Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
ωραία όλα αυτά κάποιο link αν θέλουμε να πάρουμε καμία απο τις γαρίδουλες αυτές υπάρχει????? |
Παράθεση:
|
γιαυτο το εβαλα φιλε μου σιφνο αλλα εισαι ωραιος που το εψαξες
|
Παράθεση:
|
καλα ετσι ακριβως δεν την ειπε αλλα αυτο ηθελε να πει με το νοημα που ειχε στην εποχη που ζουσε
|
πολυ ωραιο κειμενο παιδια
|
Παράθεση:
|
Ειναι στα γερμανικα το βιβλιο και εχω μια βοηθεια, στο συγκεκριμενο κειμενο.
|
Αλλο ενα ποστο απο το βιβλιο της denerle.
------------------------- Το ποστ το ανεβασα διοτι θα ανεβασω το τελευταιο μερος ελπιζω να φανει χρησιμο. |
γκουγκλαρο ΓΑΡΙΔΑ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ-HARLEQUIM SHRIMP αλλα δεν βρισκω τιποτα! Τι ειναι καινουργια ανακαληψη?
|
Χωρις την επιστημονικη ονομασια πως να το βρεις. Ειναι και λαθος η τυπογραφια...
Η γαριδα λεγεται Caridina cf. spongicola |
Ναι το θεμα ειναι οτι διαβασα ολο το κειμενο και εχω και εγω ενστασεις μιας που ξερω αγγλικα, η γυναικα μου γερμανικα και εχω διαβασει φορουμ, σαιτ και του εξωτερικου (ποτε δεν θα εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις ειναι αδυνατο). Πολλα πραγματα ο φιλος καναρινι δεν τα εχει γραψει σωστα και οταν λεω σωστα δεν ενοω σε αυτα που γραφει γιατι ειναι οι αποψεις του και εχει δικαιομα να τις πει δημοσια στο φορουμ, αλλα με τον τροπο που τα γραφει μιας και ειναι παρουσιαση πρεπει οσα αναφερονται να γινονται ευκολος κατανοητα,να ειναι ορθογραφικα σωστα (πριν εψαχνα ενα ειδος γαριδας και δεν το εβρισκα) κ.τ.λ. Η παρουσιαση πρεπει να γινει ακομα καλητερη για την ευκολια των υπολοιπων! Παρ' ολα αυτα δεν εχω παρα να ευχαριστησω τον φιλο καναρινι για τις ωρες που αφιερωσε και την προσπαθεια που εκανε!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board