Παράθεση:
|
καλημερα μια ερωτηση για φιλους που εχουν αυτες τις γαριδουλες.τον τελευταιο μηνα εχω βρει 3 γαριδουλες νεκρες ...ειναι λογικες απωλειες ή μηπως υπαρχει καποια εξηγηση?οι μετρησεις ειναι σταθερες τιποτα ανεβασμενο ...για πειτε απο προσωπικη εμπειρια..
|
4 Συνημμένο(α)
και μερικες προσθηκες!! :)
|
Καλοριζικες... :D
Απο Ελλαδα? |
ναι φιλε μου ειχα παραγγειλει μια δεκαρια φτασανε 5 επιβιωσανε 4 μακαρι να πανε καλα να δουμε καμια γεννα...
|
Παράθεση:
|
δεν εχεις αδικο οι harlequin που στειλανε φτασανε ολες ψοφιες.παντως το καταστημα μου χρεωσε οτι ηταν ζωντανο και συμφωνησαμε να μου κανουν παραγγελια παλι καλοκαιρι.αφου το νερο παιζει να ηταν σε θερμοκρασια 15 μαξ βαθμους οταν ηρθαν ...καταλαβαινεις οσες εζησαν ηταν ηρωες..λαθος μου δεν το σκεφτηκα καλα
|
σημερα βρηκα αλλη μια ψοφια...κανω ολες τις μετρησεις και βρισκω no3 40!!! απο την πολυ τροφη που τους ριχνω προφανως.εκανα αλλαγη 30% σημερα και σε 2 μερες θα κανω αλλο ενα 30%.καμια αλλη συμβουλη?
|
Προσοχη στο ταισμα...
Με το πολυ ταισμα αν δεν σου εχουν ερθει ήδη θα σου ερθουν υδρες και σκουληκια. Εγω στο δικο μου ριχνω νο3 γιατι ειναι συνεχεια μηδεν. Βαλε κανενα φυτο επιφανειας, ή αλλο φυτακι. |
Παράθεση:
θα βαλω pistia και θα αρχισω να ταιζω μερα παρα μερα...μεχρι να μετακομισουν σε μεγαλυτερο ενυδρειο |
|
Υπεροχες!!!
|
Πολύ ωραίες!!
|
Γιώργο στο 0:28 ξεχωρίζει μία μαύρη με κίτρινες ρίγες , αυτή γιατί έχει άλλο χρώμα ??
Οι μαυρες είναι όλα τα λεφτά :D:D:D:D:D καλά όλες είναι υπέροχες .... ;) |
Παράθεση:
|
Είναι πολύ πολύ όμορφη και ξεχωριστή :D:D Πάντα στα δύσκολα πέφτει το μάτι μου :cool:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλές γέννες :D:D |
Παράθεση:
|
Πανέμορφες !!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board