κοιτα καλυτερα για καποιο ειδος cynotilapia αν σου αρεσουν και απεφυγε τα metriaclima.αν και σιγουρα θα θελεις και 3ο χαρεμι στα τοσα λιτρα.αμα θες κανουμε και προτασεις.
|
Εννοειται οτι θα ακολουθησω πιστα οτι μου πειτε.Θα διαβασω πρωτα καλα τα ειδη ψαριων ωστε να μην σας ρωταω για ακυρα ψαρια.Τωρα διαβαζω αρθρα για γενικες πληροφοριες των κιχλιδων και παρακολουθω βιντεο της λιμνης για να γινει οσο το δυνατο βιοτοπικης προσεγγισης.3 ειναι τα θεματα που με απασχολουν για τωρα.
1.Να καταφερω να πεισω τη γυναικα μου 2.Να πουλησω οσο το δυνατον καλυτερα το ενυδρειο μου 3.Να επιλεξω ενυδρειο Μακαρι να μπορουσατε να βοηθησετε στο 1 αλλα δεν.Στο 2 θα βοηθησει το forum με αγγελια.Στο 3 θα χρειαστω γνωμες |
Λαμπρο Καλημερα! Εχεις 3 διαφορετικα φιλτρα.Με ποιο εισαι περισσοτερο ικανοποιημενος σχεση τιμης-αποδοσης-θορυβου?
|
Δύσκολο το ερώτημα σου. Αλλού υπερτερεί το ένα και αλλού το άλλο.
Έχω ένα Fluval 406 (πολύ δυνατο, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ακριβό, κάνει θόρυβο (αλλά τωρα που βρήκα το κόλπο σταμάτησε, δεν μπουκώνει πολύ εύκολα). Ενα Astron AS-2212 (Πολύ καλή τιμή, καλή ροή, όχι πολύ καλά υλικα σε σχέση με το Fluval, εντελώς αθόρυβο). Ενα JBL e-1500 (ακριβό, πολύ δυνατό, αθόρυβο σχετικά, πολύς χώρος για υλικά, μέτρια ποιοτητα υλικών κατασκευής.) Βλάβες δεν έχει βγάλει ποτέ κανένα (φτου φτού). |
Αν χρειαζοταν να παρεις αλλο ενα δηλαδη σε κοβω για Fluval μαλλον ε?
|
Παράθεση:
Στο JBL μάλλον. |
Εχει δουλεψει κανεις το aquanova nfc 1500? Εχει καλα χαρακτηριστικα και 90 ευρω
|
Κοσμά μπες στην κατηγορία εξοπλισμός γλυκού νερού.
Είχα ανοίξει ένα θέμα για εξωτερικά φίλτρα. Διάβασε τις απόψεις των παιδιών. Ίσως βρεις απάντηση σε αυτό που ψάχνεις. Εγώ (προσωπική άποψη) θα έβαζα 2 JBL 1500 και 1 ή 2 wavemaker και θα ήμουν υπέρ ευχαριστημένος. |
Παράθεση:
|
Σημερα εκανα ενα βηματακι παραπανω και το πιο σημαντικο.Καταφερα να ψησω την γυναικα μου.:smt052
Τωρα παμε για το δευτερο-την πωληση του ενυδρειου μου.Κατα την αποψη σας νομιζετε οτι τωρα ειναι καλη εποχη ή να περιμενω τον Σεπτεμβριο? |
Καλησπερα σας! Το ενυδρειο μου το παλιο πουληθηκε και παμε για το καινουργιο.Κοιταζω το anoybias a1500 και το a1800.Η διαφορα σε μεγεθος οπτικα ειναι πολυ μεγαλη.400 λιτρα με 600.Η τιμη 150 ευρω διαφορα δεν ειναι μεγαλη αλλα σκεφτομαι αν αξιζει γιατι μεγαλωνουν τα εξοδα στον εξοπλισμο(φιλτρα,ρευμα,νερο...)Τι γνωμη εχετε? Μου φαινεται μανικι απο τα 100 λιτρα σε 600.Θα μπορω να το κουμανταρω?Αν υποθεσουμε οτι στο 400 βαλω 3 χαρεμια malawi στο 600 μπορω να βαλω 4? Δυο φιλτρα απο 1500l/h ειναι αρκετα?
|
Γνώμη μου, πάρε το 600άρι. Οι δαπάνες μετά είναι σχεδόν ίδιες.
Τα υπόλοιπα τα λες σωστά ;) |
Ευχαριστω Κλεοβουλε! Για το 600αρι παω,προσπαθω να το εμπεδωσω:p
|
600 δαγκωτό!!!
|
Αφού δεν τίθεται θέμα χρημάτων για την αγορά,εννοείται το 600άρι!
|
Επίσης αν θελεις αφού δεν εχουμε θεμα χρημάτων μπορεις να μας παρεις απο ενα 600αρι σε ολους!!! :grin:
|
Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση ???
Πριν πας στο 600αρι, και το στήσεις αφρικάνικο, και αφού ρώτησες και την γυναίκα, τον μηχανικό τον ρώτησες ή θα το στήσεις σε ισόγειο ? ;) |
Γιατι καλε που μένει σε δεντροσπιτο ή στο 20ο όροφο???
|
Παράθεση:
Ειπα τα 150 ευρω ειναι μικρη διαφορα για τοση μεγαλη διαφορα σε μεγεθος |
Σε πειράζω βρε μην μασάς καλα θα κανεις να πας στο μεγάλο γιατι μετα δεν αλλαζει για μεγαλύτερο... ασε ετσι την επαθα κι εγώ...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Να σου κάνω μια άλλη πρόταση για να μην το μετανιώσεις μετά.... Αφού είναι όλο δικό σου, δεν το στήνεις στο ισόγειο να το κάνεις μια και καλή 1 τόννου να είσαι "άνετος". |
Καλη η ιδεα σου αλλα δεν εχει ισογειο.Ειναι με πυλωτη.Απο κατω μου ειναι τα πεθερικα μου.Θα πρεπει να πεισω και αυτα:D
|
Παράθεση:
Άσε τότε μην κουνιέσαι πολύ γιατί σε βλέπω να φεύγεις μαζί με το 600λιτρο και να δω που θα το βάλεις μετά. Με το καλό Κοσμά το 600αρι ;) |
Κοσμά μια χαρα ειναι και το 600αρι, ειναι εποχές για να ψαχνεις σπίτι???
Ενα δωμάτιο πάντως στο ισόγειο για fish-room κανεις και ενα ενυδρειο 2,5 μετρα επι 60 πλατος και 70 υψος και βαζεις μεσα οτι θέλεις!!!! Μμμμμ μην σου μπαίνουν ιδεες σε βλεπω να κοιμάσαι στο χαλακι της εισόδου... |
Παράθεση:
|
:D:D:D Με ανεχονται αλλα δεν το εχουν δει το 600αρι ακομα.Ουτε η γυναικα μου.Αμα το δουν και μετα ερθει και ο λογαριασμος της ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ θα ψαχνω για σπιτι να μεινω και οχι για 2,5 τονους ενυδρειο.
Αληθεια πως το φερνουν σπιτι?Με γερανο? |
Παράθεση:
Παράθεση:
χαχαχαχαχαχα........Κόσμα κοίτα να έχεις εσύ την τελευταία λέξη ("Μάλιστα αγάπη μου" ) και όλα θα πάνε καλά. Παράθεση:
Χαχαχαχαχαχα...... |
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Τελειο!!!
|
600ρι με τα 1000 :):):):)
μην ακούς τις σειρήνες για δύο τόνους κτλ... με 4 x 600ρια στο ισόγειο θα έχεις περισσότερη ποικιλια :smt041:smt041:smt041 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board