wow!!!
φτου φτου σκορδα! |
Σκέψου τι θα γίνει, όταν θα είναι όπως το θέλει :)
Μπράβο Γιώργαρε ! |
Μπηκε και η κοκκινη πινελια :p Τωρα αφησε τα να πιασουν επιφανεια και παρακολουθα για τυχον ελλειψεις -αν παρουσιασουν. Θα κλαδεψεις μετα απο 1 μηνα πια, και μην το αγγιζεις μεχρι να βρει την ισορροπια του.
Εχει προδιαγραφες για super μποστανι...παλιοδισκά γιαλαντζη :D |
μπραβο γιωργαρα!!!:p
εξελισσεται υπεροχα! οταν χρειαστεις υπογλωσσια εξαιτιας της rotala macrandra πες μου να σου στειλω μερικα απο τη δουλεια...βαλτην στο πιο φωτισμενο σημειο του ενυδρειου σου...;) |
καταπληκτικο φιλε μου!
εισαι φυσικο ταλεντο! |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
Φιλε Πανο εχω σταματησει χρονια τωρα να παιρνω φαρμακα!! Ουτε καν ντεπον!!!! Εχω τρομερη υπομονη και θεληση που τιποτα σχεδον δε θα με κανει εστω να νευριασω.... Και οταν θελω κατι το κανω .... ;) ακομα και αν αργησει ... θα τη νικησω τη rotala macrandra η καθε τι υπαρχει στη πορεια!!!! :p:p |
δεν ειναι δυσκολο να επιβιωσει η μακραντρα....την ειχα πανω απο χρονο...(τη βαρεθηκα και τη "σουταρα") αλλα ειχε πολυ ωραια μορφη μονο οταν μπηκε σε 2 βατ/λιτρο...:smt033
καλο κουραγιο....παντως μπορω να σου προμηθευσω διαφορα αν χασεις τον υπνο σου...:D:D υ.γ. φυσικα αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια με το εν λογω φυτο που θεωρω πλεον οτι θελει πολυ σωστη λιπανση και υπερβολικο φωτισμο.... |
Παράθεση:
|
α ναι ξεχασα...εσυ εισαι "αλλου" τωρα....:smt033
|
Παράθεση:
|
πολυ ομορφες φωτο
υγ φτιαξε παλι την υπογραφη σου γιατι ξεχειλωνεις ολα τα ποστ :):D |
18 Συνημμένο(α)
Σημερινες!!!! :p:p:p:p
Δε το πειραζω ακομα!! Περιμενω να μεγαλωσουν!!! Αλεξ μια χαρα τα βλεπω τα κοκκινακια αν και πιστευω θελουν ακομα περισσοτερο φως!! |
ωραιοτατο!:p
και ετσι απο περιεργεια τι ψαρακια εχεις μεσα τωρα; |
Παράθεση:
Εχει: - 4 Pseudomugil furcatus (2 αρσενικα και 2 θυληκα) - 10 Cpd - celestial pearl danio (6 αρσενικα και 4 θυληκα) - 3 Edlers (2 αρσενικα και 1 θυληκο) - 3 amano γαριδες - Γαριδες red cherry (δυσκολο να μετρηθουν :D) |
ευχαριστω για την απαντηση!
|
γιωργο..βλεπω εχεις βαλει λιγο τενελους μπροστα απο τη μπλυξα...
καλυτερα χωρισε τα 2 "γρασιδια"...βαλε το τενελους δεξια μπροστα απο τις μοςς....και να ξεχωριζουν μπλυξα τενελους με το μονοπατι αμμου..νομιζω θα δειξει πολυ καλυτερα ειδικα οταν πολλαπλασιαστει το τενελους..;) |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Ετσι ειναι η τωρινη μορφη του!!
Αν και ειμαι διακοπες .... :p:p:p:p Θα το αφησω ακομα να φουντωσει!!! Και μετα το τελικο aquascape!!!:rolleyes::rolleyes: |
:smt023συνεχισε!...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ποοοοοοο ...το απολυτο ενυδρειο! :) :D:D:D:D:D |
:D:D:D
Εχει ακομα δουλεια!!! :rolleyes: Τελικη παρουσιαση σε λιγο καιρο!!!:p:p:p Σας ευχαριστω παιδια ...... |
Παράθεση:
ειναι υπεροχο!!!!! μπραβο ρε γιωργο!!!! αυτο που μου αρεσει πιο πολυ απο ολα ειναι οι 2 πυργοι που εχεις στο βαθος.......ειναι υπεροχοι!!! και τα φυτα φανταστικα......ειναι ολα εξερετικα!!!! :p:p:p μπραβο και παλι μπραβο!!!!!:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt 041 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board