1 Συνημμένο(α)
Και μένα με ενδιαφέρει πολύ. Εχω το φυτεμένο της φωτογραφίας, με συνθήκες νερού έτοιμο για Απιστο αλλά εδώ στην θεσσαλονίκη δεν είναι μάλον πολύ δημοφυλή και έτσι δεν βρήσκεις έυκολα στα καταστήματα.
Ή είναι σπάνια ψαράκια πόσο μάλον τα masken.Το πρόβλημα όμως είναι πώς να τα φέρω στην Αξιούπολη του Κιλκις που μένω. (τα πλατυ ένουν δωθεί. οι κατικοι του ενυδρείου μου τωρα είναι 10 ροδόστομα - 5 κορι - 2 SAE ) |
καλησπερα , τι συνθηκες εχεις ;
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Kh 3 Gh 5 No3 5-10 Po4 0.25-0.5mg/l Fe 0.1-0.25mg/l & NH3/NH4 0 NO2 0 |
επειδη τα ψαρια ειναι λιγα αριθμητικα 20 μαζι με τους γονεις προτιμω να δωθουν σε ατομα που θα κανουν αναπαραγωγη εισαι διατεθιμενος να ρισκαρεις τα φυτα σου ριχνοντας το ph στο 5,5 και τις σκληροτητες κατω απο 1 ;
εκτος αν στησεις ενα 60 λιτρο εισαι μελος του Π.Σ.Φ.Ε. ; |
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Είμαι διατεθιμένος όμως να γίνω και να στήσω το 60 λιτρο μου με νερό μόνο α/ο και φυτά που να εξυπηρετούν τον γόνο και γενικά την αναπαραγωγή τα οποία θα αντέχουν στις συνθήκες αυτές. Ομως θα χρηαστώ πάνω από όλα τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Αφιερόνω καθημερινά πολύ χρόνο , κόπο και μεράκι με το χόμπι αυτό και για μένα θα είναι πρόκληση να καταφέρω κάτι τόσο συμαντικό. |
Tα ψαράκια τί έγιναν δόθηκαν;
Στο Π.Σ.Φ.Ε. είμαι μέλος ,μόνο που δεν μπωρώ να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου. Εχω στείλει e-mail και περιμένω απάντηση |
μεγαλωνουν , υπομονη ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board