Εννοείται!Δεν αμφέβαλλα ποτέ!
|
Να δω ποιος θα πάρει ποιον στο τέλος...
|
Τακη καλησπερα υπολόγισε εμενα και τον mathiu.. Αν δεν προκύψει κατι!!
|
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πρώτη φορά κατεβαίνω να σας γνωρίσω και θα είμαι μόνος μου με τον Τάκη να πίνουμε μπύρες και δε θα έχουμε τι να λέμε γιατί τα λέμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Δε βλέπω συμμετοχή.
|
Μηπως τελικα μονο ο Τακης σε συμπαθει;:D:smt043
|
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) isidor 9 )kgf12345 νομιζα θα λειπω γιατι εχω ενα σχολειο καταβασης φαραγγιων εκεινο και το επομενο σαββατοκυριακο,αλλα τελικα δεν θα λειπω ολη τη μερα ευτυχως:p οποτε θα ερθω:) |
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) isidor 9 )kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) |
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) 11) ScorpionGr 12) mathiu |
Εγώ θέλω μια καρέκλα κενησί δίπλα στο φιλαράκι μου τον βοας και μια μπύρίσα γιατί πνευματικά θα είμαι εκεί!!!!
|
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas + πνευματικά Sakisdraminos :D 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) 11) ScorpionGr 12) mathiu |
Χαχαχαχαχα.......:p
|
Κλαίω λεμεεε!!:smt082:smt082:smt082
|
Πίσω και σας έφαγα....
1 ) Τάκης 2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas + πνευματικά Sakisdraminos 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) 11) ScorpionGr 12) mathiu 13) Diskus fan Κάτι μου λέει"" ότι... θα έρθει κι ο Delta66.- :D |
Ωπα, το 13 το καλό ,
μια χαρά θα περάσουμε :D |
Παράθεση:
Τσεκουρασπαθάτο!:D |
Όπως ΠΑΝΤΑ.- ;)
|
Είμαι μέσα κι εγώ ;)
|
αν ειμαι ξυπνιος εκεινη την ωρα θα ερθω και εγω ... :D:p:D:p
|
Η ώρα πλησιάζει για τον καφε. Καλά να περάσετε. Πιείτε και μια μπύρα για εμένα
|
Μαθαίνω οτι καταφθάνουν οι πρώτοι!
|
Καλά να περάσετε!!!!
και θέλουμε φωτορεπορτάζ :smt119:) |
σε λιγο ξεκιναω κιεγω να ερθω.
|
Καμια live συνεδρία για εμάς τους φαντάρους παίζει;
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Παμε γερά,παμε δυνατά gab......
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psrkvvvuep.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psmpygxrqf.jpg |
Ήρθε και Νικόλας ο diskus fan και παράγγειλε .......:D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pspd2r7dmr.jpg |
|
:smt039:smt023
|
Αυτά ειναι ωραία παρέα
|
Πριν λιγο εφυγα......
ήταν ήσυχα....δεν ακουστήκαμε καθόλου. Ούτε λιγο γελιο....ούτε χαβαλες.... |
Και τελικά την "τουλούμπα" που μου δωσε ο Λάκης για τον Πάνο...την εφαγε ρουφηχτή ο "Πολύχρωμος".
Ασαλιωτη την κατεβασε στο λαρυγγι..... Μεγαλο και βαθυ λαρυγγι ο πολύχρωμος |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board