Είχα χρησιμοποιήσει πλαστικό σχαράκι νιπτήρα
http://a.scdn.gr/images/sku_main_ima...tou_leyko.jpeg Δες κι εδώ http://www.igna.gr/index.php/eshop/d...-dichty-detail |
Δεν εχουν,θα φερουν απο εξω.με βλεπω με σχαρακια νεροχυτη,κολλημενα απο την μερια του φιλτρου να μην φαινονται εντονα.
|
2 Συνημμένο(α)
Συνεχεια εργασιων και κολλημα της πλατης του εσωτερικου σαμπ με κοντρες.οταν καταληξω με τις σχαρες,θα παρω και ποτηροτρυπανο για τις τρυπες...με προπονηση στο τρυπημα σε ενα ρεταλι που εχω
|
3 Συνημμένο(α)
Εκανα και τις τρυπες σημεραααα...αφου περιμενα 16 μερες για την ποτηροκορωνα λογω βλακειας ελτα.αυριο κολλαω τα buffer πρωτα ο θεος
|
Ωραίος!!!! :smt041:smt041:smt041
|
3 Συνημμένο(α)
Ετοιμο και το επομενο σταδιο.περιμενω τιμη για ξυλα για καπακι
|
3 Συνημμένο(α)
Σιγα σιγα προχωραω.χθες τρυπησα κι εκοψα ενα πλεξι μαυρο,για να μην φαινεται ο χωρος του φιλτρου απο μπροστα.σημερα εγινε το τελαρο του καπακιου,και η πατουρα εσωτερικα.
|
μπραβο! ωραια δουλεια!
|
1 Συνημμένο(α)
Συνεχεια εργασιων στο καπακι με ενισχυσεις.
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Ωραίος ο μάστορας :)
|
Πάμε γερά φίλε μου ;)
|
2 Συνημμένο(α)
Γυαλοχαρταρισμα,τρυπημα και δοκιμη για μεντεσεδες inox και καπακια plexi 5 mm
|
1 Συνημμένο(α)
Και ενα πρωτο χερι λογω αυπνιας...
|
Mπράβο :smt041, το έχεις :D:D Καλή συνέχεια !!
|
1 Συνημμένο(α)
Καπακι τελος,μονο τα σελοφαν βγαζω στην τοποθετηση.απο το ενυδρειο βαφω πλατη ενα δευτετο χερακι κι ειναι ετοιμο.σημαντικο προβλημα...πως ανεβαινει ενα οροφο απο σκαλες,πολυ βαρος...
|
Παράθεση:
|
Καθαρισαν για παρτη μου τελικα τα φιλαρακια...με υποβοηθηση μπυρας βεβαια.τοποθετηθηκε και μεινανε καποιες λεπτομερειες που θα παρουν τον χρονο τους.ο φωτισμος βεβαια μετα και αντε θα τελειωσω φετος;
|
Πολυ καλη δουλεια μπραβο κι απο μενα!!Το τελαρο πως το εδεσες περιμετρικα εννοω κυριως στις γωνιες μπορεις να μας πεις και τι ξυλο εβαλες;
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
2 Συνημμένο(α)
Λοιπον,πηρα κοντρα πλακε θαλασσης στα 9mm.με συνδιασμο ξυλοκολλας αδιαβροχης και με καρφωμα με μικρα καρφακια εδεσα το τελαρο.εσωτερικα με κοντρα πλακε 3 cm,με καρφωμα κολλημα "εδεσε" το τελαρο και δημιουργηθηκε πατουρα για να κατσει στο χειλος του ενυδρειου.στις 4 γωνιες κολληθηκαν και καρφωθηκαν τριγωνικα χοντρα κοντρα πλακε για να δεθει καλα η κατασκευη.μετα στοκαρισμα τριψιμο,βαψιμο.στο τελος γωνιες inox και plexi 5 mm με μικρα χερουλια
|
1 Συνημμένο(α)
Τοποθετημενο στην θεση του...κολλησα dc- fix αυτοκολλητο στα αριστερα.τωρα θελει κι αλλες καθαριοτητες,αλουμινογωνιες και βλεπουμε....
|
1 Συνημμένο(α)
Ετοιμο...
|
Αντε με το καλό να το δούμε και γεμάτο :)
|
Ευχαριστω πολυ
|
4 Συνημμένο(α)
Ετοιμος και ο φωτισμος...
|
4 Συνημμένο(α)
Συνεχεια στησιματος με προμηθεια εξοπλισμου.βεβαια λογω διακοπων γεμισμα απο 17/8 και μετα...
|
Παράθεση:
|
Αντε ξεκίνα τι στρώσιμο :)
|
Τι να βαλω μεσα δεν ξερω.....
|
Τι εννοείς ;
από ψάρια τι να βάλεις μέσα ; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board