Σαββατο 20 Φεβρουαριου
01.Γιώργος Κ(+ 1 ισως +3) 02.Sakis Papadopoulos 99% 03.panos-alex/polis αν βρίσκομαι ακομη Αθηνα θα ενημερωσω εγκαιρα 04.takis_gt 99,9% 05.voas 99,99% 06.Skydiver αν δεν δουλεύω 07.platy Μέσα (εκτος απροόπτου) 08.no_name θα γνωρίζω τελευταία στιγμή 09.redman θα ενημερωσω πιο κοντα 10.ChocolatePuma(το 10 το καλό, λέω να είμαι εκεί!) 11.Tanganyiκας 12. Maverick 13.Varadero (Moradin το 13 δικό μου ) οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ 14. Moradin πιθανότατα (ας πάρει άλλος το 13)[/QUOTE] 15.Ελισσαιος (+ 1) 16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω)[/QUOTE] 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) |
δεν μπορω να σας πω σιγουρα, αλλα η αληθεια ειναι οτι το θελω πολυ!!!!
Το κανατε και σαββατο.... γγγρρρρρρρ βλεπουμε.... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
(χειροποίητη, ενυδρειόφιλη, ανεξάρτητη από μαγαζιά/εταιρείες/διαφημίσεις και φιλική στον χρήστη καταναλωτή) ;) |
Παράθεση:
θα δουμε.... |
Χωρίς να χαλάσω το θέμα - αν κάποιος έχει φραγάκια για θαλασσινό, δεκτά! ;)
Εγώ - στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος της αποθήκης - θα φέρω μερικά πραγματα αφού ετσι κι αλλιως κάθονται και σκονίζονται :D Χαλασμένες τροφές, ληγμένα τεστ, άρρωστα ασπόνδυλα, τέτοια πραγματα :p:p |
ολοι οι καλοι θα μαζευτειτε ε? αμαν ολο και κατι γινεται και δεν μπορω να σας δω απο κοντα στις συναντησεις. εδω παλι που θα γινει η πιτα θα ειμαι στο εξωτερικο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: με το καλο λοιπον παιδια να την χαρειτε την πιτα ολοι, θα ειναι ενα πολυ ωραιο απογευμα, το πιστευω. :smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
:D |
Σαββατο 20 Φεβρουαριου
01.Γιώργος Κ(+ 1 ισως +3) 02.Sakis Papadopoulos 99% 03.panos-alex/polis αν βρίσκομαι ακομη Αθηνα θα ενημερωσω εγκαιρα 04.takis_gt 99,9% 05.voas 99,99% 06.Skydiver αν δεν δουλεύω 07.platy Μέσα (εκτος απροόπτου) 08.no_name θα γνωρίζω τελευταία στιγμή 09.redman θα ενημερωσω πιο κοντα 10.ChocolatePuma(το 10 το καλό, λέω να είμαι εκεί!) 11.Tanganyiκας 12. Maverick 13.Varadero (Moradin το 13 δικό μου ) οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ 14. Moradin πιθανότατα (ας πάρει άλλος το 13)[/QUOTE] 15.Ελισσαιος (+ 1) 16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω)[/QUOTE] 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) 21.Apollwnas http://www.aquatek.gr/vb/images/buttons/quote.gif |
Θα το παλεψω... :smt020
|
Bump!
Επίσης ώρα δεν είπαμε, ισχύει το κλασικό 17:00 ή να το κάνουμε πιο αργά; Ο ζαχαροπλάστης τι λέει; |
Και εγώ θα το παλέψω... :)
|
Ναι στις 17:00 λεω οτι ειναι καλα .... Σημερα μαλλον θα οριστικοποιησω και το που ακριβως χεχε :D:D:D
|
Θα είμαι εκεί τελικά...
|
Παράθεση:
16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω)[/QUOTE] 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) 21.Apollwnas 22. Madias N.( για να έχουμε καλή ενυδρειακή και όχι μόνο χρονιά ) http://www.aquatek.gr/vb/images/buttons/quote.gif[/QUOTE] |
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να έρθω και εγώ (1η φορά) στην συνάντηση σας.
Αρκεί βέβαια να μάθουμε το που και τι ώρα. |
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου (αναμένουμε ώρα και χώρο)
01.Γιώργος Κ(+ 1 ισως +3) 02.Sakis Papadopoulos 99% 03.panos-alex/polis (ίσως +1) 04.takis_gt 99,9% 05.voas 99,99% 06.Skydiver αν δεν δουλεύω 07.platy Μέσα (εκτος απροόπτου) 08.no_name 09.redman θα ενημερωσω πιο κοντα 10.ChocolatePuma(το 10 το καλό, λέω να είμαι εκεί!) 11.Tanganyiκας 12. Maverick 13.Varadero (Moradin το 13 δικό μου ) 14. Moradin πιθανότατα (ας πάρει άλλος το 13) 15.Ελισσαιος (+ 1) 16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω) 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) 21.Apollwnas 22.dimis1978 23.Madias N. 24.Λάμπρος.Τ |
Στις 17:00 μαλλον στον παλιο Σταυλο που ανακαινίστηκε πια ... περιμενω τηλεφωνο επιβεβαίωσης απο τον υπευθυνο εκει και θα ποσταρω .... :p:D:p:D
|
θα είμαι κι εγω (πιθανότατα +1). Παραταθηκε η μετακινηση μου στην Αθηνα!
|
Ok ... Εκλεισε ... Στον παλιο Σταυλο τωρα πια λεγεται The Sowl ωρα 17:00 στον χωρο που βρισκεται αριστερα οταν μπαινουμε!!!
Ηρακλειδων 10, Θησειο |
Οκ λοιπόν. ..
|
guys, για βόρεια Ελλάδα καμία πιτα θα παίξει φέτος?
|
αντε Τασο...μιλα με τον Κλεο και οργανωστε το....:rolleyes:
|
Παράθεση:
|
Εγώ άκυρο λόγο δουλειάς!!!! :(
Ήθελα πολύ να μην χάσω την πίτα του Γιώργου......... |
Καλησπέρα σε όλους!!! Αν είστε καλά παιδιά....:) και βρω λίγο χρόνο θα περάσω γιατί μου λείψατε ;)
|
Πλακα με κανεις τωρα? :smt108
|
Παράθεση:
|
Να υποσχεθητε κυριε μου και φερεται μαζι σας και τον rottbea.:smt117
Μας εχετε λειψει!:smt056 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board