Τα χρυσόψαρα έχουν και αυτά τις δικές τους ανάγκες όπως και κάθε άλλο ψάρι.Θεωρουνται γενικά ψάρια
μεγάλης αντοχής αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Οι ασθένιες που προσβάλουν τα χρυσόψαρα ειναι τις περισσότερες φορές θανατηφόρες γιαυτο καλό είναι να γνωριζουμε πρώτον οτι η πηγή απο την οποία αγοράζουμε τα χρυσόψαρα διατηρεί σωστες συνθήκες και να εφαρμόζουμε καραντίνα για τουλάχιστον 20 ημέρες.Ετσι ελαχιστοποιούμετις πιθανότητες δυσάρεστων εξελίξεων. |
Παράθεση:
Κατα τα αλλα, το αμμωνια αλερτ δεν ειναι και τοσο σιγουρο. Μια ερωτηση, του χρονου τον ιουλιο πως σκεφτεσαι να κινηθεις σχετικα με διακοπες και με ζεστη? |
Ειλικρινά δεν το ξέρω.!!!! Η ιστορία πάντως με ανεμιστηράκι ή air condition εν τη απουσία μου, σίγουρα δεν παίζει !!!
Καμμιά άλλη ιδέα ίσως........ Πάντως όλες τις φορές που επέστρεψα ήτε από Σαββατοκύριακο είτε διακοπές τα θερμόμετρα στα ενυδρεία δεν έδειχναν πάνω απο 28 βαθμούς. |
Σε τι θερμοκρασία ?
Καλημέρα !!!! Επιτέλους όλα δίχνουν καλά στο ενυδρείο μου. Οι μετρήσεις μου άψογες, το νεράκι διαυγέστατο και τα χρυσόψαρα περκινητικά - ιδικά μόλις με δούν στην γωνία - ζητάνε φαγητό.
Η ερώτηση τώρα είναι : Τώρα που κρύωσε ο καιρός σε πιά κατώτατη θερμοκρασία μπορεί να είναι το νερό ?;) |
Για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια ,αν θες κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις
απαντήσεις σε όλα .Υπάρχουν πολλά θέματα που θα πρεπει να αναζητήσουμε μόνοι μας γιατι δεν απαντωνται με απόλυτο τρόπο.Απαντήσεις σε πολλά θέματα στοιχεία (για να ευλογήσουμε και τα γενια μας) θα βρεις και στο 12&13τεύχος του περιοδικού "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" του ΠΣΦΕ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21813 Στο ερωτημα σου ,αν μιλάμε για κοινά χρυσόψαρα θα έλεγα κοντά στους 14C. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board