Πολυ καλο thread!!Πραγματικα μας βοηθαει ολους τους αρχαριους να κανουμε σωστες επιλογες,να δωσουμε λιγοτερα χρηματα και να στενοχωρηθουμε λιγοτερο.....
Παρολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με το αλλο ενυδρειακο φορουμ το Thread αυτο.... Ας με συγχωρεσει το μικρο της ηλικιας μου που δεν μπορω να αντιληφθω τοσο γρηγορα καποια πραγματα................ |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Τι θα αλλαζε στο συγκεκριμενο θεμα αν εγραφες..
"Με αυτο το θεμα θελω να δειξω οτι κανεις δεν ειναι παντογνωστης.....μπλα μπλα μπλα",μετα εβαζες τις φωτογραφιες και ολα τα αλλα οπως πολυ σωστα εκανες........... Δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να ανακατεψεις αλλο φορουμ.... Κανονικα ο σκοπος θα επρεπε να ηταν να καταλαβουμε οι αρχαριοι πεντε σημαντικα πραγματα. Τεσπα ακομα μπερδεμενος ειμαι και δεν νομιζω να ξεμπερδευτω ποτε.. Καλο βραδυ:grin::rolleyes: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το ξερουμε οτι κανεις δουλεια εδω μεσα.. Φαινεται:) Και εγω οταν ποσταρα και σε κατηγορησα συγκρινα τα ποστ σου εδω και εκει. Και ειδα οτι εδω κανεις δουλεια ενω εκει ας πουμε οτι συμπεριφερεσαι καπως διαφορετικα:rolleyes: |
Βαγγέλη δες κι εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36537 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οπου βλεπω υποκρισια, υπεροψια, ψευτια και κακες προθεσεις απλα το λεω ... :D Οταν ο αλλος ζηταει και τα ρεστα ... τοτε ειδες τι γινεται!! Οπου και να γινει αυτο ... την ιδια συμπεριφορα θα εχω ;) |
παλι για το διπροσωπο και αλλοπροσαλλο Γιωργο μιλατε??
γιαυτον που δε βοηθα και δε συμμετεχει??zw επειδη γνωριζω το γιωργο προσωπικα λεω πως ΑΝ η συμπεριφορα του "αλλου" φαινεται διαφορετικη.....τοτε το κλιμα "εκει" την κανει και φαινεται ετσι. δε γνωριζω το "εκει" μιας και δεν εχω το χρονο να το κανω...αλλα γνωριζω το γιωργο. και ειναι αυθεντικος, ειλικρινης και δε νομιζω οτι θα διαχωριζε τη σταση του εδω με τη σταση του καπου αλλου..... απλα ενα λουλουδι ανθιζει αναλογα το χωμα που το φυτευουν... |
Γιατι ετσι μου αρεσει :D
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board