Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=164)
-   -   βελτιωθηκα??? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38015)

bokostas 02-03-10 03:02

Ε, καλούτσικο είναι, δεν θα το έλεγα κι άσχημο, θέλει όμως ακόμη δουλειά για να πλησιάσει την τελειότητα του ενυδρείου του dimitris vas.:D

debbie 02-03-10 11:35

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Τσιόνογλου Σταύρος (Μήνυμα 422696)
Προσωπικά θα σου πρότεινα μόλις μπορέσεις να πάρεις ένα εξωτερικό φιλτράκι,ετσι ωστε να ανοίξη ακόμη πιο πολύ ο χώρος στο ενυδρείο και να έχεις και πιο καλό φιλτράρισμα (βιολογία)
Κατα τα άλλα το ενυδρείο σου είναι όμορφο και έχει πολύ καλές προοπτικές .
Και για την Java moss όπως είπαμε την περιποίηση μην το ξεχνας.

ειναι μεσα στα αμεσα σχεδια το εξωτερικο φιλτρο..
οσο για την moss δυσκολευτηκα λιγο να τη δεσω αλλα ακολουθησα τις οδηγιες σας κι ελπιζω να παει καλα..:grin::grin:
-------------------------
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Perazzi (Μήνυμα 422701)
Ludvigia repens ανάμεσα στους ρίζες εε , με έδωσες ιδέα τώρα:D:D . πολύ όμορφο αλλά όπως είπαμε κάνε ένα DIY Co2 δεν είναι κάτι δύσκολο

εννοειται θα κανω...
σέυχαριστω κ παλι για τα φυτα!!
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από dimis_george (Μήνυμα 422714)
πολυ ομορφο το ενυδρειο,αλλα παιδια δε προσεξατε κατι;);)και το ειδωλο στο τζαμι του ενυδρειου πολυ ομορφο!!:shock::shock::shock::shock:
υ.γ χωρις παρεξηγηση

:smt044:smt044:smt044 ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 422731)
Ε, καλούτσικο είναι, δεν θα το έλεγα κι άσχημο, θέλει όμως ακόμη δουλειά για να πλησιάσει την τελειότητα του ενυδρείου του dimitris vas.:D

μπραβο ρε κωστα τελειο του δημητρη κ το δικο μου καλουτσικο??
ντροπη σου!!
αποχαιρετα τις τετερντινες γιατι με το σχολιο αυτο μονο σε φωτο θα τις βλεπεις:smt082:smt082:smt082:smt082

bokostas 02-03-10 11:38

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από debbie (Μήνυμα 422779)
μπραβο ρε κωστα τελειο του δημητρη κ το δικο μου καλουτσικο??
ντροπη σου!!
αποχαιρετα τις τετερντινες γιατι με το σχολιο αυτο μονο σε φωτο θα τις βλεπεις:smt082:smt082:smt082:smt082

Μη με παρεξηγείς, πρέπει να τον "γλύφω":smt118, μπας και μου δώσει τα κόρυς.:D
Τα δικά σου μέχρι να γεννήσουν, να μεγαλώσουν, εεε, θα τα βρούμε μέχρι τότε.:)

debbie 02-03-10 11:40

οk μονο ετσι το δεχομαι...:smt084

dimitris vas 02-03-10 12:07

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 422731)

μπραβο κωστα!πες τα γιατι δε φτανει που τη βαλαμε στο χομπυ μας πουλαει κ μουρη...:cool::cool:τα θερμα μου συγχαρητηρια λοιπον για το γουστο σου!!:D

υγ1 μετα το σχολιο σου αυτο τα κορυ τα βλεπω ολο και να πλησιαζουν προς καλαμαρια...
υγ2 το σχολιο οτι με καλοπιανεις θα το αγνοησω,καταλαβαινω οτι πρεπει να κρατησεις τις ισορροπιες,αλλα εν τελει ολοι καταλαβαμε πιο προτιμας:D:D

jim1985 02-03-10 14:49

bravooooooo!!!!πολυ ωραιο δεσποινα :p:p:p...ας ειμαι καλα εγω που τα ταιζω..:D

Πάνος 04-03-10 17:50

το ενυδρειο ειναι φυσικα πολυ ομορφοτερο απο κοντα!!:p
δεσποινα ομως σου υπενθυμιζω την αμφοβολια μου για τα φυτα εκεινα που δε μου φαινονται υδροβια....να εχεις το νου σου....

Raven 04-03-10 18:21

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 423607)
το ενυδρειο ειναι φυσικα πολυ ομορφοτερο απο κοντα!!:p
δεσποινα ομως σου υπενθυμιζω την αμφοβολια μου για τα φυτα εκεινα που δε μου φαινονται υδροβια....να εχεις το νου σου....

Εχει δικιο ο Πανος, το φυτο που μοιαζει με σπαθιφυλλο στο πισω μερος, δεν εινα υδροβιο.
Λεγεται Acorus gramineus και δεν επιβιωνει εντελως βυθισμενο.

debbie 04-03-10 18:25

2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Raven (Μήνυμα 423617)
Εχει δικιο ο Πανος, το φυτο που μοιαζει με σπαθιφυλλο στο πισω μερος, δεν εινα υδροβιο.
Λεγεται Acorus gramineus και δεν επιβιωνει εντελως βυθισμενο.

το ξερω raven μολις το ειδε ο Πανος αμεσως μου το ανεφερε, αλλα δεν φταιω εγω αλλα αυτοι που τα πουλανε..κ να φανταστεις μου τα δωσανε για βαλισνεριες...
σημερα πηρα μια Camboba ελπιζω οντως να ειναι...για δες τη φωτο..

Dimis 04-03-10 18:36

Ειναι ειναι.....

Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. 12-03-10 13:59

Το κερατοφυλλο δεν το φυτευουμε το αφηνουμε να αιωρηται κατα τα αλλα εισαι σε καλο δρομο.

debbie 12-03-10 15:25

να αιωρειται το εχω,οσο εχω δηλαδη..:confused::confused:
που το ειδες φυτεμενο?πισω ειναι cabomba κ αριστερα ειναι λιμνοφυλλο..δεν υπαρχει κερατοφυλλο φυτεμενο...

debbie 12-04-10 20:05

1 Συνημμένο(α)
μετα την προσθηκη κι αλλων φυτων ιδου το αποτελεσμα......

dimitris vas 12-04-10 20:09

ααααα:smt041:smt041

bokostas 12-04-10 22:10

Καλό, αλλά νομίζω πριν μου άρεσε περισσότερο. Τώρα δείχνει λίγο πνιγμένο και θα προτιμούσα και ένα ξέφωτο κάπου στο κέντρο.
Γιατί δεν μαζεύεις τα περισσότερα φυτά σε 2 μεγάλες ομάδες στις γωνίες και να κατηφορίζουν προς την μέση?

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:25.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01720 seconds with 10 queries