μαριΑ εχεις πμ SOS!!
|
Πολύ ωραία η σκυλίτσα!!!:p
|
Παράθεση:
|
παρουσιαση αλλων κατοικιδιων
Τους κινδύνους του να κανεις μόνος σου το εμβόλιο τους γνωρίζεις; Κάποια κουτάβια έχουν αλλεργία σε κάποια εμβόλια και μπορεί να πάθουν αλλεργικό σοκ και να μείνουν στον τόπο. Ο Hachi μου όταν έκανε ένα τριπλό η πενταπλό εμβόλιο μόλις φτάσαμε σπίτι φουσκώσε όλο του το σώμα και το πρόσωπο του έγινε σαν μπάλα, αγνωριστος. Ευτυχώς το κτηνιατρείο είναι σχεδόν δίπλα μου και αποφύγαμε το μοιραίο. Ο κτηνίατρος όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη αλλα μου πήρε λεφτά όταν του ξανά έκανε το ίδιο εμβόλιο απο άλλη εταιρία. Όταν κάνετε τα πρώτα εμβόλια να μένετε στο κτηνιατρείο τουλάχιστον μισή ώρα.
|
τους κινδυνους τους γνωριζω αλλα αυτη την στιγμη ειναι περα απο τις οικονομικες μ δυνατοτητες να παω το σκυλι σε κτηνιατρο..!!!!
αν αυριο επρεπε να παω εγω στον γιατρο χτυπα ξυλο δεν θα ειχα ουτε για εμενα λεφτα!!! |
Παράθεση:
|
να σαι καλα μαρια για τα καλα σου λογια...
το σκυλι αν δεν πηγαινε σε ανθρωπινα χερια δεν νομιζω να εβγαζε πανω απο δυο εβδομαδες το πολυ... οπως φαινεται και στην φωτο ειναι αδυνατη(τωρα τρωει 4 φορες την ημερα ) αφυδατωμενη!! με τσιμπουρια και οπως ξερεις εχει και ενδοπαρασιτα... αυτη την στιγμη μας εχουν μεινει τα ενδοπαρασιτα (και για αυτα παιρνει φαρμακο) και ηδη αυτη την στιγμη συλλεγω πληροφοριες(αν και ξερω τα εμβολια) για να ξεκινησει εμβολιασμο ετσω και απο εμενα... ηδη εχω βρει ενα τετραδιο που γραφω τι τρωει ποσα κιλα ειναι τι φαρμακα παιρνει και ποτε πρεπει να τα ξαναπαρει... |
2 Συνημμένο(α)
Συνημμένο Αρχείο 55916Συνημμένο Αρχείο 55917
Aυτη ειναι η σκιουριτσα μου η ΣΑΛΙ που διστιχος αναλακαλυψα τον θανατο της με ασχιμο τροπο:(οταν την ειδα off ηταν σκληρη και κρυα(συγνωμη που σας τα λεω αυτα:(:(:(:():smt024 |
κρίμα το ζωάκι... δεν ζουν πολύ νομίζω
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
αυτος ειναι ο φλαφλι και η μανα μου!ο φλαφλι ειναι ινδικο ενχοιριδιο το ειχα ενα χρονο μετα ο ιδιοκτητης του το ηθελε πισω(αυτα ζουν 2-3χρονια) Συνημμένο Αρχείο 55922Συνημμένο Αρχείο 55923-+5 |
|
:smt106:smt106:smt117:smt077
|
θα θελα κι εγώ να ζω σε μονοκατοικία να έχω κότες.... πόσες έχεις Leda?
------------------------- αχ είχα έναν ολόιδιο δίσκο!:) |
εχω δυο κοτετσια,ενα με 15 κοτες αυγοπαραγωγης και ενα με μια οικογενεια απο νανακια,κοκορακος με τα 6 γυναικακια του...:D
ο δισκος ειναι της προγιαγιας μου,ασημενιος,αρραβωνων,γενικα τα περισσοτερα επιπλα μου ειναι οικογενειακα,παμπαλαια που τα εχω φτιαξει:p |
να τα χαίρεσαι!!! τα νανάκια δεν κάνουν αυγά?
|
κανουν,πως δεν κανουν!και ειναι και καλες κλωσσες και μανουλες,γι αυτο τα εχω χωριστα,σαν οικογενεια με τον κοκορακο τους,που τα γονιμοποιει,ενω στις αλλες που δεν κλωσσανε, δεν εχω βαλει αντρα,τιμωρια!:D
|
2 Συνημμένο(α)
τα "γουρουνάκια" μου :p:p:p:p:p
|
κουνελάκια είναι ή μεγάλα ινδικά? πανέμορφα πάντως!
|
Ινδικα χοιριδια ειναι. Φαση εχουν! :D
|
μαρια δεν θελω να ζηλεψεις αλλα απο βδομαδα ξεκιναω κι εγω το κοτετσι μ:D:D:D
|
Παράθεση:
άντε με το καλό να τρώτε και φρέσκα αυγουλάκια με τα σκυλάκια σου. τι κάνει το μωρό? |
το μωρο ειναι εξω στον ηλιο και κοιμαται τον υπνο του δικαιου...
δευτερα θα κανει το πρωτο του εμβολιο και θα ξαναπαρει και κρεμα για ενδοπαρασιτα... απο ορεξη παει καλα και σιγα σιγα μπαινει σε ενα προγραμμα που θα ειναι βολικο και για τους δυο μας!!:) |
Παράθεση:
κι εγώ όταν βλέπω την δικιά μου να κοιμάται ανάσκελα, πάντα θυμάμαι και συγκινούμαι, την μέρα που την πήρα από το καταφύγιο και ήταν τρομοκρατημένη με την ουρά στα σκέλια. να σου πω... άσχετο ξέρεις οτι τα γατιά και τα σκυλιά γαργαλιούνται όπως κι εμείς στην πατούσα τους? δοκίμασε θα δεις (στο μεγάλο στο μικρό αργότερα):) |
συνεχιζω με το τριτο και τελευταιο μ ερπετο προς το παρον εναν αρσενικο μολουρο αλμπινο περιπου 7-8 μηνων τον παντελη:Dhttp://imageshack.us/a/img607/3558/0149d.jpg
http://imageshack.us/a/img163/8369/0147h.jpg |
πολύ ωραίο είναι με τα κόκκινα ματάκια του!!!
να σου ζήσουν τα φιδάκια σου!! είναι το μόνο ζώο που δεν είχα ποτέ. πήγαινα στην Γλυφάδα και "χάζευα" που είχε μια έκθεση (παλιά, παλιά) |
ευκαιρια να αποκτησεις
αλλο ερπετο εκτος φιδιου ειχες? |
Παράθεση:
έχω μια εμμονή με τα leopard geckos αλλά επειδή τρώνε ζωντανά δεν το έχω αποφασίσει, έχω και τα "παλιόγατα" στο σπίτι που είναι άφιλα. εντάξει αρκετά. αφού και το ενυδρείο που άδειασε, σκέφτομαι να το χαρίσω στον ανηψιό μου. πάντως τα δικά σου είναι πανέμορφα, να τα χαίρεσαι! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
παρε λακη style να χεις τωρα!:smt070:smt070:smt027:smt027:smt068:smt079:sm t079:smt066:smt021:smt074:smt074zw |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
αν θες gecko θα παρεις crested γοογλαρε το που τρωνε εντομα και φρουτοκρεμες... ομορφα και πανεξυπνα ζωα,δεκτικα και ηρεμα στον χειρισμο και σε μικρο μεγεθος!!! |
και ποιος σου ειπε οτι στην ομαδα δεν εχουμε και κατσικακια!!!????
και γιδες και ορτυκια και κουνελια και και... εεεε,αρπα λιγο ακομη για να μαθεις!:smt070:smt027:smt105:smt091:smt117+-7:smt068:smt079:smt079 |
Παράθεση:
αντε ντε αποδεξου με σστην ομαδα στο φεισμπουκ!!:smt035:smt067:smt024:smt035:smt117:smt 070+-8:smt059:smt027:smt026:smt069:smt079:smt046:smt014 :smt067:smt035:smt067:smt066:smt033:smt065:smt075: smt032:smt064:smt021:smt074:smt063 |
πως είναι το όνομα της ομάδας? αν και φμ δεν πολυμπαίνω...
|
οριστε
|
ευχαριστώ!!!:)
|
και τωρα σβηστε το και οι δυο σας,γιατι δεν θελω να φαινεται δημοσια:D:smt067
|
καλα το ειχα καταλαβει οτι εισαι πρακτορας του fb(i)
|
Παράθεση:
|
:smt049:smt049:smt049:smt110:smt110:smt110:smt049: smt049:smt049
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board