και ρεφρεκτομετρο θες.παρε απο εξωτερικο εδω ειναι πανακριβοι
|
Παράθεση:
|
ουπς δεν ηξερα δεν ρωταγα?
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
χαχαχα γεια σου φιλε λεων:p ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
σε λιγο περιμενω νινταλ να ερθει:p,θα κανουμε τρυπες με το καλο και μετα φωτο:grin:...................
|
1 Συνημμένο(α)
καλησπέρα παιδια!σημερα ήρθε ο νινταλ πολύ καλο παιδί και πλέων και καλος φίλος!:)
αφού καρδιοχτύπησα ρίχνοντας σιγά σιγά νερο για να ανοιχτούν οι τρυπες.τελικα όλα καλα δόξασε ο θεος......:p Συνημμένο Αρχείο 77818 |
Αντε με το καλο.
Τι περιμενεις, συνδεσε και γεμισε :) Χαλαρο σε βλεπω σημερα, περιμενα με το μομεντουμ που εχεις αποκτησει οτι θα εφτιαχνες αλατοτητα τωρα :) |
Παράθεση:
|
πως θα το κανεις?δεν ξερω τι εχεις στο μυαλο σου.γτ βλεπω τις τρυπες λιγο χαμηλα η κανω λαθος?θα προσπαθησεις να τραβαει νερο απο την επιφανεια με καποιο κουτι?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
καπως ετσι προορίζεται να γινει:D |
2 Συνημμένο(α)
καλησπέρα παιδια!εργασια και χαρα...........
πρώτα σημάδεψα........Συνημμένο Αρχείο 77857 μετα κόλλησα.....Συνημμένο Αρχείο 77858 και τελος περιμένω να στεγνώσει 5-6 μερες και έτοιμο και το σαμπ... |
αν θες τρυπα στον τοιχο , σφυρα ειμαι ειδικός πλεον...
|
Παράθεση:
τωρα περιμένω νινταλ να μου δωσει διαστάσεις σωλήνων για να ανοίξω τρυπα στον τοιχο!:smt020 ευχαριστώ πάντως! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ:smt052 |
Εγώ να δω πότε θα έρθω για καφεδάρα Νίκο !
|
Παράθεση:
|
καφεεεεε??? και γω και γω!!!! :grin:
|
Παράθεση:
σε περιμενω:grin: αλλα κοιτα να τα εχεις καλα μαζι μου τωρα γιατι το etablon σου θα περάσει και απο τα χεράκια μου:grin: |
Παράθεση:
|
Δεν πάτε καλά μα καθόλου καλά!!!!:smt052
|
ο Νικος??? το ΚΑΛΗΤΕΡΟ παιδι!!!! που να δειτε και την ρεφαρα του!!! η ΚΑΛΗΤΕΡΗ στο σπιτι!!! χαχαχαχαχααχχα :D:D:D[/QUOTE]
χαχαχαχαχα κλαίω........ φιλε λεων!:p ------------------------- Παράθεση:
να είμαστε καλα σακη αυτό μετραει :p......................... η τρελα δεν παει μόνο στα βουνα αλλά και στην ΘΑΛΑΣΣΑ |
4 Συνημμένο(α)
καλησπέρα παιδια!με αστραπιαίες κινήσεις και χωρις να παρει χαμπαρι η γυναικα άνοιξα την τρυπα στο τοιχο:)(περιμενα να μην είναι σπιτι γιατι τωρα θα σας εγραφα από το πατρικο μου:D)Συνημμένο Αρχείο 77911Συνημμένο Αρχείο 77912μετα έβαλα το σαμπ στην θεση τουΣυνημμένο Αρχείο 77913και τωρα πρέπει να παρω σωλήνες και να αρχίσω το κόβε ράβε για να έρθουν!Συνημμένο Αρχείο 77914
|
πως και δεν την εκανες χαμηλα να ειναι πισω απο το κουτι του σαμπ?
Δεν σε επερνε? Μεγαλη φαινεται... η παντοφλα που ερχεται :) |
1 Συνημμένο(α)
πρωι μεσημερι βραδυ μετα το φαγητο (μεσα στο τσαι για να μην το παρει χαμπαρι) και το κενεις το σπιτι ελβετικο τυρι!!! χαχαχαχαχαχα
|
Παράθεση:
αυτο που λες ειναι το πιο σωστό και το πιο ενδεδειγμένο αλλα αυτο που σκέφτομαι να κανω ειναι μετα τους συνδέσμους να φύγουν στην ευθεια οι σωληνες να περασουν τον τοιχο εξω και μετα να γωνιασουν ετσι ο ηχος θα ειναι απο εξωτερικά και οχι μεσα η παντόφλα παντόφλα παντως.................... ------------------------- Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
|
Νίκο ποσο περιπου κοστιζουν αυτα?
Με 3 σωληνες θα ειναι η υπερχειλιση? |
Νικο δινει και λιανικη αυτος? ψαχνω ενα ποτιρι κατα κυριο λογο αλλα και ενα σετ (ποτιρι γωνια 90 ρακορ γωνια 90 βανα γωνια 45 και σωλεινας δεν θα με χαλαγε!!!)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board