μολις τελειωσα κιεγω:)
|
Παιδια αυριο το πρωι θα παω να κανω καταθεση....
τωρα ειδα το θεμα και ειναι αργα..... πολλα μπραβο για την σωστη κινηση!!!! |
Παράθεση:
|
Παιδακια μας φουλαρατε...
Εκλεισε το ποσο και εχουμε και πλεονασμα! Θα σας ενημερωσω λιαν συντόμως. Προς τον παρον ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ και σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση! Το GAB δινει ρεστα τελευταια! |
Ωραία πράγματα.- :smt023
|
:smt041
|
+-3+-3+-3
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!! Συνυπογράφω την άποψη του φίλου takolas :) Παράθεση:
|
Έτσι έπρεπε!
|
παιδια να βαλουμε αυριο χρηματα...?? θελετε να βαλουν οσοι μπορουμε και να πανε στο φορουμ???
|
Φυσικα Θαναση αν θελεις να συνεισφερεις για τα εξοδα λειτουργιας και αναβαθμισης δεκτο και σε ευχαριστω πολυ.
Απλα οφειλα να ενημερωσω οτι το θεμα με το ποσο για την ζημια του φιλου μας εχει ηδη καλυφθει. |
Και από πλευράς μου... ΑΝ υπάρξει θέμα επιστροφής... βάλτα για τα έξοδα του περιπτέρου Δημήτρη.- ;)
|
Παράθεση:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Σας έχω ποτέ ότι πολύ γουστάρω που είμαι μέλος σ αυτό το φόρουμ από το 2006;;;
Σας το λέω τώρα |
Μπράβο σε όλους!
|
Να ενημερωσω πλεον οτι το ποσο που εχει μαζευτει εχει υπερβει σχεδον κατα 50% το ποσο της ζημιας του μελους μας.
Οποιος θελησει την επιστροφη των χρηματων του,παρακαλω να επικοινωνησει μαζι μου. Αν οχι,τα χρηματα παραμενουν στον κουμπαρα που εχει ηδη δημιουργηθεί για να αναβαθμισουμε το φόρουμ μας. Και παλι σας ευχαριστω ειλικρινα. |
τα δικα μου παντως να παραμεινουν εκει που ειναι.δεν τα θελω,τσακωθηκαμε στο δρομο:D
|
Παράθεση:
Το ίδιο κ απο μένα. |
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.
|
......μου έσπασε ο καθρέφτης στο μπανιο
|
Στον κουμπαρά
|
Κουμπαρα κι από μένα
|
Παιδακια εβαλα κι εγω... κι ας μεινουν στο φορουμ.. !!!
|
Κερνάτε τον επόμενο καφέ σε συνάντηση οχαχαχαχαχα:p
|
Τελικά πόσοι μαζεύατε ???
και ο Τάκης και στο λογαριασμό του φόρουμ ??? Αρίστο την άλλη φορά πες ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό και πρέπει να αλλάξεις αυτοκίνητο.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα |
δεν εχω λογια...και το ευχαριστω δεν ειναι αρκετο +-3+-3+-3
|
Το λοιπον,γιατι Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τιμια! *ο λογαριασμος ειναι του Τακης οποτε οπου γυναικα του Καισαρα βαλτε αυτον.
Χρηματα εβαλαν τα μελη Περιγραφή Ποσό χχχχ 10 COM POI EUROBANK -3 POI EUROBANK (Κάποιος χχχχ) 10 χχχχχχ 20 χχχχχ 5 χχχχ και χχχχ 20 χχχχχχ 10 POI GIA χχχχχ 10 COM POI χχχχχχ -3 POI χχχχχχχ 20 χχχχχχ 10 χχχχχχχ 50 ΜΤΦ ΜΕΣΩ WEB (χχχχχ) 10 χχχχχχχ 10 COM POI χχχχχ -3 POI χχχχχ 30 χχχχχχχχ 5 χχχχχχχ 10 χχχχχχ 5 χχχχχχχ 10 χχχχχχ και ο χχχχχ 35 ΜΤΦ ΜΕΣΩ M-BANKING χχχχχχχ) 10 χχχχχχ 10 Σύνολο 291 Η ζημια του αμαξιου ηταν στα 150 ευρω τα οποια σημερα εδοθησαν στο μελος. Τα υπολοιπα 141 ευρω προστίθενται στον κουμπαρα μας για την αναβαθμιση του φορουμ. Οποιος εχει διαφωνία να επικοινωνησει μαζι μου. Για την οποια απορια σας ειμαι εδω να απαντησω. Ονοματα με ποσα δεν μπορω να δημοσιευσω οπως καταλαβαινετε. Ευχαριστω παλι απο καρδιας. |
.....το δικό μου το πεντακοσάευρο που πήγε;;;;;
Μπράβο σε ολους μας και πάλι. |
Το φαγαμε στα μπουζουκια,
πήγαμε στον Μάκη Δημάκη :smt019 |
Παράθεση:
|
Να ενημερώσω πως σήμερα μπήκαν 40 Ευρώ ακόμα από 3 μέλη,
τους ευχαριστούμε |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board