πολυ ομορφη δουλεια σε ολα και πολυ προσεγμενα οπως οτι κανεις...
μια ερωτηση μονο. στην βαση στην αρχη ειδα οτι τις εχεις βαλει ρυθμιζομενα ποδαρακια. γιατι?? δεν βγηκε ισια η κατω πλευρα?? το λεω γιατι θα ηταν πολυ καλητερο να κατανεμεται το βαρος σε πιο μεγαλη επιφανεια... :D:D |
Παράθεση:
Συγχαρητηρια.Πολυ καλη δουλεια.Αναμενουμε τις εξελιξεις(με φωτογραφιες εννοειται).:smt041:smt041:smt041 |
Παράθεση:
Παράθεση:
Τα ποδαράκια μπήκαν ακριβώς για τον λόγο που αναφέρειο Γιάννης!! Ακόμη και η βάση να ήταν ολόισια, λόγω των πλακιδίων είναι πολύ δύσκολο να ευθυγραμμιστεί η βάση... Το βάρος κατανέμεται καλά μιας και έχει 2 πόδια ανά 80 πόντους... και ειναι και δεμενα πάνω-κάτω... Ειναι καλα νομιζω.. Παράθεση:
Παράθεση:
Όταν θα προχωρήσει θα ποστάρω φωτος με το αποτέλεσμα!! |
Παράθεση:
|
με το καλο το γεμισμα!!!!
αν επιτρεπεται...με τι σιλικονη κολλησες το ενυδρειο? |
Με το καλό!!!
Πραγματικά εξαιρετική προσπάθεια!!! |
Μπράβο ρε φίλε , καλή επιτυχία !
|
πολυ καλο μπραβο:smt041:smt041
|
Aυτο θα πει μεράκι.....
|
Μπραβο φιλε πολυ καλη δουλεια.
|
Τέλεια δουλειά!
|
νεο εχουμε κατι νεοτερο?
|
ΓΕια σου Γιώργο!! Το ενυδρείο έχει στηθεί/ ολοκληρωθεί κατακευαστικα!:p
Εχει στηθει το aquascape, μενουν μονο καποιες λεπτομέρειες για να πω οτι εχω τελειωσει εντελως.. Εχουν αρχισει να μπαινουν και καποια ψαρια και μιας και ειναι και αρχη, παλευω να εξαφανιστουν εντελως οι πρωτες άλγες ενος νεοσυστατου ενυδρειου... Ειναι σε καλό δρόμο ομως μπορω να πω!! :) |
Βαλε φοτο!!!!!!!!
|
χιλια μπραβο! εισαστε μαστορια σοβαρα!
να σε ρωτησω η μαυρη σιλικονη που κωλησες το ενυδρειο ποια ειναι? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
γιατι εδω στην ανδρο εχω να δω ενυδρειο 4 μηνες :(:( και δεν λεω για θαλασινο ουτε γλυκο δεν παιζει |
Ειμαι πολυ σκραπας στις φωτογραφιες..
Παρόλα αυτα ίσως να μπορέσω προς το βραδυ να βγαλω μερικες... :rolleyes: θα δουμε... |
Bγαλε ρε καμια φωτο και ασε τις δικαιολογιες:p:p
Τιποτα δεν εμαθες απο εμας τους ''φωτογραφους''???:grin::smt052 |
Παράθεση:
------------------------- Επειδή όπως ειπα στις φωτο ειμαι χαλιας, τραβηξα και ανεβαζω ενα βιντεακι για να παρετε μια πρωτη γεύση.. Μολις γινει οπως θελω τοτε θα γίνει πλήρη φωτορεπορταζ.. NEOklis PlayReef... The first presentation |
κατι μου θυμιζουν τα 2 νησια... :D
ποσο ροη εχεις βρε?? το blue tang ολο κολυμπαει και ολο στο ιδιο σημειο βρισκεται...:p το φανταζομαι ηδη...:rolleyes: |
Vortech RuleZ my friend!!! :D:D:D
Την εχω σε προγραμμα να αυξομειωνει ροη και οταν ανεβαινει η ροη της πανε μπροστα και παιζουν... |
Eνταξει φιλε.....
Για πρωταρης καλα τα πας:p:p:p κουκλι ομως τα tang ασχετα αν δεν μπορει να παει πουθενα:grin: |
πολυ οραια κατασκευη. ποσα κιλα βραχο εβαλες μεσα?
|
εχεις 2 vortech?
40αρες και οι δυο? |
πολυ ομορφο φιλε!!!! ζωγραφιζεις παλι....:smt041:smt041:smt041
|
Καλιτεχνης!!!
|
πολυ καλη κατασκευη προσεγμενη και με πολυ μελετη και χρονο για να μαζευτουν τα υλικα και να φτιαχτει
παιδες γραψατε μαρεσε και απο κοντα νασαι καλα να το χαιρομαστε :D βαλε φωτο και απο το επιπλο |
ενυδρεια με πληρωμη φυσικα κανεις αμα χρειαστω? γιατι η δουλεια σας ειναι καλητερη απο μαγαζια
|
οπως παντα απιθανος!!!!!!:smt041
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.... Θα ακολουθησουν κι αλλες... Οπως ειπε και o paco με τελειωμενο το επιπλο.. και το sump.. :p |
μια χαρα....
ξεκινας με ιδανικες βασεις!!!!! |
:smt041:smt041 μπραβο παιδες
|
Νεοκλής, ωραίο και καλαίσθητο ενυδρείο, αποτέλεσμα μεθοδικής κατασκευής. Άμα τόχεις στις κατασκευές γλυτώνεις πολύ χρήμα που μπορείς να το εκμεταλλευτείς στη ποιότητα των υλικών, όπως και πολύ σωστά έκανες.
Φαντάζομαι ότι για το πλάτος των 50 εκατοστών είχες τους λόγους σου. Μια-δυο ερωτήσεις αν δεν σου κάνει κόπο. Το skimmer από τις φωτογραφίες φαίνεται θηρίο, μπορεί να μπει κι εκτός ενυδρείου ή μόνο στο sump; Θα μου πεις σε παρακαλώ τι έχεις βάλει στα πίσω τζάμια και φαίνεται αυτό το ωραίο μπλε (αφίσα, αυτοκόλλητο, βαφή, τρίπλεξ τζάμι, ύφασμα). Αυτά και καλοδούλευτο! :D |
Ευχαριστω παιδια!!
Τωρα για το πλάτος ήταν αποτέλεσμα σκληρών διαπραγματευσεων.. Αν ηταν μονο στο χερι μου θα γινοταν 60-65 εκατοστα. Αλλα τι να κανουμε? Προκειμενου να πεσει η αδεια, αποκυψαμε!! :D Για το σκίμμερ τώρα, δεν ξερω αν δουλευει και εκτος. Θα σε γελασω.. ετσι οπως το σκεφτομαι ομως πιστευω οτι γινεται... Κανε μια ερωτηση στα παιδια στην Waterwaves. αυτοι θα ξερουν καλυτερα. Το φόντο του ενυδρειο στην πλάτη ειναι βινυλιο το οποίο κοληθηκε εξωτερικα και στα αριστερα plexi στο χρώμα του βινυλιου μιας και ηθελα να κρυψω τον πυργο!!;) θα ακολουθησουν και φωτο φρεσκιες.. |
θα ηθελα να δω κ αλλες φψτο αν ειναι ευκολο:D
update!!!!! |
και εγω θελω φωτο !!!!!!!!!
σβησε κανενα πμ γιανα σου στειλω αυτο που λεγαμε εισαι γεματος και δε στελνει :rolleyes::rolleyes: |
Καλώς επεστρεψες νεοκλη😊
|
Φωτο δεν υπαρχουν?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board