το ξερω οτι θα με βρισεις αλλα εγω θα σε ρωτησω.....αδειαζω το νερο του ενυδρειου στον κουβα....κανω το ξεπλυμα στο ενυδρειο,και μετα ριχνω τον παπαγαλο και το νερο παλι μεσα ετσι...?:smt100
|
οχι δεν τον πετας μεσα ετσι
ξαναφτιαξε το νερο του ενυδρειου με το μπαφερ ( για τελευταια φορα ) και κανε προσαρμογη στο ψαρι κανονικα οπως οταν το πηρες απο το πετ σοπ |
οκ φιλε μου....το απογευμα θα γινει η 'επεμβαση'....;)
------------------------- παιδες ειμαι πολυ χαρουμενος...:smt054:smt054...η επεμβαση πετυχε...ο μικρος ειναι οκ,και κολυμπαει τωρα στο καινουργιο του περιβαλλον....σας ευχαριστω πολυ για την αμεση και την πολυ σωστη βοηθεια σας.....γιατι αν περιμενα απο τα μαγαζια....:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x......#$% @#$%@#$%..... |
Ωραια τωρα διαβασε κι αυτο
http://www.aquarist.gr/index.php?opt...d=94&Itemid=28 με το μαλακο ομως ;) |
το ξερω...δυστηχως....:(
|
το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο ;
|
αν καποιο μερος απο το χαλικι δε το επλυνες το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι συχνες αλλαγες νερου και το προβλημα σου θα διορθωθει .....θελει υπομονη και αλλαγες νερου ........να τραβας νερο απο την επιφανεια οταν θα βγαζεις
τα αλλα σεναρια ξεχνατα τζαμπα μπελαδες να ξεστηνεις το ενυδρειο μου εχει τυχει να μαζευτουν φυσαλιδες σαπουναδα σε νεο ενυδρειο μπολιασμενο κανονικα και χωρις χαλικι αν δε ειστε σιγουροι για κατι μην ειστε απολυτοι .......φιλικα εννοειται |
ποιος ηταν απολυτος;
παντα φιλικα, δεν τσακωνομαστε, κουβεντιαζουμε και συζηταμε Παράθεση:
|
και εσυ πως εισαι σιγουρος οτι η σαπουναδα δεν ειναι αποτελεσμα καποιου στερεου στο χαλικι και οτι οι αλλαγες αρκουν για να πλυνουν το χαλικι ;
|
οχι δεν καταλαβες
+ οτι μπορει να φταιει και το χαλικι .......... ολα παιζουν σε καινουργιο ενυδρειο ------------------------- Παράθεση:
με το φιλικα εννοω οτι δεν εναφερομαι καπου συγκεκριμενα :p οχι οτι ειμαστε εχθροι χεχεχ:p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board