....
Τα γκουραμι δεν τεριαζουν γεωγραφικά με τα ροδόσταμα.
Δες για απιστογραμα... Τι αλλο εχεις αυτη τη στιγμη μεσα στο ενυδρείο; |
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
γιατι πολυ στο οχι τον εχουμε και θα φρικαρει...:D:D |
Πάνο? Τωρα ψάχνω ραμιρεζι κ απιστογραμμα αγκασιζι. Το μονο που δε κολλαει ειναι το υπόστρωμα. Έχω μαγκελιτη... μεγάλοι κόκκοι σαν ελαφροπετρα είναι κ λεω να τους βαλω κ λίγα πετραδακια μικρα μικρά για να πλησιασω στις αναγκες τους. Καλα πάω? ?
Παράθεση:
Παράθεση:
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: |
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Έβαλες... αλλά... χρώματα (που έγραψες) ΔΕΝ είδα. :rolleyes: :D
Για τους δίσκους... πας στο "αρμόδιο" τμήμα του forum και διαβάζεις το... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=92562 ;) |
Ακομα και στα χρώματα περιορίζομαι...
Πολυ ωραια και τα apisto agassizii, οι αγαπημενες μου νανοκιχλιδες, και τα ραμ...αλλα θελουν αμμο...
|
Πηρα χαλικι μικρο καφέ, αμα βαλω άμμο θα χαθεί μεσα στο μαγκελιτη δυστυχώς... μονο αμα φτιαξω χώρισματα...
...
Φιλαράκο μ γιατί δεν βγάζεις όλο το υπόστρωμα και να βάλεις μπεζ χαλαζιακή άμμο?????
Ξέρω πως κόστισε αρκετά το υπόστρωμα σ αλλά βλέπεις πως σε περιορίζει σε ψαροσύνθεση.... Αποθήκευσε το και αργότερα κάνε ένα φυτεμένο....(βάζω φωτιές εγώ!!!:D:D:D) Αν θέλεις μπορείς να αφήσεις ένα δάχτυλο απ το υπάρχον υπόστρωμα και από πάνω να βάλεις 3 δάχτυλα άμμο....ξύλα μπόλικα....εχινόδορους ίσως και λίγη cambomba και θα ναι όνειρο....καθαρά βιοτοπικής προσέγγισης...10-12 cory τα rumynose και ένα ζευγαράκι απιστο η ραμιρεζι........ Θα το λατρέψεις και εσύ και τα ψαράκια σ γιατί το νερό σ είναι ότι πρέπει!!! Για δίσκους ούτε να το σκέφτεσαι..... Φιλικά πάντα!!! |
Παράθεση:
Υπάρχει βέβαια μια πιο γρήγορη λύση να χωριστει σε οριζόντια επίπεδα με χωρίσματα από πέτρες κ ξύλα και να γίνει προσθηκη χαλαζιακής άμμου στη μέση και μπροστα του ενυδρειου. Μ'αυτό το τρόπο θα δημιουργήσω και δύο λόφους με μαγκελίτη στα άκρα και πίσω... Ο μόνος ενδιασμός που έχω μ' αυτή τη λύση, είναι οτι μετα απο λίγους μήνες παίζει να γίνει μιξγκριλ η άμμος με τα πετραδακια. . . ? ? ? |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board