Όταν λές σχεδιο την υπερχείλησης?
|
Παράθεση:
|
Δεν κατάλαβες πως λειτουργούν οι επιστροφές?
Αν θα δείς παραπάνω την φωτό πρόσεξε οτι κάθε αντλία συνδέεται με 2 επιστροφές , μια πάνω και μια κάτω.Πρόσεξε επίσης οτι ο σωλήνας πριν να καταλήξει στην πάνω επιστροφή κάνει μια πορεία που ανεβαίνει αρκετά εκατοστά πιο πάνω απο την συγκεκριμένη επιστροφή.Αυτό το ανέβασμα εξασφαλίζει πως μόλις ξενερίσει η πάνω επιστροφή και πάρει αέρα σταματάει το σιφώνι;) Ελπίζω να βοήθησα!:rolleyes: |
1 Συνημμένο(α)
Αυτό δηλαδή???
|
2 Συνημμένο(α)
Το κατάλαβα... αλλά τι διαφορά έχει από το δεύτερο σχεδιάκι??
Καλύτερη κυκλοφορία?? |
η κατω επιστροφή παίζει παρα πολύ σημαντικό ρόλο στην σωστη εκμεταλευση των επιστροφων απο το sump.Με 2 accelarators γινονται θαυματα!
|
|
εγω στη μια φωτο βλεπω την ντορα στην αλλη τον αβραμοπουλο.......και στην αλλη τον 25
το ενυδρειακι που ειναι ???????????? |
Άσχημοοοοοοο!
Έλα να γεμίζει σιγά σιγά. :smt041:smt041:smt041 |
:smt041:smt041:smt041
αντε μπραβο!!! |
Με τις καλύτερες ευχές μας!!! :p
|
Με το καλο να γεμισει ζωη!!!! :p
|
φανταστικο χωρισμα σαλο-τραπεζαριας!!
απο τι ξυλο κατασκευαστικε το επιπλο? ειναι MDF βαμενο? πανεμορφο.......:p |
Το έπιπλο "δεν υπάρχει" ! Top!
|
Kαλα εεε ,,, τωρα πραγματι εδειξε η δουλεια!Δεν εχω λογια!
Η προσβαση στα αμπαρια απο που ειναι??? |
Ευχαριστώ!Νίκο η πρόσβαση είναι απο πίσω και απο τα πλάγια;)
|
Ένα μικρό update απο το sump και μέχρι να στηθεί το aquascape
http://i130.photobucket.com/albums/p...DSC_0001b3.jpg http://i130.photobucket.com/albums/p...DSC_0001b2.jpg |
Κωστα τη να λέμε τώρα βρε φίλε χειρουργείο.....:smt060:smt038:smt038
Περιμένω με αγωνία το aquascape να δω....:D:D |
αστα να πανε. σημερα το κοιτουσαμε και δε ξεραμε αν μεγαλυτερη ατραξιον θα ειναι το ενυδρειο..το επιπλο..η το μηχανοστασιο απο πισω...:p
|
τι να λεμε τωρα, ολα αψογα, ανυπομονω για την συνεχεια...:D
κωστα ηθελα να ρωτησω ποιο μοντελο ειναι το ΑΤΒ, οπως επισης και για την αντλια επιστροφης, πιο μοντελο της deltec, αποδοση, αν ειναι αθορυβη κτλ... |
κορυφη......απιθανο φιλε!!!!!
|
Nτάξει.....υποκλίνομαι μιλάμε.
Χειρουργριο οπως είπε και ο φίλος! Ειδικα για εμενα που το κατασκεύασα η χαρά είναι 2πλή! Το σωστό ενυδρείο στα σωστά χέρια ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!! Μπραβο Κωστα. Συντομα θα κανω παρουσιαση και το δικό μου μηχανοστασιο... Αναμενουμε το aquascape:rolleyes: |
Τι ειναι αυτό ρε παιδιά; Φοβερό!!!
|
Παράθεση:
|
δεν εχω λογια φιλε με ζαλισες .για να το κανω εγω αυτο πρεπει να κανω ενα ενυδρειο 7 μετρα 3 υψοσ 4 πλατοσ...αλλα ειναι φανταστικο...τεσπα
|
Παράθεση:
κωστα επειδη ψαχνομαι για αντλια επιστροφης για να μειωσω watt, η συγκεκριμενη εχει δυνατοτητα επιλογης σε watt, και αν ναι η αποδοση σε λιτρα πεφτει η παραμενη η ιδια? |
έλα να βλέπω καινούργιες φωτογραφίες, που είναι ο αλέκος(alexx) που μπήκε με μάσκα και βατραχοπέδιλα μέσα?? βάλε φωτόοοοο !!!!!!!!:grin::grin:
|
Παράθεση:
Αντρέα όταν στρωθεί τελικά με αραγωνίτη θα έχει φωτορεπορτάζ:grin::grin: |
φωτορεπορτάζ....................φωτορεπορτάζ...... ..........φωτορεπορτάζ......................φωτορε πορτάζ.........:smt120:rolleyes::D
------------------------- φωτορεπορτάζ....................φωτορεπορτάζ...... ..........φωτορεπορτάζ......................φωτορε εεε πορτάζ.........:smt120:rolleyes::D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board