Αν είναι 35 το ύψος και με θεωρητική τιμή 16 Ευρω το μ2 που έχει στο Leroy το 6αρι
έχουμε 1 X 0,30 X 0,30 = 0,09 2 X 0,30 X 0,35 = 0,21 2 X 0,29 X 0,35 = 0,203 Σύνολο 0,503 Χ 16 = 8,048 Ευρώ Κάνω κάπου λάθος ; Πήγαινε στο Leroy και παρτο με κανα 10αρικο και 3αρι πλεξιγκλάς να ήταν με 25 Ευρω το τετραγωνικό δεν θα έφτανε τα 15 Ευρω κάτι δεν μου κολλάει ------------------------- Παράθεση:
|
παιδια του ειπα οτι θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο.
του λεω διαστασεις (35 το υψος τακη καλα υπεθεσες) του λεω παχος στο τζαμι. μηπως κατι δε καταλαβε καλα? τι να πω... ------------------------- επιπλεον τον τον ρωτησα αν θα ειναι ρονταριμενα, μου ειπε ναι. του ειπα οτι δε τα θελω ρονταρισμενα |
Τιμή τον Απρίλιο www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23621&page=2/#41
Τιμή τον Σεπτέμβριο www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23621&page=2/#54 διπλάσιες διαστάσεις , με 8αρι και 10αρι 60 Ευρώ Δεν μου στέκει Βρε μήπως του είπες να σου το κολλήσει κιολας ; |
ειχα ρωτησει κι εγω τιμη για το μεγαλο για να εχω μια ιδεα και μου ειχε πει 500.δε θυμαμαι διαστασεις.και σε εναν αλλον στα καμινια μου ειχε πει 350 για τα ιδια πραγματα.το αστειο ειναι οτι τον ξερω κιολας:pμου εκανε καλη τιμηzw
η βλακεια ειναι οτι δε θυμαμαι που ειναι ο αλλος στα καμινια.στο περιπου κατεβηκα τη φαληρου και στο τερμα της μετα τις γραμμες εκανα δεξια.μετα στο πρωτο αριστερα και ειναι κανα δυο στενα πιο πανω.κατι τετοιο τελοσπαντων:Dμου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση.εκτος κι αν παιζουν ποιοτητες Α,Β,Γ κλπ.....δεν μου αναφερθηκε ομως κατι τετοιο.. εγω παντως το τζαμι που θα βαλουμε για βιτρινα στο ξυλινο θα το παρω απο αυτον στα καμινια. |
Παράθεση:
:D:D:D:D |
σταματα να με μπριζωνεις βρε:D:D
|
Εδω του Γιώργου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=85965
με διαστάσεις 80 Χ 40 Χ 20 με 5 αρι μας πήρε 30 Ευρώ τον Απρίλιο Αν κάνει τετοια αυτος θα χάσει Πετάξου βρε redman στο Leroy να δεις τιμη |
λες να καταλαβε να μου το κολησει κιολας?
δε του ειπα κατι τετοιο ομως. θα παρω να ξαναρωτησω. μιση ντροπη δικη μου μιση δικη τους. και αν μπου ξαναπουν το ιδιο θα τους αναφαιρω τα παραδειγματα που μου ειπες παραπανω, για να δουμε τι συμβαινει. |
Να σου προτείνω κάτι ;
Βλέπω πως εισαι Αιγάλεω, αρα ειναι κοντα σου Πέρνα εσυ απο εκει και πες του το, πες του και για εμενα , ο Τάκης με τα ενυδρεία, δεν έχω πρόβλημα. Και ζήτα τον Σαράντο |
λοιπον τον ξαναπηρα. οταν του ειπα διαστασεςι θυμηθηκε και μου λεει εσυ δε με πηρες και πριν και σου ειπα 50 ευρω? οταν του ειπα τα παραπανω παραδειγματα τα μασαγε και μου λεει 40, μετα μου λεει 35. με 5αρι τζαμι, χωρις καποιο εξτρα clear.
νταξι, πραγματικα απαραδεκτη συμπεριφορα. αναγκαστηκα θα πρεπει να παρω απο αυτον ομως, γιατι μενω αιγαλεω και δεν εχω μεταφορικο εδω στην Αθηνα. δε βρισκω αλλη λυση. Θα ψαξω να δω τα leroy που ειναι, και αν βολευει να παω. |
Τι να σου πω
Αν τυχει και τον δω θα του τη πω. Αυτος χάνει |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
https://www.google.gr/maps/place/Ler...17033aac?hl=el |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Δεν κοιτάτε και τα ετοιμα που τα έχουν σε προσφορές αν ο τζαμάς θέλει 50-55 για τα τζάμια μόνο?
Για κύβο 30χ30χ30 Aquael 75 ευρώ, μαζι με θερμαντήρα, φίλτρο, Led φωτιστικό , και καπάκι τζαμένιο. |
οποτε θες πες μου.μπορω ολα τα απογευματα.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
θελω να το χτισω μονος, για το λογω οτι το καθε ενυδρειο προσαρμοζεται στον κατοχο του, τοσο απο διαστασεις οσο και απο συντηρηση. και στην τελικη, ΘΕΛΩ ΚΑΠΩς ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΗΣ!!!! ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Αγοραζεις και τη σιλικονη απο εκει, ίδια τιμη με το Praktiker την έχει |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
δεν θελουν προγραμματισμό αν κοπεί το ρεύμα τον ρυθμίζεις και τον ξεχνάς εχουν καμια 20αρια προγράμματα δεν είναι μηχανικοί αλλά ηλεκτριονικοί κλπ κλπ εχω 4 στο φυτεμενο 2 στα χρυσόψαρα 1 στα συννεφάκια 1 στο κύβο στη καραντίνα 1 για τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια και 2 εφεδρικους εχω βολευτεί πάρα πολύ :) |
Με 15 ευρω παιρνεις γυαλα ετοιμη κολλημενη 45λτ απο Πολωνία και τα μεταφορικά μέσα,προσπαθώ να ψωνίζω απο ελληνικά μαγαζιά αλλά οχι με δεκαπλάσια τιμη :)
|
τακη δλδ στο φυτεμενο περα απο το να αναβει τα φωτα τι διαφορετικο κανει?
|
βρε συ, εσυ μόνο για τα φωτα το θες, τι άλλο θες να κάνεις ;
|
χαχα! τελοσπαντων!!:smt020:smt020
κοιταω τωρα να παρω τζαμια, βρηκα μια αντλια 300αρα με ενα 10ευρω. θα παρω και την bisson. ταπερακι θελω να βρ τωρα. αμα αδειασω θα πεταχτω στα τζαμπο. να εχει το λεροι τιποτα? |
1 Συνημμένο(α)
ΝΕΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ.
το ενυδρειο θα μπει στην βαση που βλεπετε. ειναι τα συρταρια της κουζινας, γερο ξυλο και αντεχει. υπολογιζω λοιπονε νεες διαστασεις. 47εκ μηκος, 40 εκ βαθος και 35 υψος Ή 40Χ40Χ35. Ο ενδιασμος μου στις διαστασεις ειναι οσον αφορα την διευκολυνση του hardscape, αλλα και πως το ενυδρειο θα δειχνει πιο ωραιο σα στησιμο. τι λετε απο τα 2? |
δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι η κουζινα ακριβως διπλα?δηλαδη αμα καταλαθος το χτυπησεις με καμια κατσαρολα?
|
Ατμοι απο το μαγειρεμα ; Τσικνα ; λάδια ; Θερμοκρασία ;
Πολλά αρνητικά βλέπω, και οπτική επαφη θα έχει μόνο απο μπροστά. Δεν μου αρέσει η θεση του ενυδρείου :( |
παιδια μονο τα 2 δεξια ματια χρησιμοποιω. λαδια δεν πεταγονται, δεν ειναι δα και τοσο ευκολο να μπουν στο ενυδρειο. Τωρα οι ατμοι ναι θα υπαρχουν, αλλα ο αποροφητηρας κανει δουλεια . Τοσο κακη θεση ειναι??
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board