Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Αρχάριοι γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Οποιος αισθανεται οτι ειναι αρχαριος ας κανει το κοπο να το διαβασει! (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36523)

vag0s 06-01-10 00:22

Πολυ καλο thread!!Πραγματικα μας βοηθαει ολους τους αρχαριους να κανουμε σωστες επιλογες,να δωσουμε λιγοτερα χρηματα και να στενοχωρηθουμε λιγοτερο.....

Παρολα αυτα
δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το αλλο ενυδρειακο φορουμ το Thread αυτο....

Ας με συγχωρεσει το μικρο της ηλικιας μου που δεν μπορω να αντιληφθω τοσο γρηγορα καποια πραγματα................

harris samos 06-01-10 00:26

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από vag0s (Μήνυμα 401812)
Πολυ καλο thread!!Πραγματικα μας βοηθαει ολους τους αρχαριους να κανουμε σωστες επιλογες,να δωσουμε λιγοτερα χρηματα και να στενοχωρηθουμε λιγοτερο.....

Παρολα αυτα
δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το αλλο ενυδρειακο φορουμ το Thread αυτο....

Ας με συγχωρεσει το μικρο της ηλικιας μου που δεν μπορω να αντιληφθω τοσο γρηγορα καποια πραγματα................

σύμφωνα με τον αϊνστάιν όλα είναι σχετικά :smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044

Γιώργος Κ 06-01-10 00:31

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 400570)
Προσφατα κατηγορηθηκα απο γνωστο ενυδρειακο φορουμ οτι κραζω τους αλλους! Το σκεφτηκα πολυ και καταληξα οτι στη περιπτωση αυτη δεν ισχυει κατι τετοιο!

Αλλα ολοι οσοι θεωρουν τον εαυτο τους αρχαριο ισως παρεξηγησουν τον τροπο που εκφραζομαι (οπως εγινε στη παραπανω περιπτωση) δινω την ευκαιρια λοιπον να δειξω σε ολους οτι κανενας δεν γεννηθηκε να τα ξερει ολα και δεν υπαρχουν γκουρου και παντογνωστες!...

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από vag0s (Μήνυμα 401812)
Παρολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το αλλο ενυδρειακο φορουμ το Thread αυτο...

Σου απανταει το αρχικο μου ποστ! Αν παρεξηγηθηκα για τις προθεσεις μου ισως με παρεξηγησει καποιος αρχαριος (με το τροπο που μιλαω) ... Ωστοσο η δικη σου απαντηση στο αλλο φορουμ ηταν το κινητρο να κανω ενα τετοιο ποστ αφου και εσυ κατα καποιο τροπο παρεξηγησες αυτα που ελεγα!! ;)

vag0s 06-01-10 00:45

Τι θα αλλαζε στο συγκεκριμενο θεμα αν εγραφες..
"Με αυτο το θεμα θελω να δειξω οτι κανεις δεν ειναι παντογνωστης.....μπλα μπλα μπλα",μετα εβαζες τις φωτογραφιες και ολα τα αλλα οπως πολυ σωστα εκανες...........
Δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να ανακατεψεις αλλο φορουμ....
Κανονικα ο σκοπος θα επρεπε να ηταν να καταλαβουμε οι αρχαριοι πεντε σημαντικα πραγματα.
Τεσπα ακομα μπερδεμενος ειμαι και δεν νομιζω να ξεμπερδευτω ποτε..
Καλο βραδυ:grin::rolleyes:

Γιώργος Κ 06-01-10 00:56

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από vag0s (Μήνυμα 401829)
Τεσπα ακομα μπερδεμενος ειμαι και δεν νομιζω να ξεμπερδευτω ποτε..
Καλο βραδυ:grin::rolleyes:

Μα εκει παρουσιαζομαι σαν γκρινιαρης, βαλτος, κακοπροαιρετος, αναιδης, ασυδοτος και τωρα μαθαινω εξοριστος ... και εσυ εισαι και στα 2 φορουμ αρα θα πρεπει να σε πεισω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο!! Και εγω αρχαριος ειμαι οπως ολοι . Ισως ειμαι αποτομος και ειρωνικος αλλα καμια σχεση με τους παραπανω χαρακτηρισμους ... αυτο το σκοπο εχει αυτο το ποστ μου!!! Να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας!!

vag0s 06-01-10 11:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 401831)
Μα εκει παρουσιαζομαι σαν γκρινιαρης, βαλτος, κακοπροαιρετος, αναιδης, ασυδοτος και τωρα μαθαινω εξοριστος ... και εσυ εισαι και στα 2 φορουμ αρα θα πρεπει να σε πεισω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο!! Και εγω αρχαριος ειμαι οπως ολοι . Ισως ειμαι αποτομος και ειρωνικος αλλα καμια σχεση με τους παραπανω χαρακτηρισμους ... αυτο το σκοπο εχει αυτο το ποστ μου!!! Να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας!!

A μπραβο αυτο περιμενα να ακουσω...!!
Το ξερουμε οτι κανεις δουλεια εδω μεσα.. Φαινεται:)

Και εγω οταν ποσταρα και σε κατηγορησα συγκρινα τα ποστ σου εδω και εκει.
Και ειδα οτι εδω κανεις δουλεια ενω εκει ας πουμε οτι συμπεριφερεσαι καπως διαφορετικα:rolleyes:

Κλεόβουλος 06-01-10 11:18

Βαγγέλη δες κι εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36537

vag0s 06-01-10 14:23

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 401905)
Βαγγέλη δες κι εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36537

Oι αφρικανοι δεν μαλωνουν ποτε:rolleyes:

Γιώργος Κ 06-01-10 17:13

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από vag0s (Μήνυμα 401945)
εκει ας πουμε οτι συμπεριφερεσαι καπως διαφορετικα:rolleyes:

Δεν ειμαι διπλη προσωπικοτητα ... και απο οτι φαινεται δε τα εχω χαμενα κιολας! :p
Οπου βλεπω υποκρισια, υπεροψια, ψευτια και κακες προθεσεις απλα το λεω ... :D Οταν ο αλλος ζηταει και τα ρεστα ... τοτε ειδες τι γινεται!! Οπου και να γινει αυτο ... την ιδια συμπεριφορα θα εχω ;)

Πάνος 06-01-10 19:26

παλι για το διπροσωπο και αλλοπροσαλλο Γιωργο μιλατε??
γιαυτον που δε βοηθα και δε συμμετεχει??zw
επειδη γνωριζω το γιωργο προσωπικα λεω πως ΑΝ η συμπεριφορα του "αλλου" φαινεται διαφορετικη.....τοτε το κλιμα "εκει" την κανει και φαινεται ετσι. δε γνωριζω το "εκει" μιας και δεν εχω το χρονο να το κανω...αλλα γνωριζω το γιωργο. και ειναι αυθεντικος, ειλικρινης και δε νομιζω οτι θα διαχωριζε τη σταση του εδω με τη σταση του καπου αλλου.....
απλα ενα λουλουδι ανθιζει αναλογα το χωμα που το φυτευουν...

Γιώργος Κ 06-01-10 19:34

Γιατι ετσι μου αρεσει :D
BORKED

λατσε τζενη 06-01-10 22:53

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από georgarask (Μήνυμα 401831)

Συγγνωμη για να καταλαβω ολα αυτα τα παραπανω τα ειπανε για σενα:rolleyes: αχαχαχαχαχαχαχαχαχα επιδη σε εχω δει και απο κοντα οταν πηρα το μπολι τετεια εξηπερετηση ουτε σε καταστηματα που παμε και σκαμε και λευτα και μας τα λενε και αλλα νδαλον δεν ειχα δει και προθημως για να σε βοηθησει σε οτι χρειαστεις για να τελειωνουμε με τις αιδηες που γραφουνε.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:12.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02999 seconds with 10 queries