αιντε μαζοχτητε θα εχουμε καλο γιασφετ!!!zw
|
Αν πιάσετε τα σουφλιώτικα να πάρουμε και μεταφραστή :p:p
|
τι θαρεψες ημαστε τιποτα τσιμπλακια να χορατεβουμε στα μποσκα
|
Παράθεση:
-στη συνάντηση θα διαθέτουμε και αυτόματη μετάφραση του τοπικού γλωσσικού ιδιώματος (http://www.tosoufli.gr/idioma.html ) :grin::grin: -αφού συναντηθούμε στη πλατεία, θα κατευθυνθούμε στο ταβερνείο του Ούτσιου στο μεσοχώρι |
Ωραίοι... άντε με το καλό... και τη μέρα της γιορτής μου!!!!!
|
Παράθεση:
Τη γιορτή σου πάντως θα την γιορτάσουμε :smt020 |
Σουφλί - Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
1.Κλεόβουλος (Σουφλί) 2.Θοδωρής Τσιαμίτας (Σουφλί) 3.Gio_bourou (Σουφλί) 4.mintilis (Ορεστιάδα) 5.ignatios (Κομοτηνή) 6.takaros (Ορεστιάδα) 7.BUREKAS47 (Ορεστιάδα) 8.Artemisia (Κομοτηνή) 9.Teo (Σουφλί) 10.Τσιόνογλου Σταύρος (Κομοτηνή) 11.Dimitris Batman (Αλεξ/λη) ...... +-8:smt026..... Εντεκάδα συμπληρώσαμε, πάμε για αναπληρωματικούς :p -ο καιρός προβλέπεται καλός (κάποιος φοβόταν για χιόνια :smt081) -θα βρεθούμε στις 12 στην πλατεία (μπροστά στη φάτνη :smt083 )και θα κατευθυνθούμε στο ταβερνείο του Ούτσιου στο μεσοχώρι -όποιος θέλει τηλ. επικοινωνίας να μου στείλει πμ |
Κλεόβουλε εμείς απο Κομοτηνή είμαστε 4(στανταρ) εγω, ο Ιγνάτιος, η Ελένη ,ο Σταύρος και μπορεί να ρθει και ο άντρας μου απο Ορεστιάδα :)
Κανένα καφε δεν θα πιούμε ?? κατευθείαν ταβέρνα ?? |
Παράθεση:
Ο καφές πειράζει στα νεύρα :D (θα πάμε πρώτα για τα βασικά υγρά και μετά για αλμυρά, υφάλμυρα και au lait :cool:....έχουμε κάτι χαζομπαμπάδες που πρέπει να πάνε νωρίς στα μωρά τους :smt056 ) |
καλα να περασετε!!! θα είμαι μαζι σας νοερα!! :D
και από Μαρτη και σωματικα.... |
Παράθεση:
|
Θα ήθελα πολύ αλλά δεν μπορώ :(
|
1 Συνημμένο(α)
|
5 Συνημμένο(α)
και φωτορεπορτάζ :)
1.οι γηραιοί :smt016 Κλεόβουλος - Στρατηγός 2.Dimitris Batman - Burekas47 2.mintilis - Αρτεμισία - Gio Buru 3.Ιγνάτιος - Ελένη - mintilis - Αρτεμισία - Σάκης 4.με μισόκλειστα μάτια είσαι γοητευτικός :p |
4 Συνημμένο(α)
...συνεχίσαμε για καφέ
1.Burekas47 - Θοδωρής Τσιαμίτας - Theo - Ελένη - Αρτεμισία - Σάκης 2. Ελένη - Αρτεμισία - Σάκης - Dimitris Batman - Ιγνάτιος - Κλεόβουλος - Τσιόνογλου Σταύρος - Burekas47 - mintilis - Θοδωρής Τσιαμίτας 3.Burekas47 - mintilis - Θοδωρής Τσιαμίτας - Theo 4. selfie του Στρατηγού :p Ωραία παρέα και καλή διάθεση με ψαροκουβέντα επί παντός επιστητού. Να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε παιδιά !! :) (την επόμενη λέμε για Κομοτηνή) |
Μπραβο παιδια!!!!
Παντα τετοια!!!!! :p |
Πολύ ωραία :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041!!!!!!!! αντε Κομοτηνή τωρα :D:D:D
|
Μπράβο σας,να είστε καλά να μαζευόσαστε!!
|
Mπράβο βρε παιδιά, ετσι να περνατε καλά :)
|
Ωραια κατασταση! :D
|
δυνατα η Θρακη!!! :p
|
Αυτά για φέτος......Καλές γιορτές σε όλους με υγεία & χαμόγελο!
Παράθεση:
|
η καφετερια σα γνωστη μου φανηκε, μηπως ητανε στου γιαχανα? η μαλλον η αλλη που ειναι πανω στην πλατεια αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
κανονιστε να βρεθουμε ανοιξη που θα ανεβω σουφλι. |
Παράθεση:
http://tsipouradiko.com.gr/images/myimages/DSC_5589.JPG |
Παράθεση:
:D Σαν να ήμουν εκεί... και να την γιορτάσαμε παρέα νιώθω.- ;) |
Παράθεση:
(αν γενικά μετακινείστε πες μου, μήπως την άνοιξη που γίνονται εκδηλώσεις πείσω τους διοργανωτές να το δουν ;)) Να 'σαι καλά και πάντα πολύχρωμος φίλε! |
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κλεόβουλε!!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board