Φίλε Mizi μου έλεγε ο Neoklis για το ενυδρείο σου τις προάλλες αλλά αυτό που βλέπω εδώ είναι τέλειο! Συγχαρητήρια! Όντως η πέτρα μπροστά δεξιά δεν πολυ-κολλάει και ο πράσινος σωλήνας θα μπορούσε να καλυφτεί αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες... Μπράβο σου και πάλι!
Υ.Γ. Ο φωτισμός δείχνει πολύ καλός |
Ωραίος, πολύ ωραίος !!!
Όσο για την τροφή (cichlid excel) μην ανησυχείς, είναι ότι πρέπει για τα ψαράκια σου (φυτική) ;) |
τελειο Νεοκλη!!! :smt038:smt038:smt038 και τα ψαράκια φανταστικα! με το καλό και οι γεννες!
|
:D:D:D:D:D
Δεν είναι δικό μου γωγώ!!!! Του mizi είναι.... Αλλά σε ευχαριστώ...:smt020 |
:smt030:smt030:smt021 χαχαχαχαχα βρε τι παθαινουμε πρωινιατικα........ mizi ηθελα να γραψω, νεοκλη εγραψα...!!
οπως και να εχει το ενυδρειο ειναι πανεμορφο!! να το χαιρεται οποιος το εχει..:D:D:D |
Υπέροχο, ένα μεγάλο μπράβο κι από εμένα :D !!!
|
Χαιρομαι που μετεφερες ενα μερος της λιμνης τανγκανικα σπιτι σου φιλε μιζι!
Πανεμορφα ψαρια και πανεμορφο aquascape....:D Αρχιζε σιγα σιγα και μιλα τους ... για τη γλωσσα που θα τους μιλας θα σου πω απο κοντα :smt108 ! Ε τωρα για τις φωτο οτι και να πω ειναι λιγο ... αφου ανελαβε ο προσωπικος μου φωτογραφος η επιτυχια ηταν δεδομενη! |
Απιστευτα τα duboisi!Αυτα και τα tropheus mbeba,κατι πορτοκαλο μαυρα,ειναι τα αγαπημενα μου!Πολυ ομορφο σετ up!Πληροφοριακα,ποσα κιλα πετρες εβαλες μεσα?
|
Τεο δύκολα θα μάθω να μιλάω με το βράχο...
jimfytakis πρέπει να είναι κοντά στα 100 κιλά πέτρας μέσα μπορεί και λίγο περισσότερο! Η μεσούλα μου το ξέρει που τα κουβαλούσα!!! |
150,200 ισως,αν σκεφτεις οτι καλυπτουν το 1/3 του ενυδρειου!Φοβερο αποτελεσμα ομως!Μπραβο!Αντε με το καιρο και κανα μωρο!
|
Δημήτρη συγχαρητήρια, πραγματικά πολύ όμορφο, λιτό, φυσικό!
Φαντάζομαι οτι γυμναστήριο δεν θα χρειαστείς, τους επόμενους μήνες με τέτοια βάρη που σήκωσες...;) |
Δημητρη χαλια ειναι.Βαλε κανεναν Δυτη να ανεβοκατεβαινει με αεραντλια και κανενα πλαστικο λουλουδι για να δειξει καλυτερα.ΑΑ ισως αν εβαζες και κανενα χρυσοψαρο να σπασει η μονοτονια? :D:D
Στην επομενη συναντηση σε βλεπω να εχεις γινει τριγωνος απο το κουβαλημα. |
πολυ ομορφο, βλεπω να προσθετω και ενα ενυδρειο με tanganyika, ειναι τελικα πολυ ομορφα ψαρακια.
|
εεε καλο ειναι για Λαρισαιο καλο ειναι:D :D :D :D χαχχαχαχαχα φιλε ειναι πολλη καλο μπραβο
|
Τα καλυτερα χανω...:rolleyes:
Φανταστικο το ενυδρειο σου... |
παρα πολυ ωραιοοοο :p
αντε με το καλο και το δικο μου:D |
:smt020:cool::D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board