Το νερό της βρύσης σου το έχεις μετρήσει για GH,KH; Είναι τόσο ψηλά και στη βρύση;
Φοβάμαι ότι κάτι μέσα στο ενυδρείο σου ανεβάζει σκληρότητες, για μέτρα μία. |
Θα μετρησω κωστα...ευχαριστω...
Σκληροτητα μετραω και με το tds??? Aν ναι εχει τιμη 235... |
Προστεθηκε και δευτερο ενυδρειο μονομαχου...του καλού φίλου Κώστα.
Υπέροχος ανθρωπος τελειομανής... Ευχαριστω κώστα. |
Τι σκληροτητα και ph πρεπει να εχω?
|
Γενικά οι μονομάχοι θέλουν PH κάτω από 7,
και GH από 6 και κάτω |
Ευχαριστω τάκη...
Και εδω άλλαξα 50% σε καθε ένα από τους δυο μονομάχους...αλλαξα και λίγο το βιότοπο του βαγγέλη... |
Στο δευτερο μονομαχο βλεπω αυγα και μικρα ramshorn snails.....
Πόσα από αυτα συνυπαρχουν με τον crowntale. Τα υπόλοιπα σαλιγκαρακια...μπορουν να μπουν σε καποια απο τα ενυδρεια της αφρικής? Ή ειναι καλύτερα στα φυτεμένα ή στο τριτο κοινωνικο με τα green tigers? |
3 Συνημμένο(α)
φωτο απο τον δευτερο μονομαχο
|
Σημερα μπήκαν και 3 μονομαχίνες για να κανουν παρεα στο πρωτο μονομάχο....ο οποίος τις υποδεχθηκε με τη κατασκευή όγκου φυσαλίδων......και κυνηγητό...οψόμεθα...
|
να τον χαιρεσαι:)
αλλα δεν ακους,και θα το φας το κεφαλι σου:D και καλα εσυ να το φας εχεις δικαιολογια:D. τα ψαρια τι φταινε? κρυψωνες εχουν οι θηλυκες? θα τις ξεπατωσει στο κυνηγι. βαλε πολλα φυτα μεσα.οταν λεω πολλα,εννοω πολλα. |
Φιλε μου ο καθε μονομαχος βρισκεται στο δικο του ενυδρειο.
Στον πρωτο μου μονομαχο εβαλα για αναπαραγωγη 3 μονομαχινες....οταν αρχισουν τα αυγα θα βγουν τα θυληκα και θα μπουν στον αλλο μονομαχο....οταν τελειωσει κσι εκει η διαδικασια...θα βγουν κσι θα πανε στο δικο τους ενθδρειο... Προσεχω πολυ τα ψαρακια...όλα....το ενυδρειο που εχει κοσμο τωρα...αλλαζει 60%νερο καθε δευτερη μερα... Κρυψωνες υπαρχουν αρκετες....κυνηγητο λίγο...ακόμα.. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board