Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καλα δεν με νοιαζει τοσο το πεχα, αλλα το να μην εχει τιποτα τοξικο.
Δεν μου γεμιζει το ματι. Τι εχει στην ακρη σαν χρωμα? Αλγη? |
Παράθεση:
εψαχνα καιρο πετρα και αυτη μου αρεσε και ηταν και σε καλη τιμη.... |
Παντως δεν εχουν ακουστει και λιγες φορες για τοξικοτητα διακοσμητικων.
|
Παράθεση:
|
Αυτο σου ειπα πιο πανω.
Βγαλε τα διασκομητικα, κανε μια μεγαλη αλλαγη νερου. Μπορει να το δεις και απο τη συμπεριφορα των ψαριων αν αλλαξε κατι προς το καλυτερο ;) |
oκ.............θα την βγαλω την πετρα και το πιθαρι....και θα κανω αλλαγη νερου 40% αυριο να δω μηπως αλλαξει τιποτα. thnx
|
Παράθεση:
Γιατί πολλά προφανή έχουμε χωρίς να ξέρουμε γιατί συστατικά μιλάμε ------------------------- Παράθεση:
Δεν είναι.... |
http://aquariumpharm.com/products/Pr...x?ProductID=49 Αυτο τι συστατικά έχει??
|
All natural salt, made from evaporated sea water, promotes healthy gill function, reduces stress and loss of electrolytes. Used to improve the efficiency of medications and reduce the harmful effects of nitrite.
;) Το άλλο is a safe and effective alternative to the sodium chloride based aquarium salts Δηλαδή απλά δεν μας λέει τι είναι |
Λοιπον για να λήξει...:D
Δεν πιστεύω σε καμια περιπτωση πως οι θάνατοι οφείλονται στο αλατι απο την στιγμή που δεν υπήρξε υπερδοσολογία, και μπήκε με σωστό τρόπο(σιγα-σιγα δηλαδη).. Απο κει και πέρα ακομη και να ισχύουν αυτα που λες, που προσωπικα δεν το πιστεύω, τα συγκεκριμένα ψάρια (ζωωτόκα) εχουν απίστευτες αντοχές απο αποψη σκληρότητας νερού.. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Βλέπεις, σε κατι ξεφρενους(:D) πειραματισμους στο παρελθον ειχα κανει προσαρμογη γκαπι και μολι σε θαλασσινό:oops: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν ημουν γραμμένος στο φόρουμ τότε, ήμουν και μικρό παιδάκι 15 χρονώ, και κάποιος μου πε οτι προσαρμόζονται... Παντως πραγματικά προσαρμόζονται με μηδενικες απόλειες αν γίνει σιγά σιγά... |
Ρε παιδιά , τράβαμε τα θέματα απο τα μαλλιά!!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Με το αλατι μπερδευτηκα με τοσα που ειπατε. Απλα δεν ξανα βαζω και βλεπω. Τωρα απλα περιμενω να δω αν θα γεννησουν και αν θα εχω και αλλες απωλιες! thnx |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ph λεεi απο 5.5 - 8. Εγω θελω να εχω 7.4 - 7.3 ph. Πρεπει δηλαδη να ειναι στο οριο? Ουτως η αλλως δεν ειναι στο πεχα το θεμα....το πεχα μου μια χαρα ειναι..... |
Ο δελτα δεν ειπε για το διακοσμητικό σου επειδή μπορεί να είναι ασβεστολιθικό, αλλα για το ενδεχόμενο να διαλύεται ελευθερώνοντας τιποτα περίεργο στο νερό σου..
|
Παράθεση:
ναι το ξερω οτι δεν ειπε για το ph...μπορει οντως να βγαζει τοξικη ουσια...γιαυτο και γω την απομακρυνα σημερα....φαινετε αδειο τωρα αλλα καλυτερα...θα παω να παρω κιαλλα φυτα...ισως ειναι καλυτερα με πολλα φυτα μεσα.!! :D |
Διώξε και το πυθάρι, και πάρε δυο όμορφα ξύλα..;)
|
Παράθεση:
Κάποιο λάθος υπάρχει εδώ .... τα γκάπυ αν και ιδανικά πρέπει να τα έχεις από 6,6-6,8 (κατά κάποιους) .... οι περισσότεροι προτείνουν από 7 και πάνω. Το 7 ως γνωστόν είναι ουδέτερο ... από εκεί και πάνω λοιπόν .... είσαι στα ψηλά πεχά ... μιας και χαμηλά θεωρείται από το 7 και κάτω. Ένα ασβεστολιθικό πέτρωμα λοιπόν .... δεν ενοχλεί στην περίπτωση σου.- :cool: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board