Αυτό είναι ουσιαστικά για να δημιουργούνται συνεχώς καινούργια βακτήρια.ο τρόπος του βίντεο είναι οικονομικά ασύμφορος γιατι χρειάζεται Πολύ δυνατή αεραντλια.μπορεις σαν εναλλακτική να έχεις την μια έξοδο να ...σκάει.. στο διαμέρισμα με το Κ1 κ γίνεται ακριβώς η ίδια δουλειά.εγω που το δοκίμασα δεν είδα κάποια διαφορά.
|
Οχι κ τοσο ασυμφορος........απλα στην αρχη τα σκας για Κ1 κανα δυο αεραντλιες...κ μετα το μονο που αλλαζεις ειναι οι καλτσες η οτι βαζεις για την μηχανικη φιλτρανση...κ γλιτωνεις και καθαρισματα...
κ επισης μετα ειδα οτι εγραφε οικονομικο τροπο... |
Παράθεση:
|
τεραστια μπορει να μην σου φανει...αλλα ειναιι ωραιο να δοκιμαζεις νεα πραγματα....εσυ το εχεις δοκιμασει?
ουπς τωρα το ειδα οτι το εχεις δοκιμασει τι σε ξενερωσε? Ζωγραφιωτης κ εσυ ρε γιγαντα?Τινος εισαι? |
Ναι ζωγράφου μένω.επειδη δοκιμάζω το λέω κ μετά προτεινω.
|
Κ εγω το εχω δοκιμασει κ θα το ξαναεκανα....τεσπα απο την στιγμη που θελει οικονομικο τροπο ας το κανει με τον παραδοσιακο τροπο....
|
Παιδιά τι με συμφέρει πιο πολύ να πάρω χοντρόκοκκο σφουγγάρι ή βαμβάκι ενυδρείου για μηχανική φίλτρανση ? Τα σφουγγάρια από οτι έχω ακουσει τα αλλάζουμε μια φορά στα 2 χρόνια ενώ το βαμβάκι μετά από κάθε αλλαγή . Μπορω να ειμαι μονο με σφουγγαρια και βιολογικό υλικό ή θέλω για κάποιο λόγο και οπωσδήποτε το βαμβάκι ?
------------------------- https://www.ebay.com/itm/Generic-Fis....c100705.m4780 Αυτό ή καλύτερα το κλασσικό macropore το μαυρο ? |
Μακροπρόθεσμα το σφουγγάρι είναι πιο οικονομικό αφού αντέχει πολλά χρόνια.
Το μικρότρυπο χρησιμοποίησε το στη θέση του βαμαβακιού και μετά μπορείς με εναλλαγές σφουγγαριού μεσαίας και μεγάλης τρύπας να έχεις μηχανική+βιολογική φίλτρανση. |
Παράθεση:
Πήρα 4 τέτοια ( μεγαλοτρυπα ) για 26 ευρώ από e-Bay . Να πάρω και μικρότρυπα ? ------------------------- Κλεόβουλε αυτά τα σφουγγάρια θα μπούν όλα μαζί στο ίδιο χώρισμα-δωμάτιο του σαμπ . Και με τη σειρα να τα βάλω έχω 4 macropore που πηρα να παρω και 4 medium και 4 micropore και να τα βάλω εναλλαξ? ------------------------- Το σαμπ θα ειναι 1,20*0,50*0,50 |
Σύμφωνα με τη φορά εισόδου του νερού στο φίλτρο πρώτα βάζεις το μικρότρυπο για να συγκρατεί τα μικρότερα σκουπιδάκια μετά το μεσαίο και μετά το μεγαλότρυπο. Το πρώτο μπαίνει στη θέση του ενυδρειακού βαμβακιού και το ξεπλένεις καλά σε κάθε συντήρηση του φίλτρου. Τα επόμενα αρκεί ένα ξέπλυμα σε νερό ενυδρείου ;)
|
Παράθεση:
------------------------- Έχω και 2 σάκους μεγάλους ελαφρόπετρα οπότε είμαστε κομπλέ :) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board