Παράθεση:
|
Απο εναν τζαμά στο Γουδί.
Αν σε ενδιαφέρει σου δίνω τηλ να τον πάρεις να τον ρωτήσεις. |
Παράθεση:
έχω την εντύπωση ότι σαν επαγγελματικό τηλέφωνο δεν πρέπει να είναι και απόρρητο. Οπότε μάλλον καλό θα του κάνεις να το δημοσιοποιήσεις παρά κακό … |
στο e-bay το vision 450 κανει 690 ευρω συν 60 μεταφορικα.
μαλλον απιαστη τιμη για ελλαδα. ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι με εδνδιαφερει να μου πεις τηλεφωνο τζαμα !!! (γουδι) |
Παράθεση:
νοου προμπλεμ. 210 7474863. Ο τύπος φτιάχνει ενυδρεία - βάσεις και παντώς τύπου κατασκευές τέλος πάντων. |
Παράθεση:
|
Δηλωση παραιτησης.
Οκ παιδες, δυστυχως τα παρατησα. Μετα απο πιστευω αρκετη σκεψη και ερευνα, κατεληξα στο συμπερασμα πως δε με συμφερει να φτιαξω το ενυδρειο μονος μου. Η τελικη διαφορα στην τιμη, αφορα μολις ενα κερδος των 100-150 ευρω το πολυ, και ετσι επελεξα-και εδωσα ηδη προκαταβολη στις Υδατινες ιστοριες για το juwel vision 450 . Αυτααααα...
Σας ευχαριστω ολους που κανατε τον κοπο να ασχολιθειτε με τις αποριες μου, βοηθησατε ουσιαστικα.:smt026:smt038 :smt038 :smt026 :smt038 :smt038 :smt026 :smt038 :smt038 :smt026 -+5 Θα τα ξαναπουμε με νεες !!! |
Έκανες πολύ καλή επιλογή !!! :D
|
Θα περιμένουμε κ τις πρώτες σου φοτο μώλις το στήσεις!!
|
Παράθεση:
Το πήρες με τη βάση του ?? Ανδρέας |
Το πηρα χωρις τη βαση του, εχω την παλια απο το 500αρι που ειχα σαν παιδι ,υ οποια θα ξαναβγει απο το υπογειο μετα απο 18 χρονια!
|
Καλορίζικο ;););)
Πόσο πήγε το μαλλί?? |
Ε ε ε ερχετε !
Αυριο που θα μου το φερουνε σπιτι θα σας πω !
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ναι, το ψηλοεπαθα ! χεχε !:twisted:
Αλλα το εστησα επιτελους. Πηγε κοντα 1400 μαζι με υποστρωμα,μαυρη λαβα, ζωντανα φυτα, διακοσμητικα,φαρμακα,αντλια μαρατηον 1850λτ/ωρα, και διαφορα αλλα, χωρις τη βαση του. |
Καλορίζικο!!!!;)
|
κατασκευη ενυδριου
Παράθεση:
και εγω ηθελα να κανω αυτο το ενυδριο ρωτησα σε τζαμα το 12αρι εχει 300ευρω το 10 170. οσπου απο εναν φιλο εδω διαβασα οτι στο καρφουρ εχει 120αρι ενυδριο με 119 ευρω μαζι με βαση το πηρα και με βολεψε πολυ. |
Αλλο πραγμα το 120ρι, αλλο το 300ρι και αλλο ενυδρειο με κυρτή επιφάνεια.
Ισχυει γενικα το οτι πληρωνεις περνεις, χωρις αυτο να σημαινει οτι το ενυδρείο του carrefour ειναι κακή επιλογή για λιγα λίτρα. Με μερικες σημαντικές αλλαγές, (φωτισμος, φιλτρο, κυκλοφορητης) κανει για διαφορα πραγματα... |
netblues δεν διαφωνω αλλα πραγματικα ειναι μανουλα για αρχαριους και επειδη ειναι στενο βοηθαει σε σπιτια που δεν εχουν πολλη χωρο
|
με αυτο το ενυδρειο ξεκινησα και εγω ,αλλα ειναι μπελας. οσο μικροτερο τοσο μεγαλυτερη φροντιδα θελει παιδια. χωρια που παντα θες ενα μεγαλυτερο !
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board