Κι εγώ ένα από όλα σίγουρα!!!
και ανάλογα με τη τιμουλα 4-5 καπέλα (να μπαίνουν και τα ανίψια στον χορό) |
βρε παιδια αν μπορειτε φιαχτε και κανενα στικερ να κολησουμε στο ενυδρειο να γραβει gab η greek aquarist board με σημα τιν βουκεφαλαντρα ας πουμε να το κολησουμε στα ενυδρεια μας,μπορει να ειναι διαφανο
|
τιποτα αλλο? :D
κατσε βρε.. ενα ενα..:D να δουμε τις μπλουζες και τα καπελα αρχικα ... και αργοτερα παμε και γι αλλα.;) |
Και εγω θελω αυτοκόλλητα...:twisted:
|
χαχαχα!
κι εγω θελω, αλλα ας ξεμπερδεψουμε με τα μπλουζακια μια φορα.. λεω εγω.. |
Παράθεση:
dimis αυριο θα ρωτησω αν μπορω να φιαξω εδω στην Λιβαδεια στικερ θα σας στειλω σε ολους εκτως απο τον τσαλα:smt052!θα το κανω οπως το εφιαξε ο τακολας μου αρεσε πολυ αφου μου απαντησει βεβαια και δεν εχει θεμα |
χαχαχαχα!
βαλε κι εμενα μεσα:D που ειναι του takolas? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
εχω παθει πλακα μο αρεσει πολυ αυτο μπλε και το logo
|
α! ναι.. το ειχα δει Γιαννη!:smt120
|
σε τυποογραφειο να ρωτησω?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
"GAB μόνο" θα γίνουμε :D
Να σας δείξω και τα μπράτσα μου?:smt005 ένα tatoo θέλω... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
*το σκίσαμε το θέμα:).....θα μας μαλώσουν :smt079 |
Παράθεση:
|
Κι εγώ θα έπαιρνα 1-2 gab-o-t-shirts !!!!
|
Παράθεση:
Τι είναι αυτά ωρέ... άρχισες δίαιτα; Εγώ θέλω 3 απ' όλα... ένα κοκορέτσι, 750 γρ. παϊδάκια, μια χωριάτικη, ένα τζατζίκι, μια κολοκυθάκια τηγανιτά, 2 πίτες κομμένες για αρχή... και βλέπουμε.- :smt106 :D |
Χαχαχαχαχαχα κλαίω απο τα γέλια :D:D Δεν αφήσατε τίποτα .... κάτι θα σκεφτώ να ζητήσω ;)
Σκέφτηκα !!!!!!!!!! Θέλω ένα pond liner 10μχ20μ στο Κέντρο το σήμα μας GAB και θα φτιάξω μιά Λιμνάρα ...... πσσσ :) :) :) |
2 Συνημμένο(α)
ετοιμα τα στικερακια παιδια εκανα 150 οποιος μοντ θελει ας μου στειλει να του τα στειλω να τα διανειμει οπου θελει ευχαριστω πολυ το μελος takolas για την αμεση προθυμοποιηση να μου δωσει το λογο που εφιαξε!εκανε υπεροχη δουλεια
|
Αααααα τι ωραίο :smt041:smt041 Ευχαριστούμε Γιάννη :D
Εμένα να μου το στείλεις σπίτι ;) |
Ωραια ειναι!
|
αυτο θα πει ενυδρειο με την βουλα!!!!αρτεμις να στα στειλω ολα?για ολους μας τα εφιαξα ακομα και για αυτους που μου λενε τωρα οτι επρεπε να ελεγαν αλλες δοσολογιες στα λιπασματα για να βγαλω αλγες και στα επιπλα χοχοχοχο
|
χοχοχοχοχο :D:D:D Αν έμενα Αθήνα με μεγάλη μου χαρά αλλά ...... :confused:
|
Γιατί δεν φτιάχνεται μερικά Stickers και για την "έκθεση", να μοιράζονται στον κόσμο ? ;)
|
Λαμπρο εφιαξα βρε θα τα δωσω σε ενα διαχειριστη και ας τα μοιρασουν οπου κρινουν
|
:smt023 Σωστός !!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board