Παράθεση:
Τα διέκρινα πολύ δύσκολα, και αυτό γιατί οι γονείς τα μετέφεραν πότε εδώ και πότε εκεί, συν το γεγονός ότι το "χρώμα" τους είναι παρόμοιο με αυτό του χαλικιού. Μπορούσα να καταλάβω που περίπου να ψάξω από τις μικρές γούβες που δημιουργούσαν στο χαλίκι για να τα τοποθετήσουν. ’λλαξαν θέση περίπου 4 φορές. Επίσης οι γονείς ( αρσενικό και θηλυκό ) παρέμειναν στο ενυδρείο και εξακολουθούν να είναι μαζί από την αρχή. Υπάρχει το ενδεχόμενο εάν είναι φοβισμένα από εξωτερικούς παράγωντες ( άλλα ψάρια, παρατήρηση από εμας ) να τα κρατούν στο στόμα τους. Τουλάχιστον τα δικά μου αυτό έκαναν. Έχεις άλλα ψάρια μέσα ??? Τι θερμοκρασία έχεις ??? Εγώ είμαι 27 - 28 Κελσίου |
Λοιπόν τα Ram είναι σε ένα 30άρι ενυδρείο και είναι 3 θυλικές και ένας αρσενικός. Το ενυδρείο είναι φυτεμένο και είναι ζούγκλα. Η μία θηλυκιά κρύβεται συνέχεια μέσα στα φυτά ενώ οι άλλες 2 είναι συνέχεια με τον αρσενικό παρέα (Τυχερός ο μάγκας Αχχχχχχ) :) Υπόστρωμα λευκό άσπρο χαλίκι στο μέγεθος του αυγού απο τα Ram (@#$:#$ την τύχη μου μέσα δεν μπορώ να διακρύνω τα αυγά), τύρφη στο φύλτρο και θερμοκρασία 27-28 βαθμούς.
|
Παράθεση:
Δύο φωτό από κινητό. Φαίνονται ελάχιστα από αυτά κάτω από τον γονιό. Τα περισσότερα από αυτά ήταν πάνω στο ξύλο και έψαχναν τροφή. Παρατήρησα επίσης αύξηση στα χρώματα των γονέων |
Μπραβο παιδια πολυ χερομαι για σας!!! :D
Εγω μαλον αν δεν παρω r\o δεν θα δω fry! :cry: |
Παράθεση:
|
Εδώ και μια εβδομάδα έχω αφήσει μόνο το ζευγαράκι μέσα.
|
Για άλλη μια φορά το ζευγαράκι γέννησε. Αυτή την φορά όμως έχει
GH 2 KH 2 Αν και αυτή την φορά δεν βγούν τα μωρά δεν ξερώ και εγώ τι άλλο ποια θα πρέπει να κάνω. Και φυσικά όπως κάθε άλλη φορά τα βλαμένα έκαναν τα αυγά στο υπόστρομα λες και το κάνουν επίτηδες για να μην μπορώ να τα διακρίνω εύκολα. |
Μα επίτηδες το έχουν κάνει για να αποφεύγουν τα..... αδιάκριτα βλέμματα σου...
Μάλιστα όταν κάνουν αυγά στο υπόστρωμα, συνήθως τα σκεπάζουν με λίγους κόκκους άμμου για να διακρίνονται ακόμα πιο δύσκολα. |
Προσεχε λιγο το ΚΗ να μην πηγαινει κατω απο 3, χανει την ιδιοτητα buffering και μπορει να σου κανει αποτομα σκαμπανεβασματα στο pH.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board