Μάλλον Αυτό θα κάνω...δεν μπορώ να διαλέξω...:)σας ευχαριστώ όλους!!!που μπορώ να βρω ρεντ τσερρυ?
|
το water inn δεν ειναι διπλα σου ?? :)
|
10 λεπτά με τα πόδια.αλλά έχει μόνο αμάνο
|
|
τι ειναι αυτο το μαυρο γυρω απο το κερατοφυλλο>>?? πολυ ωραιο..λιγο η πετρα με προβληματιζει...θα βαλλεις μοσσ στην ριζα.???
|
μπηκε και το ξυλο!!!πως σας φαινεται??
------------------------- Παράθεση:
|
οχι λεω αυτα τα μαυρα που ειναι σαν τειχακι στημενα στο χαλικι....!!!
|
Αλλαξε πέτρα και βγάλε το τειχάκι και βάλε και άλλα φυτά και θα δείξει πιο όμορφο,πάς καλά.:p
|
ααα...ειναι μια χαζομαρουλα...απλα εκει εχω περισσοτερο χωμα και χαλικι...
παει καπως ετσι ___|----- |
ή απλα :βαζεις στην δεξια μπροστα γωνια την ανουμπια ξαπλωνεις την πετρα οριζοντια και την γεμιζεις ριτσια ή μοσσ....τι λες σταυρο>??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
http://aqua.c1ub.net/forum/index.php?topic=55453.0
|
μου αρεσουν τα
5 9 12 15 23<- τελειο!!! επισης απο εδω http://showcase.aquatic-gardeners.or...tegory=0&vol=0 τα 7 106 34 219 φυσικα το 126(σλουρπ) απο εδω http://showcase.aquatic-gardeners.or...tegory=0&vol=1 τα 68 28 71 αυτα... ------------------------- ομορφα?? |
[cgi?&op=ishowcase&category=0&vol=1
τα 68 28 71 αυτα... ------------------------- ομορφα??[/QUOTE] ΌΛα τα εύκολα διάλεξες χεχεχε.:D |
Παράθεση:
χαχα!!κατσε να μαθω πρωτα τα ευκολα!!!και μετα παμε και στα δυσκολα!!για τα ψαρια που ανεφερα πιο πανω...για πες!!:smt020:smt020 |
Ramirezi είχα και θα έλεγα οτι θέλουν αρκετά μαλακό νερό και σταθερές συνθήκες ,λιγο ιδιότροπα. Αgassizi- cacutoides δεν είχα οπότε δεν απαντώ.:D
|
ραμιρεζι με νερο μονο απο οσμοση??
|
ναι....αν και οπως σου ειπε ο σταυρος ειναι και λιγο ιδιοτροπα ..σταθερες συνθηκες κλπ κλπ ....για τα apisto ρωτα τον fish me ...εχει και ειχε και διαφορα ειδη
|
Παράθεση:
------------------------- Αργότερα θα ανεβάσω φωτό χωρίς την πέτρα να μου πείτε γνώμες!!!:)μου φαίνεται όμως κάπως άδειο... |
θες απιστο
που θα τα βαλεις ????????? |
Στο ενυδρείο!
|
αφου εχεις γκαπι θες να σε αρχησω τωρα :smt075
|
Είπα βρε το καλοκαίρι που θα πάρω ΑΟ!!!άρα θα φύγουν τα γκάπυ!!!:)
|
βαλε cpd ;)
|
Δεν ξέρω...μου αρέσουν τα απιστο
|
και μενα οι λευκοι καρχαριες και τα κανγουρο
διαβασε καλα προαιτημασου και σιγα σιγα αφου εισαι ετοιμος κανεις το μεγαλο βημα απο το σκληρο στο μαλακο νερο |
|
αμα βρες μια ωραια πετρα η ενα ομορφο ξυλο μικρο και βαλτο στη μεση η ασε χωρο να κολυμπανε
|
ολα τα μικρα polisperma θα τα βαλω πισω.στο κενο που δημιουργειται!τι λες?
|
βασικα λεω να το αφησεις ησηχο και να μη βουτας ολο τα χερια μεσα
|
με την αλλα γη θα το κανω...αυριο..::)
|
χαρη βαλτου περιορισμο.....χαχαχα
|
αυστηρα 30 μερες αλλιως :smt089:smt079
καλα οσο για σενα αλλαξε το platy και βαλε τσαλαβουτας ολλο τα χερια μεσα τα εχεις κατσε να ερθω θα σε φτιαξω απο κοντα :smt075 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
χαχα!!!η μανα μου οποτε παω να κανω κατι στο ενυδρειο λεει "πηγε να πληνει τα χερια του παλι!":D:D:D:D:D
|
ελπιζω να τα πλενεις πριν με detol το ειδα στο μπανιο σου ;)
|
χαχα...εχω να βουτηξω χερια μεσα μια βδομαδα.....μονο με τις λαβιδες δουλευω....χαχαχα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board