρησοις ποτε ξανακανω?εχτεσ εκανα αλλαγη νερου και αρχισα να ταιζω οπως μου ειπες!
|
αφου σαπισαν!:D
βγαλε οτι μπορεις και θα βαλουμε αλλες οταν κλαδεψω.. Μετρησεις αφου εστρωσε τωρα, κανε νιτρικα πριν την αλλαγη, να δουμε ποσα εχεις..αν και δεν νομιζω να εχεις πολλα.. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board