Οχι δε θα τα πειραξει ... Ειδικα τωρα στις αρχες μια που ηταν emersed χρειαζονται πολυ CO2 για να περασουν με επιτυχια στη φαση submersed!
Η cuba ειναι πολυ ευαίσθητη - αλλα σε αυτη τη φαση ακομα πιο πολυ!! Αν δε τα παει καλα (ευχομαι να τα παει) θα εξαφανιστει πολυ γρηγορα! |
2 Συνημμένο(α)
H cuba δειχνει οτι παει καλα.Πολλα μικρα,καταπρασινα φυλλαρακια εκαναν την εμφανιση τους.
|
3 Συνημμένο(α)
Μετα απο πολυ καιρο ειπα να ασχοληθω παλι.Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο ενυδρειο το ειχα παρατησει εντελως.
Η hc ειχε σχεδον εξαφανιστει.Μεσα σε ενα μηνα εχουμε αυτη την εικονα. |
Δημήτρη το ιδιο περιστατικό συνεβει και στο δικό μου ενυδρείο και φαντάσου ότι είναι και σε εξωτερικό χώρο...;) εχει περάσει κρύα και ζέστες.... είναι σημάδι πως πρέπει να το συνεχίσεις...;):)
|
Αντωνη θα το συνεχισω.Εχω σκοπο να το στρωσω ολο.
|
1 Συνημμένο(α)
Πηρε φορα!!
|
6 Συνημμένο(α)
Update.
|
Πολυ ομορφο Δημητρη, οντως πηρε μπροστα, αλλα σε μερικα σημεια θελει κλαδεμα γιατι η cuba παει να ανεβει προς τις πετρες.
Καλα πολυ ομορφο το θεαμα της cuba με pearling!:D |
φιλε καλησπερα,
ειναι πολυ καλη η προσπαθεια σου και μπραβο σου. θα πρεπει κατα τη γνωμη μου να κλαδεψεις λιγο περισσοτερο τα φυτα σου και ισως να βαλεις λιγο μεγαλυτερες πετρες στο κεντρο |
Φιλε ενυδρειο εχεις?Και αν δεν εχεις,που δεν εχεις,μην περιμενεις να κατσω να σου φτιαξω κατι σοβαρο την επομενη Κυριακη....
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board