Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παντως εγω που εχω το black moor μου με 6 common δεν εχω κανενα θεμα στο φαι. Το προβλημα ειναι στις περιοδους αναπαραγωγης γιατι ειναι θηλυκο και τρωει πολυ κυνηγι
|
Η αληθεια είναι οτι εχουν περασει λιγο οι κοκκινιλες ευτυχως και ειναι ελάχιστα πιο ζωηρος δλδ καθεται λιγότερο κατω αλλα καθεται. Αυτό που παρατήρησα ομως ειναι οτι κανει το ιδιο που εκανε πριν χειροτερεύσει τελείως δηλαδη να αναπνεει πολυ στην επιφανεια. Χθες με το μπολι ηταν ζωηρος. Ελπιζω να μην ξαναγινεται το ιδιο. Λογικα επειδη χθες ειχε καινουριο νερο σημερα σηκωσε την αμμωνια γι αυτο. Περιμενουμε και βλεπουμε.. χρειαζεται να παρω κατι για τα λεπια που του εφυγαν; η θα φτιαξει μονο του σιγα σιγα; οριστε καποια βιντεο και φωτογραφία. Συγγνωμη για την ποιότητα αλλα ειναι μεσα στο πλαστικό
https://drive.google.com/folderview?...E8yZ0ZqeWtLc0k |
Για τα λέπια μην ανησυχείς,
αν μπορείς κάνε τακτικά αλλαγές, ακόμα και κάθε μέρα, μόνο με υγρά τεστ θα είσαι σίγουρη αν η βιολογία είναι αποτελεσματική, για αυτό αλλαγές όσο πιο τακτικά μπορείς. |
Ωραια καθημερινά θα κανω! Το 20%; και περιμενω να ερθουν τα τεστ! Ευχαριστώ πολυυ
|
και πανω απο 20% , και 50% , αλλα σωστα.
ιδια θερμοκρασια και χωρις χλωριο το νερο. |
Εγινε! Ευχαριστώ παρα πολυ! Μια ακομα ερωτηση! Θα μπορουσα αφου στρωσει το νερο(με τεστ κλπ) να παρω κ αλλο ενα χρυσοψαρο; αφου δω οτι θα περασει η δηλητηρίαση! Για να μην ειναι μονο του κυριως! Δε θα ναι εχθρικο απεναντι του κλπ ετσι;
|
δεν μπορεις...
μαλλον καλυτερα, δεν πρεπει. δεν παθαινει τιποτα μονο του. αστο να ηρεμισει , να στρωθει το φιλτρακι και οι παραμετροι κι οταν του φτιαξεις ενα σωστο ενυδρειο με ενα σωστο φιλτρο(οχι εσωτερικο) , του βαζεις και παρεα.;) |
Σας ευχαριστώ παρα πολυ για ολες τις συμβουλες και τη βοήθεια!ειλικρινα σωσατε το ψαρακι μου
|
μακαρι να σωθει.. ακομα ειναι πολυ νωρις... υπομονη θελει τωρα..
|
Παιδια εχω ασχημα νεα.. ενω ολα ηταν Καλά και ειδικα με το μπολι τις τελευταίες μερες τα πραγματα εγιναν τραγικα..το ψαρακι ειναι τελειως ακινητο και οριζόντιο στο βυθο.. δε νομιζω οτι εχει ελπίδες πλέον ειναι στα χειροτερα του..και πιστευω ότι ηταν αρρωστο εξ αρχης...:(
Τα βλεφαρα του ειναι κυανοπρασινα και διογκωμενα... :(((((( https://drive.google.com/file/d/0B2I...w?usp=drivesdk |
κάνε μια αλλαγή μπας και ...
που δεν το βλέπω να συνέρχεται :( |
Εκανα πριν αναρτησω την απαντηση.. πηρε λιγο τα πανω για λιγα λεπτα και μετα παλι τα ιδια... :/ τι να πω..πολλη στενοχώρια.. :( :( :(
|
Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά,
αλλά δεν το βάζουμε κάτω, πάμε για την επόμενη φορά που θα ξέρουμε καλύτερα και περισσότερα :) |
Σας ευχαριστώ παρα πολυ παντως! Παρατεινατε τη ζωη του! Να στε καλα!
|
Είναι οι επιπτώσεις απο την αμμωνία..
Δεν πειράζει όλοι στην αρχή έτσι ξεκινησαμε . και σιγά σιγά γινόμαστε καλύτεροι. Μην Στεναχωριεσαι... Τώρα γνωρίζεις κι θα μπορείς αν θελήσεις ξανα να προσφέρεις ενα σωστο ενυδρείο για το ψαράκι σου. Οτι θες φυσικά , εδώ είμαστε! |
Μήπως pop eye; Μήπως το στρες από την αμμωνία μετατράπηκε σε λοίμωξη; Άμα θες μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποιο φάρμακο γενικής χρήσεως μήπως και αποδειχθουμε τυχεροί και κάτι καταφέρουμε. Στο λέω γιατί εγώ προσπαθώ πάντα μέχρι το τέλος σε τέτοιες περιπτώσεις 😞
|
Γεια σας και παλι παιδιά! Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τη στηριξη και τη βοηθεια.. δυστυχως χασαμε το ψαρακι μας δεν αντεξε.. ευχαριστούμε παρα πολυ για τη βοηθεια!
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board