Για τα μικρα ελεγα και εγω οτι θα βρουν την ακρη,εχω καταλαβα τι θελεις να κανεις!
|
Παντελή θα δείξει πολύ ωραίο με τις αλλαγές που σου πρότειναν.Τελικά δεν θα το αλλάξεις,θα αφήσεις τις πέτρες πάνω από την άμμο;
|
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...7cc663a2cc.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e2a7d57f5d.jpg
Φίλε δεν ξέρω ποιές θεωρείται πέτρες λάβα αλλά αν σου αρέσει αυτή, την έχει σε ένα μαγαζί να σου πω να πας αν θες. |
Πέτρα λάβας είναι.
|
αυτη ναι πετρα λαβας ειναι.. εγω δεν εψαχνα λαβα ομως... εψαχνα να βρω μαυρες πετρες σε ακανονιστο σχημα για να φαινοντε σαν φυσικες... περιπου σαν αυτες που βρηκα δηλαδη... οσο για τις πετρες θα κατσω να ασχοληθω σημερα για να το χαμηλωσω πολυ το νταμαρι να ανοιξω χωρο...και να ελαφρυνει κιολας... :D:D
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
update!! :grin::grin::grin: νομιζω τωρα ειναι πολυ καλυτερα... με χαλει ομως που φαινεται η υπερχηλυση πανω αριστερα.. καπως πρεπει να την κρυψω..
για πειτε!!! :D:D |
Αρκετά καλό!Για τα πιο μικρά ψάρια που θες να βάλεις,υπάρχουν κρυψώνες;
|
ναι εννοειτε.. μην το βλεπεις ετσι στις φωτο δεν φαινεται η ποσοτητα των πετρων... εχει γυρω στα 100 κιλα πετρα μεσα... και εχω αφησει και μικρες τρυπες και περασματα ενδιαμεσα για τα μικροψαρα...
|
Ωραίο έγινε :)
Με μια συστάδα ψηλά φυτά στην αριστερή άκρη θα κρύψεις και τη σωλήνα. |
Παρόλο που μου αρέσει έτσι hardscape είναι στο πρόγραμμα και μερικά φυτά έτσι για να μην είναι πολύ μονότονο... Όχι πολλά πράματα βέβαια καμία βαλισνερια και κάνα 2 κοντά σε ύψος μπροστά και ενδιαμεσα από τα βραχάκια δεξια...
|
Καλο. Μετεφερε τις πέτρες πιο μπροστά και βάλε βαλισνέριες από πίσω!
Ωραίος! |
Οι πέτρες είναι ήδη πιο μπροστά Γιατί είχα σκοπό για β αλισνεριες και γιατί δεν ήθελα να ακουμπάνε ή να στιρηζοντε καθόλου στα τζάμια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
|
Παράθεση:
Όμορφο!!!! |
Καλησπέρα! Το ενυδρείο προχωράει.. σήμερα ασχολούμαι από το πρωί με τον φωτισμό ο οποίος με παιδεύει λίγο όπως έγραψα και τις προηγούμενες μέρες.. Όλες οι παλιές λ εντοταινιες αντικαταστάθηκαν με 3 καινούργιες από τις οποίες οι 2 είναι ψυχρό λευκό και η μια είναι μπλε..Επίσης και οι 3 ταινίες είναι ελεγχόμενες με dimmer για να μπορουν να βγαζουν την επιθυμητη ποσοτητα φωτος που εγω θελω..έχουν κολιθει στα καπάκια και περιμένω να στεγνώσει η σιλικόνη για να δούμε τι καταφέραμε.. θα βάλω και φωτογραφίες αργότερα με το αποτέλεσμα.. ελπίζω να βγει καλό Γιατί όσο στεγνώνουν εμένα με τρώει ή αγωνία με το πως θα φαίνεται!!!
|
:smt023:smt023:smt023
|
3 Συνημμένο(α)
upadate!!! ετοιμος και ο φωτισμος... στις φοτο κανει αντανακλαση η αμμος και βγαινουν χαλια φωτογραφιες... δεν εχω και φωτογραφικη ειναι απο κινητο... αλλα βαζω 2-3..
|
Μπραβο Παντελο,παρα πολυ ωραιο εγινε!!!Μια χαρα ειναι η υπερχειλιση δεν φαινετε ασχημα!
Με το καλο να ερθουν και τα ψαρια τωρα!!! |
ελειψες πολλες μερες και ανησυχησα.. ναι κατι τελευταιες λεπτομεριες φτιαχνω τωρα και μετα με το καλο τα ψαρια!
|
1 Συνημμένο(α)
update!!! ελπιζω να μην μου τα ξυλωσουν ολα τα μπολντωζακια!!! :D:D:D
|
Κούκλα έγινε!
|
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να φυτευω της β αλισνεριες συνέχεια.. χαχα...!
|
Ωραιο που ειναι οταν δεν τα τρωνε τα ψαρια!!!!
Πολυ ομορφο!!!! |
ναι ωραιο ειναι τωρα.. θα δειξει οταν μπουν τα ψαρια αμα θα αφησουν τιποτα ορθιο...δεν πιστευω να τα τρωνε απλα απο το σκαψιμο στην αμμο πολυ πιθανο να τα ξεθαβουν...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board