ειδικα τα kulhi ζουν σε παρα πολυ μαλακο και οξινο νερο απο οτι εχω διαβασει.
|
Το σκεπτικό μου είναι να έχω ένα είδος επάνω, άλλο είδος κάτω και αν με παίρνει γαρίδες και σαλίγκαρους. Η αρχική λίστα είναι προφανώς ενδεικτική και όχι περιοριστική. Επίσης η αντίστροφη όσμωση αν χρειαστεί θα αγοραστεί άμεσα ώστε να έρθουν οι παράμετροι του νερού εκεί που πρέπει!
|
ας ρωτήσω κ εδώ μιας κ μου φαίνεται ότι είμαστε στην ίδια θέση.
αν κατάλαβα καλά αυτά που γράφεις, έχεις αμμωνία κ νιτρικά αλλά όχι νιτρώδη. κ εμένα κάπως έτσι είναι αλλά είναι φυσιολογικό αυτό ??? εύκολα, ζωηρά κ όμορφα ψαράκια είναι κ τα endler κ μπορείς άνετα να βάλεις 20 εκεί μέσα κ να σου περισσέψει κ χώρος |
Παράθεση:
Αμμωνία έχω γιατί προσθέτω (4ppm ειχα το πρωί και 1ppm τώρα που μέτρησα) αλλιώς θα ήταν και αυτή μηδέν. Και εγώ αυτό το μπούσουλα ακολούθησα που ουσιαστικά λέει ότι αν είσαι κάπως έτσι ουσιαστικά έχεις στρώσει το ενυδρείο σου! Ψάχνω ψαράκι στα 4-5 εκατοστά. Τα endler αν δεν κάνω λάθος είναι 2,5 τα αρσενικά που έχουν χρώμα και πιο μεγάλα τα θηλυκά που δεν έχουν. Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι το μέχρι πόσα μπορώ να βάλω για αρχή. Θα φυτέψω αν όλα πάνε καλά το ΣΚ και αφού ρίξω τα νιτρικά εκεί που πρέπει με αλλαγές μετράω και βλέπουμε! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board