2 Συνημμένο(α)
Με αφορμή αυτές τις φώτο ρώτησα επειδή κάποιοι τις λειτουργούν έτσι!Πάντως αν δεν αφαιρέσεις το σωλήνα από μέσα δεν θα αρνηθεί κάποιος να τον γεμίσει, αλλά μας ενοχλεί ο σωλήνας αν παραμείνει μέσα?
|
Δεν το γνωριζω αυτο για τον σωληνα οποτε δεν εχω γνωμη...Αλλα σιγουρα σου λεω οτι πολυ δυσκολα θα σου το γεμισουν.εχω στενο φιλο εδω στην Αθηνα που δεν του τον γεμιζε κανενας....και οταν βρηκε ενα ''κονε'' του τον γεμιζε χαριστικα μεχρι την μεση.Δεν αξιζει την ταλαιπωρια για 20 ευρω.Απο εκει και περα εσυ εχεις τα γενια εσυ και τα χτενια:D
|
Παρε εδω ενα τηλ εαν θες μετατροπη .
Air Liquide Hellas S.A.G.I.   Address: Thessalonikis - Edessas National Rd (6.5 km), Thessaloniki, 54500, 545 00 Phone:231 076 4148 Στο αρχικο ερωτημα ναι δουλευει ετσι οπως ειναι και τα μανομετρα κουμπωνουν κανονικα. Βεβαια επειδη η σκανδαλη δεν ειναι σχεδιασμενη να ειναι συνεχως πατημενη εχω δει να χαλανε. Δες και εδω |
Παράθεση:
|
Ο Σταμάτης ο Bouboulas από όσο μου έχει πει τη δουλεύει με το κλείστρο εδω και χρόνια.
Το σιφόνι τελικά το βγάλεις ή δεν το βγάλεις το ίδιο είναι. Το σιφόνι υπάρχει στους πυροσβεστήρας για βγαίνει το διοξείδιο από το πάτο της μπουκάλας που είναι σε υγρή μορφή, εμείς το βγάζουμε για να βγαίνει το διοξείδιο από το πάνω μέρος της μπουκάλας που είναι σε αέρια μορφή, εγώ έχω αφαιρέσει το σιφόνι αλλά τη μπουκάλα την έχω ξάπλα, εδώ και 3 χρόνια δουλεύει μια χαρά, και από όσο μου είπαν εκεί που την πήρα , το σιφόνι δεν παίζει ρόλο στην ασφάλεια, και μου την γεμίζουν κανονικά, και εκεί αλλά και αλλού. |
OK ευχαριστώ για τις πληροφορίες
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board