Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Παρουσίαση ενυδρείου malawi (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17492)

orck 03-12-07 20:53

και εμενα μου αρεσει για αυτο σε ρωταω για την γνωμη σου

βεβαια μολις ειδα τιμη αλλαξα γνωμη για €34 το καθε κομματι δηλαδη €68 για το Rio240 ειναι καπως πολλα :shock::shock::shock:

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Andreas301 (Μήνυμα 218587)
Για μένα το φόντο της juwel μου αρέσει πολύ (O klaz βέβαια δεν συμφωνεί :D) έχει σε μήκος 45 και 60 εκατοστά οπότε για το ΡΙΟ240 θέλεις δύο.

Andreas301 03-01-08 21:46

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και πρόοδο για το 2008!!

Σήμερα βρήκα ευκαιρία και τράβηξα μερικές καινούργιες φωτογραφίες από το ενυδρείο malawi.

Οι τρεις αρχικές valisneries έχουν αναπτυχθεί πολύ χωρίς καμία μεταφύτευση και με συνεχείς επεκτάσεις με τους δρομείς. Τις άφησα προς το παρον, αφού και τα ψάρια δεν δείχνουν και ιδιαίτερο ζήλο να τις φάνε.

Οι μικρές παρεμβάσεις που έχω κάνει στο τοπίο είναι οι εξής: μία χαμηλή "οροσειρά" συνδέει τώρα τις δύο "βουνοπλαγιές" οριοθετώντας ταυτόχρονα και την σχετικά "φυτεμένη" περιοχή. Επίσης, μία ακόμη πέτρα "πασπαλισμένη" με το ίδιο χαλίκι έχει προστεθεί στην αριστερή πλαγιά.

Οι κάτοικοι τώρα είναι οι εξής:
-Ένα αρχικό ζεύγος labidochromis συνεχίζει να γεννάει περιοδικά και έχω κρατήσει μαζί τους τρία μικρά από διάφορες γέννες.
-Δύο μεγαλύτερα cynotilapia afra δυστυχώς μάλλον και τα δύο αρσενικά συν τέσσερα μικρά αναμένοντας να φανούν τα φύλα μήπως και φτιαχτεί καμιά τριάδα 1+2.
- Πέντε σχετικά νέα idotropheus sprengerae για τα οποία επίσης αναμένω να φανούν τα φύλα μήπως και καταφέρω να κρατήσω κανένα ζεύγος τουλάχιστον.

http://s199.photobucket.com/albums/a...view=slideshow

Όπως πάντα κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο !

AXEL 03-01-08 22:44

εμενα παντως μου αρεσει πιο πολυ απο πριν τωρα η διακοσμηση...οχι βεβαια οτι πριν δεν ηταν καλη...χεχε...καλη συνεχεια!

melli 03-01-08 23:03

Πανέμορφο! Να το χαίρεσαι :smt038 :smt038 :smt038 !!!

Αλεξης 04-01-08 00:42

Πολύ όμορφο.Μπράβο!!!!!!!

basillis 04-01-08 01:11

Είσαι φανταστικός!!! μπράβο!

Filotas 04-01-08 10:27

Πολύ όμορφο, θα μπορούσα να πώ καταπληκτικό!!! Μ'αρεσε πολύ.

Andreas301 05-01-08 09:49

Παίδες να είστε καλά !!!
Axel χαίρομαι που όλο και κάτι σου αρέσει πιο πολύ :D:D
Η προσπάθεια και το αποτέλεσμα (σε ό,τι κάνουμε) ποτέ δεν γεννάται από το τίποτα αλλά προκύπτει συσσωρεύοντας την εμπειρία και τη γνώση του συνόλου (όπως άλλωστε αναφέρω και στην υπογραφή μου).

Nik25 05-01-08 12:33

Πρωτη φορα διαβασα το ποστ αν και ειναι αρκετα παλιο και συμφωνω με τα παιδια.Πανεμορφο θεαμα πραγματι.Τα χρωματα σου δεσανε απιστευτα!Μπραβο.Για το φοντο της juwell τωρα εμενα μου αρεσει αρκετα και "δενει" με το υπολοιπο συνολο.Γνωμη μου ειναι να προσθεσεις και κανενα micrusorium θα δειξει επειδη εχει εντονο πρασινο και ειναι και φυτοπ σκυλι..

Andreas301 07-01-08 10:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Nik25 (Μήνυμα 225971)
Πρωτη φορα διαβασα το ποστ αν και ειναι αρκετα παλιο και συμφωνω με τα παιδια.Πανεμορφο θεαμα πραγματι.Τα χρωματα σου δεσανε απιστευτα!Μπραβο.Για το φοντο της juwell τωρα εμενα μου αρεσει αρκετα και "δενει" με το υπολοιπο συνολο.Γνωμη μου ειναι να προσθεσεις και κανενα micrusorium θα δειξει επειδη εχει εντονο πρασινο και ειναι και φυτοπ σκυλι..

Ευχαριστώ Nik25 για τα σχόλια. Καλή ιδέα το microsorum, θα βγάλω μερικά νέα φυτάκια από το microsorum που έχω στο φυτεμένο (και έχει γεμίσει τον τόπο) και θα δέσω μερικά στις πέτρες να δούμε πώς θα πάει.
Το φόντο της juwel όσο μαζεύει άλγη τόσο καλύτερο γίνεται κατά τη γνώμη μου. Βεβαίως υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές DIY ή άλλες λύσεις ειδικά να μιλάμε για τριδιάστατο εσωτερικό background. Εδώ στο forum έχουμε δει πολλές τέτοιες ενδιαφέρουσες και πολύ ωραίες εναλλακτικές ιδέες.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:08.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01503 seconds with 10 queries