Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Bettas (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Φυλλάδιο gab Μονομάχοι-Πληροφορίες και φροντίδα. (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78892)

Γιώργος Κ 26-04-14 23:45

1 Συνημμένο(α)
Ετοιμαζω του Σταύρου (Αβυσσος) :D:p:D:p:D

Τα δε petcity με παρέπεμψαν στα κεντρικα τους ... Αν μπορεσω να ξυπνησω πρωι θα επικοινωνησω!! Δεν ενθουσιαστηκαν κιολας!

Γιώργος Κ 27-04-14 00:44

Quiz Ποιοι μονομαχοι αρεσουν στην Ελλη??

BORKED

delta66 27-04-14 03:24

Χαχαχαχα κεραυβολος ερωτας με τον golden copper plakat :cool:

manos76 27-04-14 11:40

Μπραβο! χαιρομαι για την πρωτοβουλια την καλη διαθεση και φυσικα την Αγαπη σας για τα ψαρακια!!! ...γιατι αυτα χρειαζονται για ενα τετοιο αποτελεσμα!

giorgosg 28-04-14 18:55

Παντος μπραβο σας παιδια για το εργο σας και συγχαρητηρια.Ομως οσο το εργο
αυτο προχωραει προς χρυσοψαρα και αλλα ψαρια γιατι οχι, τα μαγαζια ελπιζω να
δειξουν το ενδιαφερον τους γιατι αν το κανουν παει να πει οτι αγαπανε
αυτο που κανουν....την δουλεια τους δηλαδη και τα <<φαινομενα>> τυπου χρυσοψαρα
με μονομαχο,γλυπτη-γλυφτη,γκαπυ και σκαλαρι που ετυχε να ακουσω οτι ειχε καποιος
που ψωνιζαμε την ιδια στιγμη σε γνωστο πετσοπ και ρωτουσε τι αλλο μπορω να βαλω
αυτος του υποδειξε καμια δεκαρια αλλα........ να εκλειψουν.

kgf12345 28-04-14 20:59

χαχαχα! τωρα το ειδα το ποστ με το βιντεο:D
ξερει να διαλεγει το κοριτσι:D

αντε να δω εγω ποτε θα σωσω να τα τυπωσω τα ρημαδια!!!
αηδια εχει καταντησει με τα εξοδα:mad:

Γιώργος Κ 28-04-14 21:09

ΚΑΙ το καταστημα AquariumShop.gr http://aquariumshop.gr/index.php θελει να βαλει το φυλλαδιο στο καταστημα του στο Χαλανδρι :p:p:p:p:smt038:smt038:smt038:smt038

** Η τιμη ειναι δικη μας ;)

Οπως ΚΑΙ αλλο ενα καταστημα στην Κυπρο ... συντομα φωτογραφιες :D:D:D (περιμενω να μου στειλουν) +-8

kgf12345 28-04-14 21:19

ρε George ελεος! ασε να δωσω κιεγω κανενα!:D
πλακα κανω φυσικα:D

πολλα μπραβο!!!!!
και σε σενα και στα καταστηματα που το δεχονται:smt023

evina 09-05-14 19:54

παιδία μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να βάλω το φυλλάδιο σε blog;
Αν κάνω copy τον πρώτο σύνδεσμο κατεβάζει αυτόματα το αρχείο στον υπολογιστή..(αυτό μπορεί να το κάνει και κάποιος ο οποίος δεν έχει κάνει εγγραφή στο GAB; )
Αν κάποιος θέλει απλά να το δει χρησιμοποιώ -φαντάζομαι-το pdf...αλλά ξέρει κάποιος πως μπορώ να το βάλω σε μια ανάρτηση;(αν υποθέσουμε πως το βάζω σαν φωτογραφία,θα είναι πολύ μικρό και δε νομίζω να ειναι ευδιακριτο..)

ευχαριστώ πολύ!

kgf12345 09-05-14 20:39

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από evina (Μήνυμα 836965)
Αν κάνω copy τον πρώτο σύνδεσμο κατεβάζει αυτόματα το αρχείο στον υπολογιστή..(αυτό μπορεί να το κάνει και κάποιος ο οποίος δεν έχει κάνει εγγραφή στο GAB; )

νομιζω οτι μπορει.καλυτερα ομως να απαντησει καποιος συντονιστης σε αυτο γιατι δεν ξερω τι δικαιωματα εχει καποιος που συνδεεται σαν επισκεπτης και οχι σαν μελος.

την υπολοιπη ερωτηση σου δεν την εχω καταλαβει ακριβως.πως θες να το βαλεις?(σε τι μορφη δηλαδη,και πως θες να φαινεται?)

evina 09-05-14 20:58

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 (Μήνυμα 836980)
νομιζω οτι μπορει.καλυτερα ομως να απαντησει καποιος συντονιστης σε αυτο γιατι δεν ξερω τι δικαιωματα εχει καποιος που συνδεεται σαν επισκεπτης και οχι σαν μελος.

την υπολοιπη ερωτηση σου δεν την εχω καταλαβει ακριβως.πως θες να το βαλεις?(σε τι μορφη δηλαδη,και πως θες να φαινεται?)

Nαι μάλλον δεν το έγραψα σωστά..
στο blog μπορώ να βάλω ή ενεργό σύνδεσμο (γι αυτό ρώτησα αν κάποιος μπορεί να το κατεβάσει αν δεν ειναι μέλος)..
ή φωτογραφία...
-και δεν ξέρω πως μπορώ να μετατρέψω pdf σε άλλη μορφή αρχείου εικόνας έτσι ώστε άν κάποιος πατήσει πανω της να δείξει το φυλλάδιο σε μεγέθυνση ..το μόνο που ρχεται στο μυαλό είναι το printscreen :confused:

Μάλλον θα το βάλω απ τον σύνδεσμο του gab και θα πειραματιστώ ..
**λοιπόν μια χαρά κατεβαίνει το pdf και απο άτομο που δεν είναι μέλος.. :)

Maverick 09-05-14 21:36

Μπορούν και τα μη μέλη να το κατεβάσουν (αν κάνεις logout και δοκιμάσεις θα κατέβει) ;) Τώρα για να φαίνεται και στο blog σα φωτογραφία μπορείς από το acrobat να το κάνεις export σαν image (png, jpeg ή tiff). Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο acrobat pro αυτή η επιλογή, αν δεν το βρεις στείλε μου ένα πμ με ένα mail σου να στο στείλω.

evina 11-05-14 11:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Maverick (Μήνυμα 837001)
Μπορούν και τα μη μέλη να το κατεβάσουν (αν κάνεις logout και δοκιμάσεις θα κατέβει) ;) Τώρα για να φαίνεται και στο blog σα φωτογραφία μπορείς από το acrobat να το κάνεις export σαν image (png, jpeg ή tiff). Δεν ξέρω αν είναι μόνο στο acrobat pro αυτή η επιλογή, αν δεν το βρεις στείλε μου ένα πμ με ένα mail σου να στο στείλω.

Όλα οκ..το έχω βάλει όχι ως φωτογραφία αλλά για κατέβασμα και όντως και μη μέλη το κατεβάζουν κανονικά ;)

kgf12345 21-05-14 11:27

το γραφω και εδω και αν υπαρχει ενδιαφερον προχωραμε.
πηρα σημερα μια πολυ καλη-πιστευω-προσφορα για εκτυπωση των φυλλαδιων.

για 1000 κομματια σε καλο χαρτι(φυλλαδιου),125 ευρω.
εγχρωμα εννοειται.

δυστυχως δεν μπορω μονος μου να βαλω ολο το ποσο,αλλα αν μαζευομασταν 4-5 ατομα θα μας ερχοτανε πολυ φτηνα για 200 κομματια ο καθενας.αν δωσουμε και απο 50 σε καθε μαγαζι καλα ειναι πιστευω.

στην περιπτωση των 5 ατομων,θα μας βγει 25 ευρω στον καθενα που ειναι παρα πολυ καλα νομιζω.
την προηγουμενη φορα πληρωσα 12 ευρω για 20 κομματια:rolleyes:

αν καποιος ενδιαφερεται και μπορει να συμμετεχει και να βοηθησει,πειτε το;)

φυσικα αν τα βγαλουμε ετσι,θα ανεβασω και την αποδειξη εδω για να μην εχει κανεις αμφιβολιες;)
-------------------------
bump+-8

sotos 1978 21-05-14 11:30

Και στην καστορια στο καταστημα vetagro το δεχτικαν με ικανοποιηση

kgf12345 21-05-14 11:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από sotos 1978 (Μήνυμα 838722)
Και στην καστορια στο καταστημα vetagro το δεχτικαν με ικανοποιηση

εσυ το εδωσες;:)τα λεμε αυτα;)
:smt023
μπραβο σου και μπραβο στο καταστημα!;)

sotos 1978 21-05-14 21:45

ναι φιλε μου. πριν απο 3 μερες πηγα, αργησα λιγο λογο φορτου εργασιας και οταν παω ξανα θα βγαλω και φωτο. το μπραβο αξηζει στα μαγαζια που δεχωντε να βαλουν αυτο το φυλαδιο και στα ατομα του gab που το υλοποιησαν

kgf12345 21-05-14 22:48

σωστο,αλλα αν δεν μοιραστει κιολας,δε θαχει νοημα.θα ειναι απλα αλλο ενα υπομνημα εδω για μας και για οποιον τυχερο το βρει.
οποτε το μπραβο δεν παει μονο στα μαγαζια,παει και σε οσους ασχοληθουνε,γιατι εκει ειναι η ουσια;)

αυτη τη βδομαδα θα εχουμε κιεμεις εδω τυπωμενα και θα αρχισω να μοιραζω κιεγω επιτελους!:D

Nick74 26-05-14 09:54

Να ρωτήσω λίγο κατι; τα μαγαζιά που προωθούνται τα φυλλάδια έχουν μονομάχους σε ποτηρακια;

kgf12345 26-05-14 10:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Nick74 (Μήνυμα 839471)
Να ρωτήσω λίγο κατι; τα μαγαζιά που προωθούνται τα φυλλάδια έχουν μονομάχους σε ποτηρακια;

εσυ τι λες?....
νικο δεν εχουμε δωσει ακομα πολλα,τωρα θα αρχισουμε.αν ειμαστε τυχεροι,μπορει να βοηθησουμε λιγο με το φυλλαδιο να αλλαξει αυτο(εστω και σε ενα μαγαζι)....

ασχετο-σχετικο
τα φυλλαδια θα τα εχουμε σημερα αυριο πιστευω.περιμενω τηλεφωνο απτον τυπο με τις εκτυπωσεις.

Nick74 26-05-14 11:02

κατάλαβα. .. Μάλλον είμαι λιγάκι εκτός πραγματικότητος. .. ήθελα να τυπώσω μερικά να τα δώσω σε ένα μαγαζί που πήγα για κάτι πραγματάκια και μόλις είδα τα ποτηρακια άλλαξα γνώμη. .. τεσπα μάλλον εγώ είμαι που δεν έχω καταλάβει ότι η πραγματικότητα παραμένει ακομα η ίδια. ..

kgf12345 26-05-14 11:26

μπα δεν εισαι μονο εσυ.αλλα δεν προκειται να αλλαξει ετσι αυτο με ενα φυλλαδιο.
το θεμα ειναι πως ακομη κιαν δεν αλλαξει αυτο,τουλαχιστον οποιος πηγαινει σε μαγαζι για να αγορασει μονομαχο θα μπορει να τον φροντισει σωστα.
και ισως,αν κυκλοφορησει αρκετα και ο κοσμος ενημερωθει,καποια στιγμη να υπαρξει ετσι μεγαλυτερη πιεση προς τα καταστηματα ωστε να παρεχουν καλυτερες συνθηκες φυλλαξης.

προς το παρον,μπορουμε να προσφερουμε εστω και λιγο καλυτερες συνθηκες διαβιωσης στην υπολοιπη ζωη των ψαριων μολις πανε σε σπιτι.
ε,κατι ειναι κιαυτο.
η εναλλακτικη ειναι να μην προσφερουμε τιποτα απολυτως και να περιμενουμε ποιος θαχει αρκετη ευαισθησια ωστε να μπει στο φορουμ να ρωτησει αφου αγορασει πρωτα ψαρι.
εμενα παντως το φορουμ μονο δεν μου φτανει.

kgf12345 30-05-14 13:23

1 Συνημμένο(α)
τα φυλλαδια ειναι ετοιμα!
κοστισαν 125 ευρω για 1000 αντιτυπα:)

το κοστος μοιραστηκαμε ο Maverick,o ΓιωργοςΚ,και εγω.
τους ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο και τωρα μπορουμε να αρχισουμε να μοιραζουμε:)

Maverick 30-05-14 17:41

Ωραίος! Καλή επιτυχία στη διανομή, εγώ από ...Αύγουστο και μετα :D

kgf12345 30-05-14 17:45

γιαννη θα σου κρατησω μερικα για να δωσεις οπου θες οταν ερθεις;)
και παλι ευχαριστω πολυ για ολη τη βοηθεια+-3

Γιώργος Κ 05-06-14 19:42

Σημερα βαλαμε τα φυλλαδια στον Σταυρο (Αβυσσος) που τον ευχαριστω ακομα μια φορα για την τιμη που μας εκανε!!! :p:p:p

http://www.aquatek.gr/rimages/albums...6-051847-1.jpg

kgf12345 05-06-14 20:19

1 Συνημμένο(α)
πολλα ΜΠΡΑΒΟ στο καταστημα και στον Σταυρο για τη διαθεση του:smt023:smt023:smt023
οπως και να το κανουμε ειναι ενα καταστημα που εχει "φημη" στο χομπι.οποτε οταν βλεπεις να υποστηριζει την προσπαθεια,κατι σημαινει;)

Σταυρο ευχαριστουμε πολυ!

μαλιστα ο Σταυρος ειναι και η αποδειξη οτι μπορει ενα καταστημα να πουλαει μονομαχους χωρις να τους εχει σε ποτηρακια.
ολοι οι μονομαχοι του βρισκονται σε ενυδρεια:smt023

αυτο ειναι απλη παρατηρηση και δεν αποτελει διαφημιση σε καμια περιπτωση.απλα το αναφερω εδω γιατι ειναι "σχετικο" το θεμα.
το ιδιο θα γραψω και για οποιο αλλο καταστημα δειχνει τετοια αντιμετωπιση στα ψαρια του;)

Dimis 05-06-14 20:37

Γεια σου Σταυρο με το ουτι...

kgf12345 07-06-14 17:26

το καταστημα aquario.gr δεχτηκε και μου ζητησε να τους παω φυλλαδια για να τα εχουνε στο μαγαζι.τη δευτερα το πρωι θα τους τα παω και θα ανεβασω και φωτογραφια:)

ΜΠΡΑΒΟ τους:smt023 και τους ευχαριστω πολυ!!!

χαιρομαι πολυ που υπαρχουνε αρκετα αποτι φαινεται μαγαζια, που ενδιαφερονται και για τα ψαρια τους οπως για τους πελατες τους.
το aquario ειναι επισης ενα απτα λιγα καταστηματα της αθηνας,στο οποιο δεν εχω δει ποτε ποτηρακια με μονομαχους:smt023

Maverick 07-06-14 22:32

Μπράβο τους +-3

kgf12345 10-06-14 15:12

τα φυλλαδια στο καταστημα aquario.gr:)
οπως ειπα και πιο πανω,τους ευχαριστω πολυ!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...5-img_4318.jpg

Maverick 27-08-14 17:52

Up! ;)

kgf12345 27-08-14 20:29

την προηγουμενη βδομαδα περασα απο καταστημα οπου εχω δωσει φυλλαδια και ειδα οτι υπαρχουν ακομα.
πραγμα που σημαινει πως τα δινουνε οπως πρεπει να τα δινουνε σε ενδιαφερομενους αγοραστες μονομαχου.
το καλο ειναι πως δεν πεταχτηκανε στο καλαθι οπως υπηρχε φοβος αρχικα;)

delta66 27-08-14 22:28

Σουπερ. :smt023:smt023:smt023

Τάκης 28-08-14 08:46

Δεν ξεκινάει τώρα κάποιος που έχει την ανάλογη εμπειρία και κανά φυλλάδιο για τα κακόμοιρα τα χρυσόψαρα ; :(

Maverick 28-08-14 16:48

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από takis_gt (Μήνυμα 852116)
Δεν ξεκινάει τώρα κάποιος που έχει την ανάλογη εμπειρία και κανά φυλλάδιο για τα κακόμοιρα τα χρυσόψαρα ; :(

Να τα λες στον από πάνω σου αυτά :D

delta66 28-08-14 17:19

ΟΚ ΟΚ, θα μιλησω με τον Γιωργο (kfg) που εχει εμπειρια με συγγραφη φυλλαδιου, ωστε να ξεκινησω και για τα χρυσοψαρα.
Υπομονη ομως γιατι εχω πολυ τρεξιμο και τον Σεπτεμβρη.

Κλεόβουλος 28-08-14 17:37

Έτοιμο το έχεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230
Συμπύκνωση θέλει και έμφαση στα προς αποφυγή σημεία για τους αρχάριους ;)

delta66 28-08-14 18:05

Ναι αυτο εννοουσα για συννενοηση με τον Γιωργο που εχει εμπειρια.

kgf12345 28-08-14 20:32

ναι τωρα εχω τρελλη εμπειρια τι να σου πω!:rolleyes:
χαχαχαχα!:D

φυσικα οτι βοηθεια χρειαστεις οποτε θες,δεν το συζητω:p

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:17.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02743 seconds with 10 queries