:p
Παράθεση:
'Ηδη, μετά από 2-3 ώρες λειτουργίας η θερμοκρασία του μονομαχοενυδρείου μου, κατέβηκε από 31 σε 26,5 και δείχνει να συνεχίζει! Συγχαρητήρια λοιπόν για την πρόταση! Βέβαια, έχει πέσει και η θερμοκρασία όλης της πόλης σήμερα, λόγω βροχόπτωσης από το βράδυ ενώ και το καπάκι το είχα κλειστό έως σήμερα, οπότε δεν μπορεί να βγει απόλυτα ασφαλές συμπέρασμα. Ευελπιστώ ωστόσο πως και όταν θα ξανανέβουν οι θερμοκρασίες και θα τα ενσωματώσω και σε πλεξιγκλάς-καπάκι που θα το κλείνω, θα συνεχίσουν να κάνουν εξίσου καλή δουλειά.:rolleyes: Άραγε, με το καπάκι ανοιχτό και τα 2 ανεμιστηράκια από πάνω να γυρίζουν, τι πιθανότητες έχω να βρω τον Πέτρο μου στο πάτωμα το πρωί ή σφηνομένο στα Zalman;:confused: |
Αρκετές γι' αυτό μια πρόταση είναι ...το τούλι π.χ.
|
Παράθεση:
Μη υπερβαλεις. Αν ειναι πολυ κοντα η επιφανεια του νερου με το ανεμηστηρι ειναι καπως .... εμενα δεν μου ετυχε να καρφωθει σε ανεμηστηρι παντως. Οτι εχουν πηδηξει εξω εχει γινει ομως. Δεν χρειaζεται υπερβολη και στην ψυξη και λογω εξατμισης. 27-28 ειναι καλα για μονομαχο καλοκαιρι, το χειμωνα το κατεβαζεις 26. Καλο ειναι να καταλαβαινουν τις εποχες τα ενυδρεια. Οτι νερο εξατμιζεται το αναπληρωνουμε με νερο απο αντιστροφη οσμωση ή απιονισμενο και οχι με βρυσης αλλιως θα γινει αλμυρο το ενυδρειο στο τελος απο το αλατι. Θα ψαχνεις πως ανεβηκε η σκληροτητα στο θεο. |
Παράθεση:
Θα δω τώρα, πως μπορώ να σταθεροποιήσω τη θερμοκρασία σ'αυτά τα επίπεδα. Τούλι, ε;χμμ.... |
φιλε andreas72
τους 29 εφτασα.... αλλος εχει το προβλημα με τους 32.....
παντως τωρα ειμαι οκ χωρις να παρω τπτ...... την ημερα εχω 27 το βραδυ 25....... |
για να ειστε κομπλε και για να μην υπαρχουν αυξομειωσεις καλη ειναι και η αγορα ενος elliwel .......
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board