Παράθεση:
βγαινουν με το χερι? εχει σε αλλα σημεια του ενυδρειου τετοια αλγη? μιλας για green spot? αν ηταν περισσοτερα και εντονα τα στιγματα, θα μπορουσες να δοκιμασεις σκετη οδοντοβουρτσα για αρχη υγ αν και εγω ειμαι της φιλοσοφιας "εξαλοιφω την αιτια" στα προβληματα γενικως. |
5-6 μονο σε αυτη την anubia ναι green spot πρεπει να ειναι απο τα τζαμια την καθαρισα τελειως με μαγνητακι
|
Νομίζω ότι κακώς αγχώνεσαι για 5-6 στιγματάκια.. Ένα φυτεμένο ποτέ δε θα καταφέρεις να είναι πεντακάθαρο από άλγες.. Εγώ θα τις άφηνα, να δώ πώς θα εξελιχθούν, και θα τις χρησιμοποιούσα σαν "δείκτη" του αν έχω ισορροπημένες ή όχι συνθήκες λίπανσης στο ενυδρείο.. Αυτό εξ'άλλου είναι και η ομορφιά της υπόθεσης.. ;)
|
οκ φιλε μου ευχαριστω
|
τελικα παιδια η μεκακομιση πηγε χαλια τοσο χαλια που μου διαελυσε ολο το ενυδρειο ολα ηρθαν πανω κατω η απελπισια στο full
|
....δηλαδή?
|
μου διαλυσε τα παντα το εσωτερικο φιλτρο βγηκε απο την θεση του τα φυτα ξεριζοθηκαν ολα ασε χαμος σου λεω απελπιστηκα
|
Εχεις ακομα ενεργο υποστρωμα?
Τι φιλτρο κολλαει με 2-3 μπιστολιες σιλικονη, με στεγνο τζαμι και φιλτρο. |
ναι εχω υποστρωμα τα ανακατεψα για κανω και παλι τρυπα στην γωνια για να μπει το φιλτρο
το θεμα ειναι οτι δεν θελω να το κολησω απλα δεν πιστευα οτι στην μετακομηση θα μου φυγει |
Ααα ακολητο ειναι.
Αν ειναι "ζωντανο" ακομα το υποστρωμα και "περασε" στο νερο θα εχεις λιγη αλγη. :( |
δεν πειραζει μωρε και που δεν ειχε περασει παλι αλγη ειχα οποτε δεν αλλαζει κατι
εξαλου κομμενα τα λιπασματα γιατι το ενυδρειο γινεται μονο με γαριδες |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board