----
Καλη επιτυχια σ ολους!!!τρομερα ενυδρεία και πανέμορφα ψάρια!!!
|
Ψηφίστε ελεύθερα!:smt041
Εδώ δεν κινδυνεύετε από μνημόνια, φόρους, ψεύτες και κλέφτες ;) Ψηφίστε τα πιο όμορφα και σωστά ενυδρεία, γιατί έτσι μας αρέσει :) http://www.globaldelight.com/blog/wp...-300x300-1.gif |
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά! Πολύ ωραίες και δροσερές αποδράσεις! Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες! Καλό καλοκαίρι :cool:
|
Παράθεση:
|
Είναι όλα πολύ όμορφα,καλή επιτυχία σε όλους!! :)
|
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία! Πολύ όμορφα ενυδρεία!
|
Συγχαρητηρια σε ολους..Παρα τις αντικειμενικες δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε ,απο τη συντηρηση των ενυδρειων ως την ευρεση ζωντανων,βλεπω πολυ ομορφα ενυδρεια και ψαρια σε αριστη κατασταση στα περισσοτερα.Συγκρινοντας με συμμετοχες σε αντιστοιχους διαγωνισμους σε αλλες χωρες που εριξα μια ματια,το επιπεδο ειναι πολυ καλο,δεδομενης και της συγκυριας, σιγουρα εχουν εκλειψει εντελως τα κιτς και οι 'αμερικανιες' που βλεπαμε παλιοτερα ,η προσεγγιση ειναι βιοτοπικη και αυτο ειναι σιγουρα εργο GAB..!Απο τετοιους διαγωνισμους ολοι βγαινουν κερδισμενοι,προσωπικα περισσοτερο σαν εκθεση ενυδρειων το αντιμετωπιζω και λιγοτερο σαν διαγωνισμο..,ελπιζω την επομενη φορα να εχουμε και περισσοτερες συμμετοχες..
-------- Mια παρακληση..αν ειναι δυνατο ,να αναρτηθουν οι φωτο του διαγωνισμου και στη σελιδα του GAB στο FB ωστε να μπορουμε να τις προωθησουμε..ειναι ευκαιρια.. |
Καλη επιτυχια σε ολους!Πολυ ομορφα ενυδρεια!
|
Ψηφίστε με και θα σας φέρω την λίμνη στο σπίτι σας ψηφίστε με και θα σας πάω ταξίδι πριν φφέρω την λίμνη στην λίμνη ψηφίστε με γιατί είμαι μετριοφρον και δεν μου αρέσουν η υποσχέσεις ψηφίστε με γιατί ξέρω που μένετε.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κάνε το χρέοςσου εεσύ και θα σου κάνω και το γεφύρι της Άρτας έξω από το σπίτι σου 😃😄 |
|
καλη επιτυχία σε ολους!
|
1 Συνημμένο(α)
Προλαβαίνετε !!!!!! :D:D
|
ένα μεγαλο μπραβο σε όλα τα παιδια ..το νέο αιμα παει σφαιρα!!!
|
καλη επιτυχεια σε ολους. θα γινει και το 2017;
|
ωραια ενυδρεια ολα,συγχαρητηρια σε ολους και καλη επιτυχια:)
ειμαι σιγουρος πως καποια τα αδικουν πολυ οι φωτογραφιες. αλλα τουλαχιστον τα χαιρονται οι κατοχοι και αυτο εχει σημασια;) κιεγω ψηφισα επιτελους:D |
Καλή επιτυχία σε όλους !!!!!!
|
Καλό μήνα!
Ξέρω :).... έχετε ακόμη 30 μέρες για να ψηφίσετε :smt028 Μη κάνετε όμως σαν τον Μυλωνά :D |
Μέχρις στιγμής προηγούνται :
-Tanganyika deep waters -Malawi beach -Saulosi heaven -Tanganyika Lover -African Punk Canyon http://treasure.diylol.com/uploads/p...yet-496039.jpg |
Άντε τι καθόσαστε ???
Προλαβαίνετε να ψηφίσετε ακόμη, (το ενυδρείο μου) και να πάρω το μυστικό βραβείο !!! "Μια φωτογραφία με αφιέρωση και την ευλογία του, από τον Μέγα Σαμάνο" |
Για σένα ο σαμάνος έχει άλλο μυστικό βραβείο :p
|
Παράθεση:
|
120 χομπιστες ψηφίσαν μέχρι τώρα πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καθαρό!
|
Λίγα άτομα δεν είναι τα 120??
|
Πραγματικά έδωσε μάχη το ενυδρείο μου!!!
Για ένα ψήφο έχασα το έπαθλο!!! |
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλά αλλά θέλω να δω να ανεβούν και άλλο γιατί γίνεται μεγάλη μάχη για την 3η θέση!!!!
|
:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... ..
κλαίωωωωωω......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα Όλα τα λεφτά ο θόρυβος από την σφαλιάρα, ούτε σε ταινίες του Βέγγου !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα |
Παράθεση:
ενώ βλέπουμε στο θέμα τόσες χιλιάδες επισκέψεις. Έχουν φαίνεται εμπιστοσύνη στην κριτική μας επιτροπή :) |
Μέχριππότε είναι η προθεσμία????
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board