Στα ψαρια γλυκου νερου υπαρχουν ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΨΑΡΙΑ και οι υπερτιμημρνοι δισκοι
|
άσχετα με τον τίτλο που αυτοαναιρείται, γράψτε λάθος....
πάντως η ομορφιά παίζει μεγάλο ρόλο , πολύ μεγάλο ρόλο και οι δίσκοι είναι πανέμορφοι. τι ελληνίδες (για να μην πω καμμιά άλλη χώρα), τι λευκορωσίδες ; όλες ίδιες... της λευκής φυλής |
Για εμενα (μη βαρατε οι δισκαδες! :D), οι δισκοι ειναι ωραιοι μονο για φωτογραφηση. Δεν κουνιουνται και μπορεις να τους βγαλεις ωραια και parkinson να εχεις. Δυσκολα ψαρια και αξιζει να ασχοληθεις αν σου αρεσουν οι προκλησεις, αλλα για εμενα υπαρχουν πολυ πιο ενδιαφεροντα ψαρια, τα οποια αποτελουν επισης προκλιση να τα διατηρεις, αν σου αρεσουν τα δυσκολα.
Παντα προσωπικη μου αποψη... |
Παράθεση:
συγνώμη παιδιά !! δεν το έκανα εσκεμμένα :Ρ :rolleyes: ;) ρε εσείς πόλεμο έχετε ξεκινήσει !! :Ρ αν το ξερα θα έπαιρνα χρυσόψαρα :Ρ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα αστείο μην με φάτε :Ρ |
Παράθεση:
Ισως γιατι εχουν πολλα εξοδα? (μονο το ρευμα αν υπολογισεις για θερμανση σε τοσα λιτρα, αστο). :D Σιγουρα ομως, η σωστη διατηρηση δισκων ειναι προκληση για ενα χομπιστα. Και ισως δει πραγματα που δεν βλεπει σε αλλα ψαρια (για νοημοσύνη και συμπεριφορες μιλαω);) Καποιοι δεν ενδιαφερονται απλα να βλεπουν ψαρια να κολυμπανε περα δωθε |
Παράθεση:
|
Και για να επαναφέρουμε το θέμα...βάλε κιχλίδες, αλλά να μην έχουν σχήμα δίσκου!!!:p
|
Παράθεση:
Οσκαρ? :D |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αλλωστε τη "σωστή" απάντηση την έδωσε εδω και παρααααα πολλά ποστ...;) |
δεν ηξερα οτι οι δίσκοι ειναι κιχλιδες :smt066
Τι εμαθα απο αυτο το θέμα :D |
Παράθεση:
Κι αυτες κιχλιδες δεν ειναι? :cool: ------------------------- Παράθεση:
|
καλά καλά
θα βάλω ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΕΣ κιχλίδες ΟΧΙ σε σχήμα δίσκου :Ρ |
Αφού το ξεχειλώσαμε το θέμα δεν μπορώ να μη μιλήσω :D
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
οχι να παρω απο τις αλλες τις Αφρικης που κάθεσαι να πιεις ενα ουισκι το βραδακι μπροστα απο το ενυδρειο σου για να ηρεμησεις. και νομιζεις οτι εισαι σε rave party:D
|
Παράθεση:
Τα συγκεκριμενα ψαρια (δισκοι και κιχλιδες αφρικης) ειναι ακραιες περιπτωσεις.Οι δισκοι ειναι τα πιο ναρκοληπτικα ψαρια με μετατοπιση 2,5 εκατοστα το λεπτο και οι αφρικανικες ειναι τα πιο νευροσπαστα ψαρια που υπαρχουν με μετατοπιση 3 Χ 10 εις την 13 μετρα/δευτερολεπτο:D.Βρες μια μεση λυση καλυτερα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σε βαθος μερικων εβδομαδων σιγουρα, αλλα σε βαθος ενος -δυο χρονων στο κανονικο ενυδρειο με τους δισκους θα δεις (αν εισαι παρατηρητικος) οτι καποιος δισκος θα εχει μετακινηθει... Μπορει να μη φαινεται στην πραγματικοτητα αλλα αν εχεις εξοπλισμο αστροφωτογραφισης θα δεις οτι και οι δισκοι κινουνται :D (εκτος απο το να τρωνε και να χεζουν πολυ και να καταναλωνουν ρευμα για ενα πλυντηριο) ------------------------- Παράθεση:
μπα, μαλον απο του θεου του ιδιου... 7 μερες εκανε προπονηση σε diy καταστασεις και την ογδοη που πιστεψε πως πλεον εφτασε σε επιπεδο μαστερ εφτιαξε επιτελους αυτο το τελειο δημιουργημα που ηθελε να φτιαξει απο την αρχη: το δισκο :D |
Παντως δεν εχω ακουσει για αλλα ψαρια εκτος των δισκων, που να σου πετανε νερο πιτσιλωντας απο το ενυδρειο τους, επειδη σε βλεπουν να εχεις το θρασσος και ταιζεις πρωτα τα νεα δισκακια στο απεναντι ενυδρειο :rolleyes:
|
Παράθεση:
Αληθεια? |
Παράθεση:
τα περλενια γκουραμια σου ηταν καθυστερημενα μηπως? :D:smt077 αυτα κι αν ους στη βαρεσει σε φτυνουν κι ολας με νερο στη μουρη |
Εγώ πάντως έχω αρχίσει κι ανησυχώ για την ησυχία που επικρατεί...!!! :smt066
Αρκετά δεν γράψαμε για τα 45άρια???...εεεε...τους δίσκους ήθελα να πω :smt112 Πέρα απ την πλάκα, αν καθίσει και σκεφτεί κανείς τι χρειάζεται ένα σωστό ενύδρειο με δίσκους, κουράζομαι μόνο που το σκέφτομαι και νομίζω πως ξεφεύγει από τα όρια του "χόμπι". Φυσικά οι Δισκοπαθεις έχουν άλλοι άποψη, ίσως οι δίσκοι τους ανταμείβουν με τον τρόπος τους, αλλά για μένα τον αρχάριο...το ενυδρείο θέλω να έχει κίνηση (όχι rave party όπως αναφέρθηκε)...αλλά ούτε όμως και να με κοιμίζει! Είναι άλλο το ηρεμώ...άλλο το νυστάζω :D Αυτά από μένα |
Εμείς που έχουμε και reef τι να πούμε?:-D
|
Παράθεση:
Μάλλον είστε οι πιο τυχεροί χομπίστες!!!!!;) Ανταμείβεστε...και μάλιστα με πολλούς τρόπους! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ειδικα τωρα που ο φουκαρας ο Αγγελοπουλος μας αφησε χρονους εμειναν μονο οι δισκοι :D:smt077 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αρα δεν ειναι εξυπνοι, γιατι αν ηταν εξυπνοι θα επαιρναν τις προφυλαξεις τους για να τρωνε πρωτοι...
Γκρινιαρηδες ειναι :D |
Παράθεση:
|
και η μαγεία συνεχίζεται σε αυτό το ποστ :Ρρρρ
|
Παράθεση:
Αν βρεις χρόνο, κάνε κι ένα reef! :smt045 Μετά θα είναι όλοι ευχαριστημενοι...εκτός από τη τσέπη σου... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κι οταν μετα απ ολα αυτα μαθει καλα το θεμα του ενυδρειου να φτιαξει ενα βιοτοπο betta ωστε να ασχοληθει και με κατι αξιολογο και σοβαρο;):) |
Παράθεση:
Ειπα και εγω δεν θα το πει |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board