Παράθεση:
γι'αυτο ρωταω ετσι χοντρικα ποσο περιπου στοιχιζει για να εχω καποιο πλανο στο νου μου... ετσι στις διαστασεις του φιλου μας και χωρις τπτ να μην ειναι diy για να εχω μια χοντρικη αποψη για το τι συμβαινει... ενα μετριο αμαξακι δλδ εχει απο 15000-20000 θα μπορουσαμε να πουμε..μια λιμνουλα??? |
Επειδη τα λιτρα του φιλου μας ειναι σχεδον ισα με τα δικα μου πανω κατω να σου πω εγω που δεν εχω D.I.Y εξοπλισμο παρα το γεγονος οτι υπαρχουν διαφορες σε ποιοτητα και τιμες απο τις διαφορες εταιριες......
Οι τιμες παρακατω ειναι μονο για λαινερ και εξοπλισμο. 1) Λαινερ HDPE 340 ευρω. 2) 2 αντλιες βυθου 380 ευρω. 3) 2 φιλτρα το ενα ροης και το αλλο πιεσεως 490 ευρω. 4) 1 αεραντλια 130 ευρω. Συνολο 1340 ευρω. Οσα στοιχιζει δηλαδη....σχεδον.... μια εξωτερικη αντλια HAYWARD οι οποιες θεωρουνται οι κορυφαιες που γι'αυτα τα λιτρα ειναι γυρω στα 1200 ευρω. Δεν ξερω αν σε βοηθησα.....αφου οπως ειπε κι'ο Βασιλης εξαρταται και απο πολλα αλλα..... Αυτα :D |
Παράθεση:
Ο in the pond σε απάντησε πολύ σωστά. Αν παρόλα αυτά θες να μάθεις για ποιο λόγω δεν μπορεί κάποιος να σου απαντήσει και γιατι, άνοιξε ένα νέο θέμα. Για να μην χαλάσουμε και ξεφύγουμε από το θέμα του άνοιξε ο φίλος. ------------------------- Παράθεση:
Άντρο αν έβαζες όλα όσα ξόδεψες έως τώρα για την λίμνη σου. :D (θα απογοητεύονταν πολύς κόσμος) :( |
Παράθεση:
Δεν πειραζει.....ας μεινει εδω η απαντηση εκτος κι'αν ο akis7 θελει να συνεχισει...... ------------------------- Παράθεση:
|
οκ παιδες με καλειψατε!!
περιπου κατατοπιστηκα.. ευχαριστω και για να μην ξεφευγει το θεμα αν ειναι διαγραψτε τα μην.. thx!! |
Παράθεση:
Θα επανέλθω με πείραμα το οποίο θα κάνω………….. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board