Σταύρο με τι, κάνεις σκούπα βυθού στην λίμνη ?
|
Σταύρο συγχαρητήρια πρώτα για ότι κάνεις για τα παιδιά και τους μαθαίνεις πράγματα όμορφα έξω από τα βιβλία και τις αίθουσες και μετά για την πολύ όμορφη λιμνούλα που έφτιαξες. Μακάρι να είχες μαθητές και τους γιους μου!
|
Εγώ που διάβασα τώρα το θέμα σου σε βρίσκω πολύ επιπόλαιο. Θα μπορούσε ένα παιδί να βάλει το κεφάλι του μέσα στη λίμνη για να μετρήσει μέχρι το εκατό και να πνιγεί! Ασε που θα μπορούσε το χειμώνα να βάλει τα πόδια του, να μετρήσει μέχρι το χίλια και να πάθει πνευμονία! Αν ήμουν ψυχολόγος με όρεξη θα έψαχνα γιατί όταν μαζευόμαστε σπίτι μου και βλέπουν την λίμνη μου επισημάνουν χίλιους δυο κίνδυνους και όταν μαζευόμαστε σπίτι του φίλου μου Στράτου που έχει πισίνα δεν περνά από το μυαλό κανενός ενώ έχουν και τα δύο τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας. Μάλλον είναι η ίδια ψυχολογία που όλοι διαμαρτύρονται φωναχτά σε ένα σούπερ μάρκετ στην ουρά για ένα ακόμη ταμείο, ενώ στην τράπεζα το ψυθιρίζουν.
|
Να σαι καλά ρε Πανο.
Αρτεμισία με λάστιχο βεράντας δεμένο σε ένα κοντάρι για να μην λυγίζει από τη μεριά που είναι μέσα στη λίμνη. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Νικόλα που είσαι βρε ?? :D:D Πάμε να φάμε τα πασατέμπο μας χαχαχαχαχχαχα ξέρεις εσυ ;)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Το δεύτερο καλοκαίρι πέρασε και η λιμνούλα άντεξε. Μάλιστα έχουμε και μερικά νέα χρυσοψαρακια που γεννήθηκαν και επέζησαν αυτούς τους μήνες. Τα νουφαρα δεν ανθισαν ποτέ μια και δεν τη βλέπει ο ήλιος σχεδόν καθόλου.
|
Άντε ωραία να σας ζήσουν !!! :D Για την επόμενη χρονιά βάλε nymphaea alba δεν θέλει απευθείας ήλιο ;)
|
Να σου ζησουν Σταυρο ευχαριστα νεα!!!!
|
Καλά κάθε μέρα μετράω περισσότερα μικρά. Παίζει να είναι 20 τα νέα χρυσοψαρακια. Μου κάνει εντύπωση ότι κάποια ενώ έχουν πάρει μπόι είναι ακόμα μαύρα ενώ αλλά που ακόμα είναι μισή μερίδα, πιο νέα, έχουν γίνει πορτοκάλι :smt120
Το ωραίο είναι που όταν με βλέπουν έρχονται σε σειρά 3 γενιές ψάρια συνολικά καμιά 35 άρα μαζί με τα νιάνιαρα. Ευτυχώς η λιμνούλα είναι 4-5 κυβικά και φαίνεται άδεια. |
Βγαλε μερικες καινουργιες φωτογραφιες με τα μικρα να τη χαρουμε και εμεις την λιμνη :)
|
Παράθεση:
|
https://youtu.be/jz5DLjIwKaA
Ένα πρόχειρο βίντεο |
Μια χαρά Σταύρο!
Φαίνονται πολύ ζωηρά τα ψαράκια! Μπράβο πάλι στο μεράκι σου ! |
Μπράβο Σταύρο. Πολύ ωραία.
|
γεια σου Σταύρο :-) Πολύ ωραία η λίμνη σου μπράβο !!! και πολύ χρήσιμο αυτό για τα παιδιά !!! εγω τώρα είμαι υπό κατασκευή λίμνης και θα ήθελα να μάθω αν έφτιαξες σκούπα βυθού ή αν αγόρασες κάποια του εμπορίου ... αν την έχεις φτιάξει θα μπορούσες να με βοηθήσεις με τη διαδικασία ?
|
Καλησπέρα και καλως ήρθες :D πές μας λίγα πράγματα για την λίμνη σου, να δούμε αν χρειάζεσαι πραγματικά σκούπα ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board