Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Αρχάριοι γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Γκάμπι.....καλά για αρχή?? Με τι άλλο ταιρίαζουν?? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43472)

bokostas 09-09-10 16:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 478426)
Το προβλημα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι βρε παιδια!!

Δεν υπάρχει πρόβλημα Γιώργο, απλά μια διαφωνία, που για μένα ξεκίνησε όταν ο Χάρης προσπάθησε την προσωπική του άποψη να την παρουσιάσει
σαν γενικό κανόνα και απλά του απάντησα ότι είναι υπερβολή να λέει ότι: "όσα σάιτ έχει διαβάσει λένε ότι δεν μπαίνουν ξιφοφόροι σε 1 μέτρο ενυδρείο".
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από harris samos (Μήνυμα 477949)
και οι ξιφοφοροι θελουν μακρι ενυδρειο πανω απο 1 μετρο

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από harris samos (Μήνυμα 478172)
οσα σαιτ εχω διαβασει το ιδιο λενε δε το λεω εγω δεν υπερβαλω καθολου

Μπορώ άνετα να το σεβαστώ σαν προσωπική του άποψη, όχι όμως να το δεχτώ σαν ευρέως διαδεδομένη πρακτική στην ενυδρειακή κοινότητα.
Δεν προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη, προσπαθώ να του πω ότι τις προσωπικές μας απόψεις δεν πρέπει να τις παρουσιάζουμε σαν δόγματα.

Γιώργος Κ 09-09-10 17:10

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 478559)
Δεν προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη, προσπαθώ να του πω ότι τις προσωπικές μας απόψεις δεν πρέπει να τις παρουσιάζουμε σαν δόγματα.

Συμφωνω ...
Ολοι καταθετουν την αποψη/εμπειρια τους ... και ο καθε ανθρωπος ακολουθει οτι θεωρει σωστο ... ετσι αποκτα εμπειρια και αν δεν πετυχει ... ακολουθει αλλη κατευθυνση!
Μονοδρομοι δεν υπαρχουν και ολα ειναι σχετικα! :p

Ας μη χανουμε το χιουμορ μας (και Χαρη και Bokostako) μην επιστρατευσω το photoshop και κ@τουρηθουμε παλι!! :D:p

bokostas 09-09-10 17:19

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 478564)
Ας μη χανουμε το χιουμορ μας (και Χαρη και Bokostako) μην επιστρατευσω το photoshop και κ@τουρηθουμε παλι!! :D:p

Σιγά μη σοβαρευτούμε τώρα στα γεράματα, έτσι Χάρη?:)

Απλά περιμένω την επόμενη συζήτηση περί πολλών λίτρων, για να ξαναπλακωθώ με τον Χάρη.:D
Και το καλοκαίρι θα έρθω Σάμο, μόνο να βρώ δίσκους σε 60λιτρο κακομοίρη μου.zw

drbig 09-09-10 17:40

Phewwwww, δεν μιλατε για μένα!!! :D:D:D:D

Γιώργος Κ 09-09-10 17:41

Ρεμαλια θα σας βαλω στη σειρα και:

BORKED

:smt077:smt044:smt044:smt044

babis100nx 09-09-10 17:56

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από geta (Μήνυμα 477592)
Γεια σε όλους!!Είμαι καινούργια και στο φορουμ αλλά και ως ιδιοκτήτρια ενυδρείου...οπότε θα χρειαστώ την βοήθεια σας!!Μας κάνανε δώρο ένα ενυδρείο 90L, το έστησα όσο καλύτερα μπορούσα και ως αρχή ο φίλος που μας το δώρισε...μας έδωσε μερικά γκάμπι!Μερικές θηλυκές και περισσοτερα αρσενικά! Είναι καλή επιλογή?? Με τι άλλο μπορώ να τα συνδυάσω? Θα μπορέσω να βάλω και μεγαλύτερα ψαρια μέσα?

καλησπερα και καλοσ ηλθες,σου απαντησα αλλα δεν βλεπω το post μου ετσι σου ξανα γραφω ειμαι και γω αρχαριος και στο 100αρι μου εχω ξυφοφορουσ και guppakia και τα πανε μια χαρα......τωρα αν οι ειδικοι προτηνουν κατι αλλο δεν ξερω!!!!:cool:

bokostas 09-09-10 17:59

Ποστ νούμερο 38.

Γιώργος Κ 09-09-10 18:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από babis100nx (Μήνυμα 478583)
σου απαντησα αλλα δεν βλεπω το post μου ετσι σου ξανα γραφω

Ειναι στη πρωτη σελιδα του θεματος (το ποστ 38 ) :D

harris samos 09-09-10 23:41

βασικα σκεφτομε να τους βαλω σε ενα πενταλητρο που εχω !

θα ερθεις σαμο ?? :smt077

φανταστηκα !!!!!!!!!:smt074

χαριζω τους δισκους και βαζω πιρανια !!!!!!!!

ελα καλοστο ελα :smt077:smt093:smt106:smt106:smt106:smt093:smt077

Giorgos 11-09-10 09:54

Το σκισαμε το θεμα της κοπελας και μιας και δεν βγαινει πουθενα, δε θα συνεχισω στα περι λιτρων-μηκους ενυδρειου και ξιφοφορους. Εδω ζηταει τη βοηθεια μας μια νεα, αρχαρια χομπιστρια και ασχολουμαστε με αλλα... :rolleyes:

@ Geta
Αυτο που προεχει πανω απ' ολα ειναι το ενυδρειο σου (το φιλτρο σου στην ουσια) να ειναι στρωμενο ωστε να μην ταλαιπωρουνται τα ψαρια που εχεις ηδη μεσα. Πες μας αν εχεις κανει στρωσιμο ή αν σου εδωσε ο φιλος σου "στρωμενα" υλικα απο το ενυδρειο του. Εχεις αγορασει τεστ για να ελεγχεις την ποιοτητα του νερου; Επισης, πες μας ποσα γκαπι εχεις αυτη τη στιγμη. Τελος, θα πρεπει να μας πεις τι εξοπλισμο εχει το ενυδρειο (φιλτρο, θερμαντικο σωμα, κλπ). Μια φωτογραφια θα βοηθουσε.

Οταν βεβαιωθουμε οτι το ενυδρειο σου παει καλα, τοτε μονο θα συνεχισουμε να προτεινουμε αλλα ψαρια, συγκτοικους για τα γκαπι σου. ΜΗ βιαστεις και αγορασεις κι αλλα ψαρια!

harris samos 11-09-10 11:04

δεν ασχολουμαστε με αλλα λεμε τις αποψεις μας για ψαρια συγκατικους που θελει η κοπελα

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:23.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01727 seconds with 10 queries