εκανα 60% το γραφω πιο πανω
|
αν οι μετρήσεις είναι μετά την αλλαγή θέλει και άλλη
|
Λοιπον επειδη εχω αντιμετοπισει ακριβως το ιδιο προωβλημα πριν 2 μηνες με τα τροφεους και αφου λες οτι ταιζες και αυτην την τροφη κατα 99% εχεις να κανεις με bloat αλλα μην φοβασαι τιποτα θεραπευεται με επιτυχια αρκει να ακολουθησεις τα βηματα που θα σου πω,καταρχην πρεπει να αντιμετοπισεις αμεσα
την αμμωνια εαν εχεις seachem prime ριξε τρια καπακια γεματα αφου πρωτα κανεις μια αλλαγη της ταξεως 50% προσθεσε και μια κουταλια epsom salt,μετα η θεραπεια εχει ως εξης Πάρε flagyl 500mg απο το φαρμακείο. Πριν το βάλεις στο ενυδρείο διαλύεις καλά το περιέχόμενο της κάψουλας σε νερό. Σταματάς το τάισμα τελείως τις πρώτες 4-5 μέρες. Την θεραπεία την κάνεις βράδυ! 1η μέρα- 1 κάψουλα ανά 100λίτρα, ανεβάζεις λίγο θερμοκρασία και αερισμό (με αεραντλία) 2η μέρα-50% αλλαγή νερού, ίδια δόση φάρμακο, προσθήκη epsom salt (1κουταλάκι γλυκού περ. ανά 25 λίτρα) 3η-ίδια δόση φάρμακο 4η-50% αλλαγή, ίδια δόση φάρμακο, epsom ανάλογα τα λίτρα της αλλαγής 5η-ίδια δόση φάρμακο 6η-50% αλλαγή, epsom ανάλογα τα λίτρα της αλλαγής ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!περαστικα:smt071 |
Εγώ θα πρότεινα να μη βιαστεί για αντιβίωση.
Πως είμαστε σίγουροι ότι είναι bloat? |
Παιδια ειμαι ηδη στην τριτη ημερα τις θεραπειας και εχω χασει 2 απο τα 6 εχω ανεβασει θερμοκρασια την αμμωνια την εχω ριξει στο 0.1 με 0.2 κανω θεραπεια με flagyl το διαλυω σε σεικερ πρωτα με νερο του ενυδρειου και εχω βαλει και wave maker στο μεγαλο ενυδρειο και στο μικρο αεροπετρα η κατασταση ειναι σταθερη στα υπολοιπα ψαρια τα πιο αδυναμα τα εχασα το μονο που δεν κανω ειναι epsom salt δεν εχω δυστυχως flagyl ειχα προμηθευτει οταν ειχα τα duboisi τωρα δεν κανει να ριξω απο το θαλασσινο αφου εχει και αυτο θειικο μαγνησιο μεσα???
------------------------- Τεταρτη ημερα θεραπειας μετρησεις: Αμμωνια 0 ΝΟ2 0 ΝΟ3 10 Τα ψαρακια ειναι οπως πριν την θεραπεια εντονα χρωματα χωρις πολλες βολτες και πολυ κρυμμενα οπως στην αρχη οταν τα πηρα το μονο που εφτιαξε λιγο ειναι η αναπνοη τους ειναι προς το μετριο θα ελεγα |
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω Clout? Γιατι απο οτι ειδα μονο ebay εχει..
Απο οτι εψαξα στο ιντερνετ τα ιδια συπτωματα εχουν ολοι τον οποιον τα ψαρια εχουν παθει bloat οποτε ειμαστε 99% συγουροι. Πεμπτη ημερα θεραπειας μετρησεις: Αμμωνια 0 Ν02 0 Ν03 10 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board