Παράθεση:
Μήπως είναι το CΟ2 που διαχέεις; |
Παράθεση:
Στην αρχη ετσι σκεφτηκα αλλα τελικα δεν ειναι το co2 που διαχεεται για τους εξης λογους: -Το ενυδρειο εχει 1,5μ μηκος, η μικρη αντλια που διαχεει το co2 βρισκεται ακριβως στη μεση κ καλυπτει περιπου 50cm στο κεντρο ενω φυσαλιδες στα φυλλα των φυτων εβλεπα απο τη μια γωνια μεχρι την αλλη -Το co2 λειτουργει ολο το 24ωρο με controller ενω φυσαλιδες στα φυλλα ειδα περιπου για 4 ωρες σε foul φωτισμο (11h λειτουργια φωτισμου). |
δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα υπαρχει περιπτωση το οξυγονο απο τη φωτοσυνθεση απο το διοξειδιο να εχουνε διαφορετικη φυσσαλιδα σε αποχρωση και γυαλαδα η οχι...??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
εχω την εντυπωση πως το περλινγκ ειναι πιο "ασημί" και γυαλιστερο συγκριτικα με μια κοινη διαφανη φυσσαλιδα διοξειδιου... δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος.? |
Νομιζω οτι παιζει ρολο το πως αντικατοπτριζεται ο φωτισμος πανω στην φυσαλιδα και στη ουσια δημιουργειται το αρνητικο της εικονας που υπαρχει εξω απο την φυσαλιδα.
Δικια μου γνωμη, μπορει να κανω κ λαθος. |
Παράθεση:
σαφως, μιας και μιλαμε για αεριο μεσα σε νερο, ισως να τα βλεπω οπως τα θελω λογω ενθουσιασμου...:D:D |
Παράθεση:
με σκετο σωληνακι την εχω κανει την δοκιμασια και εγω,αργοτερα εβαλα το διαχυτη της ferplast και απο κατω να τραβαει απευθειας η αντλια της ΕΗΕΙΜ.οποτε πετυχα καλυτερη διαχυση. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board