Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Αρχάριοι γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Βοηθήστε με.... (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25635)

steady 13-06-08 21:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας Θ (Μήνυμα 272707)
για παραδειγμα πια ψαρια είναι ζωοτόκα;

πρωτη στηλη στη μεση http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm ψαχνε το φιλε μου λιγο πριν ρωτησεις γιατι σε λιγο θα κουραστουν τοσα παιδια να σου απαντανε συνεχως τα ιδια και τα ιδια πραγματα

delta66 14-06-08 04:09

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από alexinio (Μήνυμα 272656)
Όντως λάθος διατύπωση!
Έπρεπε να γράψω "Θα μπορούσες να βάλεις πολλά φυτά και αφού στρώσει από ψάρια ζωοτόκα".
Πιστεύω να κατάλαβε τι εννοούσα και να μην τον μπέρδεψα

Ναι αμε :D

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από steady (Μήνυμα 272690)
...ακομα αδιανοητο το θεωρω να συστηνουμε το ποσα ψαρια θα μπουν σε ενα ενυδρειο με τις απαρχαιομενες μεθοδους με τα cm τοσα ψμ ενυδρειο τοσα κιλα ψαρια κτλ:smt009

Πιο πανω συστηνεις να τα λενε πιο απλα για να καταλαβει.
Εσυ πως θα του ελεγες πιο απλα οταν ρωταει να υπολογισει ποσα ψαρια χωρανε οταν δεν ξερει ακομα τι ψαρια θελει και μπορει να βαλει? :D

Ηλίας 14-06-08 09:44

Μετά απο αυτα που μου ειπατε αποφασισα να συνεχίσω με ζωοτοκα και σε μικροτερο ενυδρείο

Τα molly θα ήταν καλά σε ενα μικρότερο φυτεμένο ενυδρείο περίπου 60 μαζί με καποιους ξιφοφορους;

Μήπως μπορείτε να μου συστήσετε καποια ανθεκτικά και φτηνά φυτά για να τα συνδιάσω;
-------------------------
Από εδώ δεν βρίκα πολλές πληροφορίες για τους καρδινάλιους

μήπως μπορήτε να μου πήτε καποια βασικά(θερμοκρασία,τελικό μέγεθος,την ζώνη που κολυμπούν,κ.α.)

steady 14-06-08 09:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από delta66 (Μήνυμα 272764)
Ναι αμε :D

Πιο πανω συστηνεις να τα λενε πιο απλα για να καταλαβει.
Εσυ πως θα του ελεγες πιο απλα οταν ρωταει να υπολογισει ποσα ψαρια χωρανε οταν δεν ξερει ακομα τι ψαρια θελει και μπορει να βαλει? :D

δεν θα του ελεγα καθολου γιατι με τη μεθοδο αυτη ειναι πολυ πιθανο να τον βρεις με 10 ραμιρεζι πχ σε επομενο ποστ:D
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας Θ (Μήνυμα 272781)
Μετά απο αυτα που μου ειπατε αποφασισα να συνεχίσω με ζωοτοκα και σε μικροτερο ενυδρείο

Τα molly θα ήταν καλά σε ενα μικρότερο φυτεμένο ενυδρείο περίπου 60 μαζί με καποιους ξιφοφορους;

Μήπως μπορείτε να μου συστήσετε καποια ανθεκτικά και φτηνά φυτά για να τα συνδιάσω;

μήπως μπορήτε να μου πήτε καποια βασικά(θερμοκρασία,τελικό μέγεθος,την ζώνη που κολυμπούν,κ.α.)

πολυ γρηγορα αλλαζεις γνωμες φιλε μου και μαλλον δεν εκτιμας το οτι καποιοι χαλανε απ τον ελευθερο χρονο τους για να σε βοηθησουν

στα παραπανω λινκ εχεις πολλες πληροφοριες για πολλα ζητηματα που δεν εχεις κοιταξει καν αποτι καταλαβα

κατασταλαξε καπου αρχισε το στρωσιμο και το διαβασμα και τα ξαναλεμε

Ηλίας 14-06-08 10:09

Δεν αλλαξα ετσι απλα γνώμη. εσύ με παρότρινες να αλλαξω λεγοντας μου να αρχισω με ζωοτοκα!λεγοντας επισης οτι ειναι καλήτερα για εμένα...

steady 14-06-08 11:03

αλλαξες για το ενυδρειο γνωμη και στο ενα ποστ ρωτας για τα ζωοτοκα και μετα απο δυο λεπτα για τα cardinal που ειναι ασυμβατα με τα ζωοτοκα και να διαβαζες τα λινκ που σου δωσαμε θα το χες καταλαβει

γενικος καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου ολοι εχουμε βρεθει στην αναλογη θεση απλα σαν συμβουλη στο λεω αν αρχισεις να ρωτας αβερτα πραγματα απο περιεργεια και υποθετικα και οχι με βαση το τι θες να κανεις σε λιγο θα βαρεθουν να σου απαντανε ολοι

aaaooll 14-06-08 14:13

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας Θ (Μήνυμα 272781)

60 molly εννοεις η 60 λιτρα?

επειδη θα εχεις και γενες, τα 100λ ειναι καλητερο πιστευω, η 120λ

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:20.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01448 seconds with 10 queries