Ευχαριστω φιλε....
Μου τελειωσαν οι πετρες...πηρα και αλλες θα επανέρθω.. |
1 Συνημμένο(α)
Πρό νερού αδέρφια
|
βγαλε οσες πετρες κινδυνευουν να πεσουν και εισαι ετοιμος.
η βαλτες καπου χαμηλα. |
Φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ....ξέρω οτι δείχνει να ειναι ρευστή η θέση τους.....πίστεψε με όμως....(και λογω ειδικότητας πολιτικος μηχανικος) δε κουνιέται τίποτα....επέβαλα και φόρτιση 0.24g
------------------------- Ψαρια τωρα.... ------------------------- 1)Tropheops chilumba 5-6 cm 2) Metriaclima estherae red zebra ''minos reef'' 4-5cm 3) Pseudotropheus ndumbi red top 2 -3 cm 4) Pseudotropheus daktari 2 - 3 cm 5) Labidochromis Chisumulae "Chizumulu Island" 2- 3 cm 6) Lebabeotropheus trewavasae chilumba μεγέθη 6-8 cm 7) Pseudotropheus polit 1 αρσενικό +3 θηλυκά μεγέθη 5-6 cm 8) Pseudotropheus Acei Ngara 1 αρσενικό και 3 θηλυκά, μεγέθη 7-9cm ------------------------- Ποια από αυτά??? |
Εγώ απ' αυτά σαν συνδυασμό θα πρότεινα τα
Pseudotropheus ndumbi red top Labidochromis Chisumulae Pseudotropheus Acei Labeotropheus trewavasae *τελικά τι διαστάσεις είναι το ενυδρείο? |
Τελικά κλεοβουλε μου για μαλαουι παει το 1.60*60*45
Το αλλο...1.50*60*60 το παιρνω αυριο και λεω να φιλοξενησει τη βικτωρια.... |
Παράθεση:
Οι αναλογίες που πρέπει να επιδιώξεις για το κάθε είδος : Pseudotropheus ndumbi red top 1 αρσ+3 θηλ Labidochromis Chisumulae 1+3 Pseudotropheus Acei 1+3 Labeotropheus trewavasae 1+4 |
Eκλεισε αδερφέ.....
θέλω να μου πείτε, για μπόλι....να μη περιμενω να στρωσω κύκλο.... μή χάσω τα χαράκια... |
Τι θέλεις να σου πούμε για το μπόλι?
Έχεις κάποιον εκεί κοντά με ενυδρείο? Αν έχεις, απλά σου δίνει μια χούφτα βιολογικού υλικού απ' το φίλτρο του και το βάζεις στο δικό σου. Μετά με μετρήσεις θα δεις πως θα κινηθείς. |
Tetratec ex1200 κατα τη λειτουργια του φιλτρου παρατηρειται προβλημα στεγάνωσης στη διεπιφανεια κουβα-μηχανης...τι βάζω για να στεγανοποιήσω?
Μήπως να δοκιμάσω τοποθετηση σακκούλας κομμένης στη διασταση της περιμετρου του κουβά??? Έχετε να προτεινετε κάτι άλλο??? |
καθαρισμα και καθαρη βαζελινη μπολικη..και ψαξε να το αλλαξεις συντομα το oring κεφαλης.
|
Oring κεφαλής?
|
http://www.ebay.com/p/Tetratec-Ex120...ter/1341927075
λογικα απο εκει χανει. |
Μάλλον σίγουρα από εκεί....δεν έχει τέτοιο...:):)
|
δεν μπορει να μην εχει:confused:και πως δουλευε?
|
Δουλευε φίλε μου...με διαρροή...
|
και που πηγε το ορινγκ του?μεταχειρο το πηρες?θα ηταν αρκετα μεγαλη η διαρροη αν δεν εχει καθολου.αν ειναι μικρη σημαινει οτι απλα ηρθε η ωρα για αντικατασταση.οπως κι αν εχει πρεπει να αγορασεις ενα!πηρα κι εγω σημερα ενα για το φλουβαλ 4.5 ευρω..
|
Ναι ηταν μεταχειρισμενο.
Πρσγματι μεγσλη διαρροή... Από που παίρνω? ------------------------- Κωσταααα από που παίρνω φίλος?? |
Κάνε μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89774
|
βρηκα κλεοβουλε μου, ευχαριστω.
ερχεται... |
αγοραστηκε ένα fluval 406 (μαγαζι) , και επίσης ενα fx6, και ενα 2215 και ενα 2217.
έρχεται και το oring για το ex1200 έχουν αρχίσει να κινούνται τα νερά, και αύριο θα μπεί μέσα λίγη βιολογία. μάλλον μέχρι την παρασκευή θα φτάσει η πρώτη φυλή της malawi... ------------------------- έχω σκεφτεί καταλήξει στα... 1) tropheus chilumba 2) metria clima 3) red numbi 4) dactari τί λετε? |
Παράθεση:
το 1) είναι δύσκολο ψάρι για αρχάριο το 2) αν είναι το Metriaclima estherae να το αποφύγεις γιατί υβριδίζει και με τη σωλήνα του φίλτρου |
Κλεοβουλε μου ευχαριστω πολυ για την υπομονή σου.
Οπότε έκλεισαν τα 3 και 4...να επιχειρήσω για το 1? Μου λέτε ακόμα 1 φυλή για να μπεί μαζί? |
Από υπομονή, γκατζόλι http://sr.photos1.fotosearch.com/bth.../k21241995.jpg :D
Το Tropheops εκτός του ότι είναι "ζόρικο" είδος έχει και θηλυκά κίτρινου χρώματος όπως τα daktari και θα έχεις πρόβλημα. Προτίμησε (όπως ξαναείπα αλλά δεν θα ξαναπώ γιατί γίνομαι κουραστικός) πιο "ήρεμα" είδη που είναι συμβατά και απροβλημάτιστα, πχ Labidochromis Chisumulae Pseudotropheus Acei Iodotropheus Labidochromis sp. perlmutt |
Φωτισμό το ενυδρείο έχει 2χ35βατ λευκο φθορίου...βάζω κάτι άλλο?
Τί μου προτείνετε? |
αυτά είναι θέμα γούστου
με λάμπες (Τ5/Τ8 ) ή led θα είσαι; Με τα ψάρια κατέληξες; |
Ρωταω για να μου πειτε τι λαμπες να βαλω...ειναι πολλα τα ενυδρεια...μπορω να δοκιμασω συνδιασμους...πειτε μου λοιπόν....
Για ψαρακια μαλαουι....έρχονται.. Labidochromis Chisumulae 1+3 Pseudotropheus Acei 1+3 Labeotropheus trewavasae 1+4 |
Ευχαριστω πολυ τον φιλο πασχαλη για τα ψαρια που μου εστειλε.
Φωτο συντομα... |
Ποιος ειναι ο Πασχάλης ρε παιδια;;;;
|
ενα μελος (pas4)αν θυμαμαι καλα.εχει παντα ωραια ψαρια απο αναπαραγωγες.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board