Παράθεση:
Το ποσο ακριβως ειναι ειλικρινα με τοσες παραλαγες χρωματος σηκωνω τα χερια ψηλα :-) μοιαζει με ολα μεχρι το 40 στο φως μοιαζει με 10-20...και εκανα και αρκετα μεγαλη αλλαγη..το φαι που επεσε επειτα απο την αλλαγη αντε να ηταν 2 φορες απο μια κοφτη κουταλια του γλυκου τροφη... Αυτα... |
Βγαζω το ασπρο και τον σουμπουνκιν για θεραπεια..
30 γραμμαρια ανα 10 λιτρα εχουμε πει ετσι??? Εκανα 2 μεγαλες αλλαγες οπως με συμβουλευσατε και τωρα λεω να ριξω και στο μεγαλο αλατι...να ριξω και εκει την ιδια αναλογια??? ------------------------- Θα εχουνε προβλημα λετε σε 45 λιτρα για 2 βδομαδες και τα 2?? |
Ναι , αυτη την δοσολογια βαλε..
Αν εχεις στρωμενο φιλτρο ,δεν θα εχουν προβλημα. Μετρησε και νιτρικα τωρα που εκανες και αλλαγες να δεις που βρισκονται |
Ναι αυτο θα κανω τωρα...φιλτρο Diy με υλικα απο το σαμπ
|
Οκ τοτε, ριχτα.
|
Παράθεση:
Ποσο ειναι αυτο??γτ το κανω για 5 εγω... http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps6djpp4sn.jpg |
Μια χαρα ειναι.
Τωρα απο φωτο δεν μπορω να πω με σιγουρια(μπαινω και απο κινητο), αλλα 5-10 ειναι. Για μενα, μετρας για λιγες μερες.. Οταν παει 15-20 , κανεις αλλαγη. Ετσι θα μαθεις καθε ποτε και ποσο αλλαγη χρειαζεσαι. |
καλό είναι , κάνε κάθε μέρα μέτρηση να δεις με τι ρυθμό αυξάνεται
--------------------------- Γιάννη με πρόλαβες :) |
Αυτο ελειπε να μην ηταν και καλο με ολα αυτα που εκανα...κοντα στα 800 λιτρα αλλαγη...1.5 κυβικό σε μια εβδομαδα...
------------------------- Θα το κοιταζωε μετρησεις τωρα...να ταισω σημερα λοιπον??? |
Κάθε μέρα θα ταΐζεις, αλλά τη μισή δόση, όχι χούφτες , με το κουταλάκι του τσαγιού, όχι του γλυκού
|
Γτ εχει το τσαι,κουταλακι???
|
Παράθεση:
http://images.slideplayer.gr/10/2888...es/slide_5.jpg |
Ωρε τι μαθαινουμε εδω μεσα..
Μεχρι και το κουταλακι του εσπρεσο :p:p:p |
Του εσπρεσσο ως πολλα χρονια μπαρμαν και μπαριστας το γνωριζω..πρεπει να βρω ενα λοιπον :-) 3 τετοια κοφτα σε μια μερα δηλ??
Ετσι για να παραμεινουμε λιγο και στο θεμα...εβαλα 2.5κιλα αλατι στο μεγαλο και 5 κουταλιες τις σουπαας στην καραντινα...μεταφερθηκαν η νυφη και ο μπλε...ανεβασα λιγο παραπανω την θερμοκρασια καταλαθος απο 20 που ειναι στο κυριως την πηγα 22 στην καραντινα...εβαλα και μελαφιξ περιπου 6μλ οποτε τελειωσα για σημερα... Ευχαριστω για το τιπ Κ.τακη,ευχαριστω την Κ.Αρτεμης και ευχαριστω και τον Κ.Γιαννη... :-) |
Παρακαλούμε Κ.Λουκά :)
|
Παράθεση:
|
Μας ειρωνευεται κι απο πανω:D:D:D
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ενταξει κυρια Αρτεμης :-) Αρτεμης..μακαρι γτ εχω γινει ρομποτ...
|
Παράθεση:
Είναι και παρεξηγησιάρης :D:D Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
:D:D
Πολυ spam επεσε αδερφια!:D |
3 μερα σημερα στην καραντινα το κοριτσι και το αγορι δειχνουν να πηγαινουν μια χαρα...ξεκαθαραψαν κιολας...σταθερη δοσολογικα μελαφιξ και φαγητο πρωτεινουχο για βοηθεια στην αναπλαση της ουρας...
Στο μεγαλο τωρα Μετρησεις τωρα που εκανα τα νιτρικα παραμενουν στο 5-10.. 5 μου κανουν για να ειμαι ειλικρινης στο φως της ημερας που το ειδα... Σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη της ταξεως 220 λιτρα με την αναλογη προσθηκη αλατιου... Τι λετε? |
Λοιπον αγανακτησα με την ολην φαση...τα ψαρια αν και σε καραντινα με 30 γρ/10 λιτρα και με μελαφιξ εδω και 2 βδομαδες κοντα...δεν εδειξαν σημαδια βελτιωσεις αλλα επιδείνωσης...νιτρωδη και αμμ ωνια καθε 2-3 μερες πραγμα ανεξηγητο για μενα προσωπικα...οποτε αναγκαστικα βγηκανε και μπηκανε στο μεγαλο απευθειας πριν λιγο με την ιδιες παραμετρους θερμοκρασιας και αλατιου...θα κρατησω την θεραπεια με αλατι στο μεγαλο ακομα...και βλεπουμε...
Ο σουμπουνκιν ψιλοασπρισε και η πριγκιπισσα οπως την ειχα βγαλει με την ουριτσα της ετσι και παρεμεινε...αυτα Οτιδήποτε παρατηρηση δεκτη |
Προσωπικά δεν κατάλαβα το πρόβλημα σας εκτός του σκισίματος στο ουριαίο
πτερύγιο,που καλώς ενεργήσατε χορηγώντας αλάτι για λίγες μέρες προς αποφυγή μολύνσεων.Αλλά, άλλο η προφύλαξη και άλλο η επανόρθωση η οποία να ξέρετε ότι θα πάρει μήνες. |
Αρχικα φιλε σωκρατη μην μου μιλας σε παρακαλω στον πληθυντικό...νιωθω ασχημα...
Την τελευταια φορα πηρα κανα 2 βδομαδο...επισης η απορια μου ηταν το θεμα αμμωνιας και νιτρωδων...(ουσιαστικα) και τα ασπρα στιγματα, δεν ξερω τι μπορει να ειναι...το αλατι στο μεγαλο να το κρατησω?στο μεγαλο ζωντανεψαν παλι τα ψαρακια εν το μεταξυ... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board